Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak co, sledujete? Napadlo mě, založit tento babince na téma tohoto seriálu, at až budeme mít prcky večer uspané, máme o čem drbat.
Tak co, co? Kdo se Vám v ordinaci líbí, koho tam nesnášíte, atb. Je tady trochu mrtvo, tak at diskuzi trochu rozvíříme. ![]()
Ano sleduji a přítel je „stašně“ nadšený
Tak má alespoň důvod jít na „jedno“ ![]()
Jinak jsem teda napjatá, jak to bude s Gábinou a Hanákem ![]()
@NatalieS píše:
Ano sleduji a přítel je „stašně“ nadšenýTak má alespoň důvod jít na „jedno“
Jinak jsem teda napjatá, jak to bude s Gábinou a Hanákem
U nás je to to samí, manžel vždycky nadává, jak se na to můžu koukat.
Jinak s tou Gábinou mě to taky zajímá, už se nemůžu dočkat na dnešní díl. ![]()
@xlenushkax píše:
ja taky nechapu jak se na to muzete koukat
![]()
Nejsi náhodou chlap? ![]()
@xlenushkax píše:žehlils někdy?
ja taky nechapu jak se na to muzete koukat
![]()
Taky se dívám a těším se vždycky na úterý a čtvrtek!
Jinak já televizi moc nemusím, dívám se vícemeně jen na zprávy a pak na Ordinaci.
Teď se mi líbilo, jak tam byla ta Lea a dostala toho hejtmana, to bylo fakt super
A jinak sleduju Hanáka a Gábinu, to mě tak nejvíc zajímá..
@suwari píše:
Taky se dívám a těším se vždycky na úterý a čtvrtek!Jinak já televizi moc nemusím, dívám se vícemeně jen na zprávy a pak na Ordinaci.
Teď se mi líbilo, jak tam byla ta Lea a dostala toho hejtmana, to bylo fakt superA jinak sleduju Hanáka a Gábinu, to mě tak nejvíc zajímá..
Jojo, Lea ho dostala skvěle. ![]()
@Jaki píše:
Nejsi náhodou chlap?
no, znám chlapy, co na to taky koukaj a ba naopak ženský, co nesnáší už jen tu znělku. Svýho času jsem to taky přepínala. To když už tam fakt tento každej s každým. Teď jsem ji zas vzala na milost. Ono stačí kouknout na každej třetí díl. Na začátku a na konci ti stejně řeknou, co bylo a co bude ![]()
Příspěvek upraven 27.09.12 v 17:26
Taky sleduju
a manžel je taky „nadšenej“ ale on zasedne k PC a je spokojenej.
@lys píše: žehlils někdy?(Vratné lahve)
Přesně, nikdy mi to nejde tak od ruky jak u Ordinace. Manža tuhle hlášku tenkrát nepochopil, holt nikdy nežehlil ![]()
@lys píše:
Na začátku a na konci ti stejně řeknou, co bylo a co budePříspěvek upraven 27.09.12 v 17:26
Oni tam vždycky dají tu nejnapínavější ukázku, aby se člověk třásl na další díl. ![]()