Oslava 50. narozenin, večeře

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
andrevo
Kecalka 195 příspěvků 18.03.18 21:32
Oslava 50. narozenin, večeře

Ahoj holky, jdu na Vás s prosbičkou. Manžel má v květnu 50. a já mu vymýšlím narozeniny.
Představu nějakou mám, bude nás možná kolem 50 osob a tak jsem na večeři vymyslela alobalové baličky na grilu, které jsme již několikrát dělali, ale vždy se mi brambory přichytili na alobal.
Myslíte si, že bych mohla dát do spodu toho alobalu pečící papír a teprve na to dát brambory, cibuli, maso a další mňamky?
Vyzkoušela jste některá?
Děkuji za rady.
Jako další jídlo bude guláš, zákusky, dort, sýrové, masové a zeleninové mísy a spoustu dalšího. Oslava bude od odpoledne tak řeším jednotnou večeři, pak bude vše formou rautového stolu, že si každý bude moci vzít na co bude mít chuť.

Stránka:  1 2 Další »

Reklama

Reakce:
 
ka2ka
Extra třída :D 11515 příspěvků 18.03.18 21:35

Já bych se na ty balíčky vyprdla budeš toho mít spoustu

 
tumpach
Kelišová 5732 příspěvků 18.03.18 21:36

Vykašlala bych se na to, a nechala to jen formou rautu, opravdu ušetříš si nervy a starosti :), myslím si, že guláš je dostačující a dá se celkem dobře zahřívat :nevim:, kae všemu lidi se odpoledne naplácaj a přiopijou, takže opravdu večeři řešit nebudou :mrgreen:

 
brumdinka
Generální žvanilka 24808 příspěvků 18.03.18 21:40

Souhlas s holkama, jinak pokud by ses do toho fakt pustila pečícím papírem nic nezkazíš :) přeju hezkou oslavu, užijte si to :kytka:

 
andrevo
Kecalka 195 příspěvků 18.03.18 21:45

@ka2ka @tumpach @brumdinka
Děkuji holky, ale gulášek bude až na pozdější dobu. Právě jsem chtěla nějakou večeři a pak raut. Oslava bude začínat kolem 16, pak dárky, pak jsem chtěla tu večeři, s tím, že po ní by bylo krájení dortu a pak by se chystal teprve rautový stůl.
On ten počet ještě není jistý, ale raději s tím počítám a guláš se hodí celkově celou dobu v pozdějších hodinách.
Jde mi spíše o to, že se mi vždycky ty brambory i když jsem to řádně vymazala přichytilo, tak jestli když dám ten pečící papír, zda s tím nebude problém?

 
micta
Generální žvanilka 21972 příspěvků 18.03.18 21:46

A kápla si pod ty brambory na alobal olej? Mě se to nechytá.

 
andrevo
Kecalka 195 příspěvků 18.03.18 21:54

@micta
ano, vždy alobal potřu olejem a dokonce jsem při poslední dávce dala i kousíček másla na brambory a i jsem přidala kousíček slaniny (špek), také pouští mastné a stejně mi ty brambory zůstali přichycené :(
Už právě nevím co udělat jinak a na ty narozeniny bych to chtěla mít pěkné, tak mě napadl právě ten pečící papír, že se to s ním může vyřešit, ale nevím zda ho do toho alobalu můžu dát.

 
Alyss1
Závislačka 2723 příspěvků 18.03.18 21:59

A co zkusit dat dvojit davku alobalu?

A ro budes grilovat na ohni nebo v troube? V troube by slo pouzit takovy ty pecici pytlicky?!

 
andrevo
Kecalka 195 příspěvků 18.03.18 22:02

@Alyss1
To jsem také zkoušela, i jsem měla alobal na 4× =(
Budeme to grilovat na plynovém grilu.
Děláno několikrát v troubě i na grilu a vždy přichyceno =(
Už jsem právě bezradná jak to udělat aby to bylo v pohodě.

 
micta
Generální žvanilka 21972 příspěvků 18.03.18 22:07

@andrevo tak mě napadá jen že máte velký žár na tom grilu. :think: ty dáš 50 balíčků na gril najednou? Já bych se na to asi vyprdla, napíchla bych kýtu a postupně okrajovala.

 
micta
Generální žvanilka 21972 příspěvků 18.03.18 22:11

@andrevo tak když píšeš, že se ti to chytlo i v troubě, tak já osobně bych to v té troubě vyzkoušela s tím pečícím papírem. A nebo máš času dost na vyzkoušení i na grilu. Jestli by se to zase chytlo, vymyslela bych něco jiného

 
andrevo
Kecalka 195 příspěvků 18.03.18 22:11

@micta
no jenže to je právě ten problém, kdo u té kýty bude stát, nemáme na kýtu gril, ten co máme sice ten větší z mountfieldu, ale vejde se tam jen kuře.
A navíc kýtu bude každý ožďobrávat a někdo kdo to neumí okrajovat tak to zprasí a bude z toho akorát opruz.
Takhle ty balíčky se budou dělat max. 40 minut a nají se všichni a když se nevejde celý počet tak na 2× a přijde mi to lepší než ta kýta, nad kterou jsme přemýšleli, ale nakonec jsme jí z důvodu pracnosti zavrhli, protože se mi fakt u ní nechce stát a hlídat jí.

 
andrevo
Kecalka 195 příspěvků 18.03.18 22:13

@micta
Jo to je možné, dříve jsme to dělali na uhelném grilu tak možná tam byl problém.
Děkuji, vyzkouším.
Pro vše okolo mne to nenapadlo.

 
Kacka2
Závislačka 4237 příspěvků 18.03.18 22:16

Taky se mi brambory vždycky připečou, myslí, že pečící papír by mohl být dobrý nápad.
Ale jinak podle toho co jsi vyjmenovala mě přijde, že je chceš „přejíst do bezvědomí“ :lol:

 
micta
Generální žvanilka 21972 příspěvků 18.03.18 22:17

@andrevo no tak já mám šikovného chlapa, takže vidlice si udělal ke grilu sám. Nejdřív jsme točili sami, a teď k tomu přidelal motorek a chodíme jen mazat :jazyk:

Stránka:  1 2 Další »

Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

Poslední články

Počítání peněz, samota i blýskání na lepší časy. Jak se žije maminkám samoživitelkám z eMimina?

Byla to láska jako trám, ale po svatbě se z něj stal jiný člověk. Nezměnil se... číst dále >

Jak si sbalit tašku do porodnice a nezbláznit se

Jmenuju se Laura a čekám druhé dítě. A možná to znáte taky – to si takhle... číst dále >

Články z Expres.cz

Jak to jen dělal? Vědci popsali Jacksonův trik s popíráním gravitace

Vzpomínáte si na tanec Michaela Jacksona v klipu Smooth Criminal? Král popu v... číst dále >

Andrea Pomeje se ztrácí před očima. Na všechno zůstala sama!

Starost o rodinný rozpočet změnil Andreu Pomeje k nepoznání. Toho si je... číst dále >

Články z Ona Dnes

Tajemství účesu vévodkyně Meghan. Rovná si vlasy speciálním keratinem

Její vlasy vypadají vždycky perfektně. Hladké a lehce vlnité ji poletují... číst dále >

OBRAZEM: Vyvinutá Japonka nosí místo podprsenky popruhy od batohu

Hvězdou sociálních sítí se stala vnadná japonská cosplayerka Yui Okada, která... číst dále >


Reklama