Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Když mám takový problém, tak si před otevřením emimina prostě zobnu neurol…..
@Janli píše: Více
Vidím že tvoje smazání a pauza moc nepomohla… ![]()
@Janli — ale, ale, koukám, že jsi opět tady, to Ti to smazání moc dlouho nevydrželo ![]()
Pak by si hodně z nás zablokovalo jednu nejmenovanou supermatku století co zaplevelí diskuze tak, že je zničí a zbude tam pár nesouvisejících příspěvků. To asi neklapne.
@Klopotkova píše: Více
Tak, když jsem viděla, kolika lidem se po mě stýská, tak se musela vzkřísit z mrtvých…. ![]()
@Lorre píše: Více
Přesně tuhle jsem měla na mysli.
Nevěděla jsem, že je bloklá. Myslela jsem, že jsem ji patřičně odpálkovala, a tak mi dala pokoj.
Ale koukám, že to zkouší zas. ![]()
@Janli píše: Více
Vzdyt uz sme o tom my dve debatovaly, kdyz se o tomto diskutovalo, proc to nemuze zadnou neprehladnost delat, nema jak. Jak muze byt neco neprehledny diky tomu, ze nekto, koho si hodis do blokace, s tebou nebude moct debatovat. Diskutujes s kym ty chces, s kym nechces, toho preskocis a protoze nekteri nechteji rozumet tomu, ze s nimi diskutovat nechces, je dobra funkce blokace. Jinde to funguje, proc by to nefungovalo na emiminu?
Jasne, preskakuju ty, s kterymi diskutovat nechci a nezajima mne co mi pisou, i kdyz na mne vytvale reaguji, protoze to vidis v oznamenich, ale nekdy, kdyz ne jeho reakci na mne navazuji dalsi prispevky tech, ktere ctes, musis pak vysvetlovat, ze nereagujes ne protoze nemas argument, ale protoze to nectes…zkratka jinde to funguje, jen na emimnu to z nejakeho zahadneho duvodu fungovat nesmi. ![]()
@My Melody píše: Více
Takže místo abys vysvětlovala, že nereaguješ protože dotyčného nečteš, budeš ostatním vysvětlovat že nereagujes protože máš prudiče v blokaci? Vždyť v citacich to stejně uvidíš.
@Lydia Délectorskaya píše: Více
Nikdo mě neodpálkoval. Já se nedívám s kým diskutuju, reaguju na příspěvky ne na nicky. Třeba u tebe absolutně netuším kdy a kde jsme spolu diskutovaly. Až na tebe budu opět reagovat, bude to na konkrétní příspěvek v konkrétní diskuzi, ne na nic neříkající nick. Pokud se ti moje nebo kohokoliv jiného příspěvky nelíbí, není nic jednoduššího než je přeskakovat a nereagovat na ně. Já to mám u několika nicků, můžou psát co chtějí, můžou reagovat na moje příspěvky, neřeším je. Zkus to taky.
@smile_xxx píše: Více
To jsou reklamy. Nebo mazou sproste diskuse.