Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
3.9.24 09:16

Díky moc za shovívavost. Diskuzi o milenkách se podařilo obnovit. Co chybí dalšího netuším, určitě něco jo, tak se omlouvám.

Díky. Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
3.9.24 09:27
@admin píše: Více

Ony by si milenky založily novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
17.9.24 14:43

Znovu prosím o zvážení k přidání tzv. vlastního ignore/mute listu pro každého uživatele. Jedná se o zcela běžnou funkci, využívanou na veškerých komunikačních kanálech, kdy nevidíte příspěvky zablokovanych uživatelů přidaných do tohoto listu. Věřím, že to ocení spousty uživatelů a zároveň se tim bude předcházet mnoha zbytečným konfliktům. Stačilo by něco co místo jeho textu bude zobrazovat neco jako ‚prispevek je skryt z důvodu zablokování…‘
Děkuji za zvážení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
17.9.24 20:56
@Lorre píše: Více
@admin, nestoji to po opakovanych zadostech za uvahu? Vzdyt vam odsud odchazeji lide, kteri maji dost zvych sikanatoru a hejteru. Jedna z moznosti je udelat to tak, ze ostatni vasi blokaci nevidi, diskuse zustava zachovana, neni v tom zadny zmatek, jen ten, koho si bloknete, nemuze reagovat primo na vas, ale muze v debate pokracovat kolik jen chce a reagovat na vsechny ostatni. Takze, toho, koho mate v blokaci, vas neotravuje ani zminovanim, ani reakcemi, ktere musite preskakovat. Jinde to funguje, proc si emimino mysli, ze mu konflikty nutne zvysuji ctenost a nemysli na to, ze vam odsud kvuli tomu utikaji uzivatele? Co tak napriklad to zavest na nejakou zkusebnou dobu a pak se muzete vratit k staremu zpusobu, kdyby to nefungovalo dobre, ale ja jsem presvedcena ze to bude fungovat skvele, chodim na diskusni forum ( zahranici), kde tato funkce je a funguje to. A jen vyjimene si davaji blokace, neni to rozsireny, chodi se tam diskutovat, kvuli tomu tam jsou, do blokace jde nekto az v pripadu, kdyz uz to otravuje diskuse tak, ze to jinak neni mozny. A nebudou vam odsud ochazet lidi, kteri maji svych sikanujicich „fanousku“ plne zuby.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
17.9.24 21:20
@My Melody píše: Více

A jak vyřešíš prudiče, co zakládají stále nový nicky? Nijak. Tohle na ně platit nebude. A obejde se to naprosto snadno. K čemu to je, že nevidíš něčí příspěvky? Že tě nebudou drásat? Funkce k ničemu. Nebo nemožnost reagovat? Tak jen ten nick prostě přepíšou nebo použijí funkci ctrlC-ctrlV. Úplně zbytečný zásah, co přinese jen komplikace a nepřehlednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.24 21:24

Taky bych o některých raději nevěděla. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
@Janli píše: Více

přesně tak, navíc ten „zablokovaný“ bude moci prudit a sprostě nadávat, napadat někoho a ten někdo si to nemůže přečíst :think: mně se to nezdá rozumné
však nesympatického prudiče nemusíme číst a nemusíme na něho reagovat, kvůli tomu nemusí být nějak zablokovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116075
@My Melody píše: Více

A proč ty příspěvky jednoduše nepřeskočíš? Není povinné to číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.24 21:32
@aiwwa píše: Více

Já si myslím, že by to ve funkcích být mělo, aby se člověk mohl vůči smradům vymezit. Protože občas to je fakt síla. Samozřejmě, že je člověk obvykle nečte, když si je teda pamatuje. Ale něco by to vypovídalo i o nich. Třeba mě napsala jedna, o které jsem se pak časem náhodou dozvěděla, že je pruzením vyhlášená a hodně lidí ji odkázalo na patřičná místa. Tehdy jsem to nevěděla, chvíli mi to vrtalo hlavou, proč je tak agresivní. Jako jestli za to mohu já. No, jasně, další nicky, ale to zase jen tak někdo neudělá. Vždyť je to otrava. To už by muselo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
17.9.24 21:42
@stinga píše: Více

Někteří prudíci jsou aktivní a nepotřebuji k tomu jiné účty, někdo má názory které stejně většina preskoci. Někdo pleveli tak to člověk zablokuje a zmíněne obnovovatele nicku jedním kliknutím odstranis a hned tě nebudou trápit. Nehledě na zbytečne konflikty, který půjdou taky vyřešit tímto způsobem… Kdo nechce necht to tedy nepoužívá, tvá volba přeci, ale využití je skutečně velké a praktické

Příspěvek upraven 17.09.24 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
17.9.24 21:42

Podle mě je to taky blbost. K čemu je nevidět něčí příspěvky? A když na ten pro mě neviditelný příspěvek bude někdo reagovat, tak ho uvidím? Nebo uvidím jen tu reakci? Nebo neuvidím celé „vlákno“ a budu mimo?
Pro mě by mela smysl funkce, aby zakladatel diskuze mohl někoho ve své diskuzi zablokovat. To by od prudicu pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
17.9.24 21:44
@Lydia Délectorskaya píše: Více

A k čemu ti to bude? Já opravdu nechápu význam takové funkce. Zablokuju si nicky, který nechci číst? Ale už si nezablokuješ citace ostatních, takže stejně to uvidíš. Pak se jen bude v diskuzích množit chaos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
17.9.24 21:44
@malákráličice píše: Více

Tak si je neblokuj… to je každého osobní nastavení, koho chce a nechce vidět. To není myšleno jako globální funkce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
17.9.24 21:45

Když si speciálně tebe všichni zablokuji, s kým budeš diskutovat? ;)

Příspěvek upraven 17.09.24 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
17.9.24 21:45
@Janli píše: Více

Vzhledem k tomu že každý komentář má svoje jakési identifikační číslo od posledních novinek, tak teoreticky to neuvidis ani v té citaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová