Osmák degu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
18.3.14 17:18

Krmení

Když naši osmáci mají plné misky, tak jim to nachám dojíst. Ale když všechno spapali :* dávám jim 2 krát deně jídlo. A musí mít pořád seno. Je to nezbytná část jejich jídelníčku. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.4.14 10:24

No...

@Tonyax píše:
@Majda M. krásná smečka :) Nepsala si, že máte dva? 8o

Já mám dva osmáky. Ti nejsou moji. :D Už teď mi stačí ty dvě rošťandy. :hug: Toto jsou naši osmáci. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.4.14 07:22

@Majda M. krásní :) :) Nám se počet nakonec ustálil na sedmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.4.14 09:09

Prosím o pomoc

Zdravím všechny. Potřebuji pomoc. Naši osmáci okusují mříže od klece. Už jsem jim na ty mříže dala klacek, ale ani to nezabralo. Vždycky ten klacek dají dolů a vesele si hlodají dál.

Prosím pomocte mi. :D
Děkuji. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.4.14 10:45

@Majda M. naši to dělají taky. Hledala jsem, ale nenašla jsem radu, jak tomu zabránit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.14 14:49

Děkuji

@Tonyax píše:
@Majda M. naši to dělají taky. Hledala jsem, ale nenašla jsem radu, jak tomu zabránit :nevim:

Moc děkuji za snahu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.14 14:56

Vlastně...

Já mám doma knížku o osmácích, ale je tam jenom rada, že se na šprušle má dát klacek a prý, že to přestanou hlodat. Ale mě to vůbec nepomáhá. :nevim: 8o
Fakt už nevím. Někde jsem četla, že když budou ohlodávat ty mříže, že můžou i umřít. :nevim: Protože na nich je barva a ta je škodlivá. :,( Naši osmáci to hlodají už přes rok a nic se jim nestalo. :pankac: Naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
29.4.14 15:22

@Majda M. máme mříže, na kterých barva není, normální pozinkované pletivo. To by vadit nemělo. Máš ty mříže něčím natřené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.14 16:36

Takhle to je

Takhle to mají ohlodané. A to je vyfocena jenom jedna strana. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.14 16:39
@Tonyax píše:
@Majda M. máme mříže, na kterých barva není, normální pozinkované pletivo. To by vadit nemělo. Máš ty mříže něčím natřené?

Mám. Poradíš mi prosím co s tím mám dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
30.4.14 12:31

@Majda M. aha, to jsou potvůrky. Pokud to ale hlodají rok a nic, tak je ta barva snad neškodá :think: :think:
Asi neporadím, leda novou klec, ale to je rada na prd..

Nebo to obložit těma klacíkama hustěji, aby se k mřížím nemohli dostat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.4.14 20:27
@Tonyax píše:
@Majda M. aha, to jsou potvůrky. Pokud to ale hlodají rok a nic, tak je ta barva snad neškodá :think: :think:
Asi neporadím, leda novou klec, ale to je rada na prd..Nebo to obložit těma klacíkama hustěji, aby se k mřížím nemohli dostat..

Moc ti děkuji za pomoc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.5.14 20:22

Zase

Dneska ohlodaly ten klacík co měly na mřížích. :,( Zítra jdeme do lesa, takže jim nazbíráme klacíky. :dance: Snad jim ty klacky budou vyhovovt. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.5.14 20:29

Inteligence

Naši osmáci celý den lenošily. :palec: Jako Kdyby věděly, že je státní svátek. 8o Tak si ho taky užíjte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.5.14 14:23

Prosím pomoc!!!!!!!!!!!

Potřebuji prosím nutně pomoc. :,( Naši osmáci vyžraly do zpotku klece díru. Zpodek klece = plastový obdelní do kterého se sype podestýlka.
Ještě, že máme ve sklepě náhradní klec.

Prosím vás všechny o pomoc.

Víte někdo proč ohlodaly příže a teď zpodek klícky?

Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný