Ošetřovné -koronavirus 10 lete dítě

Anonymní
17.3.20 19:46

osetrovne -koronavirus 10 lete dite

Ahoj vsem :kytka:, mam takovy asi blby dotaz, ale chci se zeptat nikde to nemuzu najit zda se vztahuje osetrovne pri zavreni skol i na 10 - ti lete dite. na strankach ossz jsem nasla dite mladsi 10 let takze to chapu tak, ze kdyz mam 10-ti leteho syna jiz s nim doma zustat nemohu? Nezlobte se za zalozeni noveho tematu mozna zbytecneho, ale pracuji jako prodavacka ve velkem marketu jsem samozivitelka, a uz trosku nezvladam psychicky a temer i fyzicky praci a skolu, navic se bojim, at syna pripadne nenakazim popravde :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32511
17.3.20 19:53

Do 10. narozenin dítěte…jakmile je mu 10 let a jeden den tak už se to na něj nevztahuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 19:54

Monchichik

Dekuji, je to pekne blby teda :(. moc dekuji za odpoved :kytka: :kytka: :kytka: budu doufat a verit :(

• Citovat
  • Upravit
2852
17.3.20 19:54

První informace byla, že se to na něj nevztahuje, druhá, že to upraví i na starší děti a prodlouží placenou dobu na celou délku momentální situace. Pokud vím, jednání zatím neproběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32511
17.3.20 19:56

@smudlinky jednání proběhlo, protáhli to na dobu nezbytně nutnou, už to není 9/16 dní, ale věk nezvýšili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 19:57

smudlinky

Probehlo bohuzel na neurcito na stejnou vekovou hranici :(. Nevim uz co delat tajne jsem doufala ze aspon jako samozivitelka to budu stejne jako pri beznem osetrovnem kdy mohu byt az do 15 ti let s ditetem doma a nevztahuje se tam ta hranice 10. Holky moc vam dekuji musime se s tim s prckem porvat sami :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.20 19:59

Kdyby aspon ty smeny nam zkratili :( a otviraci doby a dali nejaky poradnikovy vstup pro zakazniky ale ten pres a tlak ze vsech stran je to… drzte se vsichni preji pekny vecer a hlavne zdravi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35506
17.3.20 20:00

Mam stejne stare dite a to teda v dobe nutnosti byva doma samo uz tak rok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32511
17.3.20 20:01

@mroe Každé dítě je jiné…a pokud třeba máma do práce dojíždí, tak to může být taky doma samo třeba 10 hodin, to mi fakt přijde moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
17.3.20 20:01
@Anonymní píše:
Kdyby aspon ty smeny nam zkratili :( a otviraci doby a dali nejaky poradnikovy vstup pro zakazniky ale ten pres a tlak ze vsech stran je to… drzte se vsichni preji pekny vecer a hlavne zdravi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Upřímně, je mi Vás hrozně líto, tím spíš když vím jaká je v marketu dřina a navíc, že jste v první linii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 20:02

mroe

Ano kdyz chodi do skoly a ja na ranni a odpoledni kdy cyklus je 6 dni v kuse stridave kazdy den rani odpo a takto dokola taky byva sam, oteviracka je 7-22 hodin bohuzel v teto situaci opravdu uz nezvladam ty tlaky a navaly lidi plus prijit se strachem at neco na nej neprsknu a jdu mazat na ukoly atd kdyz uz pominu ze dva tydny nejezdim ani za nemocnou mamou abych ji nenakazila… neni to cely proste prijemny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.20 20:04

kemeny 13

Dekuji za pochopeni moc si ho vazim :kytka:. Malokdo jej ma lidi jsou neprijemni uprskani natlaceni co nejvic na te kase… :zed:

• Citovat
  • Upravit
35506
17.3.20 20:05
@Monchichik píše:
@mroe Každé dítě je jiné…a pokud třeba máma do práce dojíždí, tak to může být taky doma samo třeba 10 hodin, to mi fakt přijde moc…

Ja to mam s dojizdenim stejne. Ale nejsem nastesti samozivitelka, ted to resit nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 20:05

monchinik

Taktez dekuji za pochopeni :kytka: vazim si toho.

• Citovat
  • Upravit
243
17.3.20 20:08

Opravdu je to jen do 9,9? Když se zavřely školy, tak na radiožurnálu říkal nějaký náměstek ministra, že ošetřovné je pro deti do 10 let, tzn včetně desetitelých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí