OSPODačky - rizikové těhotenství?

Anonymní
2.10.14 19:38

OSPODačky-rizikové těhotenství?

Ahoj, omlouvam se za anonym. Chtela jsem se zeptat na Vase zkusenosti v tehotenstvi. Nechal Vas lekar na rizikovem pripadne na neschopence s ohledem na rizikovou praci, kterou vykonavate? Mam za sebou jeden potrat a proto jsem ted vice opatrna. Dekuji za postrehy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
2.10.14 19:42

Jestli jsi jednou potratila, jsem si jistá, že Tě lékař pošle ihned na PN. Možná si někdo rýpne, ale když kterákoliv žena požádá o PN „většinou“ ji dostane, ikdyž k tomu nemá důvod, poněvadž těhotensví není nemoc, ale není to žádná sranda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.14 19:43

Nějak mi nenapadá, v čem je práce na ospodu tak riziková 8o jeden potrat nic neznamená, nestresovala bych se, bude to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.14 19:43
@Kacenka1987 píše:
Jestli jsi jednou potratila, jsem si jistá, že Tě lékař pošle ihned na PN. Možná si někdo rýpne, ale když kterákoliv žena požádá o PN „většinou“ ji dostane, ikdyž k tomu nemá důvod, poněvadž těhotensví není nemoc, ale není to žádná sranda ;)

nedostane.. já požádala a nebyl důvod, i když potratů mám za sebou víc než dost. Pokud není známá příčina, tak není důvod hned dávat nemocenskou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.14 19:49

Ahoj, mě ji nabídl lékař, rozhodnutí nechal na mě, jak se cítím. Chodila jsem až do mateřské.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@martina.se to je takove klise, jeden potrat nic nezmanena,,,aale co kdyz po nem prijde dalsi..to si mam rikat ze dva potraty nic neznamenaji :mrgreen: ja tyhle vety nemam rada ;) protoze TO nemuzeme vedet…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@martina.se Mozna,kdybys tu praci delala, pochopila bys.To neni jen o rozvodech, ale i fetacich, alkoholicich a psychiatricky nemocnych a ne vzdy muze policie asistovat.Kdo nezazil, nepochopi. Kolegyne mela treba svrab-nemoc z povolani

• Citovat
  • Upravit
102259
2.10.14 19:52
@Anonymní píše:
@martina.se Mozna,kdybys tu praci delala, pochopila bys.To neni jen o rozvodech, ale i fetacich, alkoholicich a psychiatricky nemocnych a ne vzdy muze policie asistovat.Kdo nezazil, nepochopi. Kolegyne mela treba svrab-nemoc z povolani

Ale stejně to není důvod pro nemocenskou… pokud se jedná o práci pro těhotné zakázanou, tak je starostí a POVINNOSTÍ zaměstnavatele přeřadit ji na nějakou vhodnou a kdo jiný by měl dodržovat zákony, než státní správa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.10.14 19:53

A v jakém případě si myslíte že je neschopenka na místě, teda nemyslím kvůli zdraví, ale právě kvůli práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102259
2.10.14 19:54
@Zupa píše:
A v jakém případě si myslíte že je neschopenka na místě, teda nemyslím kvůli zdraví, ale právě kvůli práci?

V žádném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.14 19:56
T
@Anonymní píše:

ale tohle je i jinde. POžádej o to, aby ses takových šetření neúčastnila, na to máš nárok. Netřeba jít hned marodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.14 19:57
@Zupa píše:
A v jakém případě si myslíte že je neschopenka na místě, teda nemyslím kvůli zdraví, ale právě kvůli práci?

práce s chemikáliemi, rizikové pracoviště ala nemocnice, ústavy mentálně postižených, práce v těžkém provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.14 19:58
@KackaDoup píše:
@martina.se to je takove klise, jeden potrat nic nezmanena,,,aale co kdyz po nem prijde dalsi..to si mam rikat ze dva potraty nic neznamenaji :mrgreen: ja tyhle vety nemam rada ;) protoze TO nemuzeme vedet…

já to prožila.. i tak nemám pocit, že by to bylo jen klišé.. prostě jeden potrat nic neznamená, zažije ho většina žen - i když o něm ani nemusí vědět.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.10.14 19:58
@Zupa píše:

ségře ji nabízeli dělala chemika v provozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.10.14 19:59

@j.a.n.i1 A co když jsi OSVČ a máš práci při které prostě být těhotná nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí