Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když naši osmáci mají plné misky, tak jim to nachám dojíst. Ale když všechno spapali
dávám jim 2 krát deně jídlo. A musí mít pořád seno. Je to nezbytná část jejich jídelníčku. ![]()
@Tonyax píše:
@Majda M. krásná smečkaNepsala si, že máte dva?
Já mám dva osmáky. Ti nejsou moji.
Už teď mi stačí ty dvě rošťandy.
Toto jsou naši osmáci. ![]()
Zdravím všechny. Potřebuji pomoc. Naši osmáci okusují mříže od klece. Už jsem jim na ty mříže dala klacek, ale ani to nezabralo. Vždycky ten klacek dají dolů a vesele si hlodají dál.
Prosím pomocte mi. ![]()
Děkuji. ![]()
@Majda M. naši to dělají taky. Hledala jsem, ale nenašla jsem radu, jak tomu zabránit ![]()
@Tonyax píše:
@Majda M. naši to dělají taky. Hledala jsem, ale nenašla jsem radu, jak tomu zabránit
Moc děkuji za snahu. ![]()
Já mám doma knížku o osmácích, ale je tam jenom rada, že se na šprušle má dát klacek a prý, že to přestanou hlodat. Ale mě to vůbec nepomáhá.
![]()
Fakt už nevím. Někde jsem četla, že když budou ohlodávat ty mříže, že můžou i umřít.
Protože na nich je barva a ta je škodlivá.
Naši osmáci to hlodají už přes rok a nic se jim nestalo.
Naštěstí.
@Majda M. máme mříže, na kterých barva není, normální pozinkované pletivo. To by vadit nemělo. Máš ty mříže něčím natřené?
Takhle to mají ohlodané. A to je vyfocena jenom jedna strana. ![]()
@Tonyax píše:
@Majda M. máme mříže, na kterých barva není, normální pozinkované pletivo. To by vadit nemělo. Máš ty mříže něčím natřené?
Mám. Poradíš mi prosím co s tím mám dělat? ![]()
@Majda M. aha, to jsou potvůrky. Pokud to ale hlodají rok a nic, tak je ta barva snad neškodá
![]()
Asi neporadím, leda novou klec, ale to je rada na prd..
Nebo to obložit těma klacíkama hustěji, aby se k mřížím nemohli dostat..
@Tonyax píše:
@Majda M. aha, to jsou potvůrky. Pokud to ale hlodají rok a nic, tak je ta barva snad neškodá![]()
Asi neporadím, leda novou klec, ale to je rada na prd..Nebo to obložit těma klacíkama hustěji, aby se k mřížím nemohli dostat..
Moc ti děkuji za pomoc. ![]()
Dneska ohlodaly ten klacík co měly na mřížích.
Zítra jdeme do lesa, takže jim nazbíráme klacíky.
Snad jim ty klacky budou vyhovovt. ![]()
Naši osmáci celý den lenošily.
Jako Kdyby věděly, že je státní svátek.
Tak si ho taky užíjte. ![]()
Potřebuji prosím nutně pomoc.
Naši osmáci vyžraly do zpotku klece díru. Zpodek klece = plastový obdelní do kterého se sype podestýlka.
Ještě, že máme ve sklepě náhradní klec.
Prosím vás všechny o pomoc.
Víte někdo proč ohlodaly příže a teď zpodek klícky?
Děkuji. ![]()