Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Do 10. narozenin dítěte…jakmile je mu 10 let a jeden den tak už se to na něj nevztahuje…
Dekuji, je to pekne blby teda
. moc dekuji za odpoved
budu doufat a verit ![]()
První informace byla, že se to na něj nevztahuje, druhá, že to upraví i na starší děti a prodlouží placenou dobu na celou délku momentální situace. Pokud vím, jednání zatím neproběhlo.
@smudlinky jednání proběhlo, protáhli to na dobu nezbytně nutnou, už to není 9/16 dní, ale věk nezvýšili…
Probehlo bohuzel na neurcito na stejnou vekovou hranici
. Nevim uz co delat tajne jsem doufala ze aspon jako samozivitelka to budu stejne jako pri beznem osetrovnem kdy mohu byt az do 15 ti let s ditetem doma a nevztahuje se tam ta hranice 10. Holky moc vam dekuji musime se s tim s prckem porvat sami
![]()
Kdyby aspon ty smeny nam zkratili
a otviraci doby a dali nejaky poradnikovy vstup pro zakazniky ale ten pres a tlak ze vsech stran je to… drzte se vsichni preji pekny vecer a hlavne zdravi
![]()
Mam stejne stare dite a to teda v dobe nutnosti byva doma samo uz tak rok. ![]()
@mroe Každé dítě je jiné…a pokud třeba máma do práce dojíždí, tak to může být taky doma samo třeba 10 hodin, to mi fakt přijde moc…
@Anonymní píše:
Kdyby aspon ty smeny nam zkratilia otviraci doby a dali nejaky poradnikovy vstup pro zakazniky ale ten pres a tlak ze vsech stran je to… drzte se vsichni preji pekny vecer a hlavne zdravi
![]()
![]()
![]()
Upřímně, je mi Vás hrozně líto, tím spíš když vím jaká je v marketu dřina a navíc, že jste v první linii.
Ano kdyz chodi do skoly a ja na ranni a odpoledni kdy cyklus je 6 dni v kuse stridave kazdy den rani odpo a takto dokola taky byva sam, oteviracka je 7-22 hodin bohuzel v teto situaci opravdu uz nezvladam ty tlaky a navaly lidi plus prijit se strachem at neco na nej neprsknu a jdu mazat na ukoly atd kdyz uz pominu ze dva tydny nejezdim ani za nemocnou mamou abych ji nenakazila… neni to cely proste prijemny.
Dekuji za pochopeni moc si ho vazim
. Malokdo jej ma lidi jsou neprijemni uprskani natlaceni co nejvic na te kase… ![]()
@Monchichik píše:
@mroe Každé dítě je jiné…a pokud třeba máma do práce dojíždí, tak to může být taky doma samo třeba 10 hodin, to mi fakt přijde moc…
Ja to mam s dojizdenim stejne. Ale nejsem nastesti samozivitelka, ted to resit nemusim.
Opravdu je to jen do 9,9? Když se zavřely školy, tak na radiožurnálu říkal nějaký náměstek ministra, že ošetřovné je pro deti do 10 let, tzn včetně desetitelých.
Ahoj vsem
, mam takovy asi blby dotaz, ale chci se zeptat nikde to nemuzu najit zda se vztahuje osetrovne pri zavreni skol i na 10 - ti lete dite. na strankach ossz jsem nasla dite mladsi 10 let takze to chapu tak, ze kdyz mam 10-ti leteho syna jiz s nim doma zustat nemohu? Nezlobte se za zalozeni noveho tematu mozna zbytecneho, ale pracuji jako prodavacka ve velkem marketu jsem samozivitelka, a uz trosku nezvladam psychicky a temer i fyzicky praci a skolu, navic se bojim, at syna pripadne nenakazim popravde