Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
Dobrý den,
nespecifikovala jste o jakou chybu se jedná.
S laktací pomáhají laktační poradkyně či zdravotní sestry. Doufali jsme, že je to zřejmé a nechtěli jsme zbytečně dlouhý nadpis.
Myslela jste jinou chybu?
Hezký den
Jana
@admin píše: Více
Přesně to tvrdé y. Když to nespecifikujete, je tam měkké. Už jenom třeba proto, že zdravotní sestra je nyní často i muž.
Dobrý den @MartinaIrena,
mé vyjádření platí. Adminka Jana psala o dvou extrémech, při kterých musela psát našemu právníkovi, který jí to následně povolil.
Matěj
Dobrý den,
jdu se veřejně přiznat, že jsem… všechny možný sprostý slova, co vás napadnou. Mazala jsem jedné uživatelce na její žádost všechny příspěvky a omylem nedopatřením smazala i její diskuze. Celé! Včetně vámi velmi oblíbené diskuze „Milenky sem nová diskuze“. Doufám, že půjde obnovit, je to moje chyba. Zmáčkla jsem blbý tlačítko. Moc se omlouvám, prosím za odpuštění. Doufám, že ta diskuze půjde obnovit. Je dost pravděpodobné, že zmizelo takhle těch diskuzí víc, ty ovšem neobnovím, neboť neznám jejich ID, ani url. U téhle je trochu naděje. Velmi velmi se omlouvám.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Omyl se stane kazdemu, je to uplne normalni. A i pokud by se zadana diskuze nemohla obnovit, no tak nekto zalozi novou, milenky II. a je to. A ze se neco zmazalo navic, o nic nejde.
@admin já diskusi o milenkách nečtu, mám na to docela odmítavý názor, takže klidně mohla zmizet - ale vidím, že přežila ![]()