Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
17.9.24 21:46
@malákráličice píše: Více

Když mám takový problém, tak si před otevřením emimina prostě zobnu neurol…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
17.9.24 21:48
@Lorre píše: Více

A nebylo by lepší sem pak nelézt vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
17.9.24 21:48

a to tě bude trápit, nebo co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
17.9.24 21:49
@Janli píše: Více

Vidím že tvoje smazání a pauza moc nepomohla… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.9.24 21:53

@Janli  — ale, ale, koukám, že jsi opět tady, to Ti to smazání moc dlouho nevydrželo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148721
17.9.24 21:59

Pak by si hodně z nás zablokovalo jednu nejmenovanou supermatku století co zaplevelí diskuze tak, že je zničí a zbude tam pár nesouvisejících příspěvků. To asi neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
@Klopotkova píše: Více

Tak, když jsem viděla, kolika lidem se po mě stýská, tak se musela vzkřísit z mrtvých…. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

To se nestane, on je roztomilý :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.24 22:02
@Lorre píše: Více

Přesně tuhle jsem měla na mysli. :roll: Nevěděla jsem, že je bloklá. Myslela jsem, že jsem ji patřičně odpálkovala, a tak mi dala pokoj. :mrgreen: Ale koukám, že to zkouší zas. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
17.9.24 22:04
@Janli píše: Více

Vzdyt uz sme o tom my dve debatovaly, kdyz se o tomto diskutovalo, proc to nemuze zadnou neprehladnost delat, nema jak. Jak muze byt neco neprehledny diky tomu, ze nekto, koho si hodis do blokace, s tebou nebude moct debatovat. Diskutujes s kym ty chces, s kym nechces, toho preskocis a protoze nekteri nechteji rozumet tomu, ze s nimi diskutovat nechces, je dobra funkce blokace. Jinde to funguje, proc by to nefungovalo na emiminu?
Jasne, preskakuju ty, s kterymi diskutovat nechci a nezajima mne co mi pisou, i kdyz na mne vytvale reaguji, protoze to vidis v oznamenich, ale nekdy, kdyz ne jeho reakci na mne navazuji dalsi prispevky tech, ktere ctes, musis pak vysvetlovat, ze nereagujes ne protoze nemas argument, ale protoze to nectes…zkratka jinde to funguje, jen na emimnu to z nejakeho zahadneho duvodu fungovat nesmi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116075
17.9.24 22:59

A vy neumíte ty příspěvky přeskočit bez čtení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116075
17.9.24 23:01
@My Melody píše: Více

Takže místo abys vysvětlovala, že nereaguješ protože dotyčného nečteš, budeš ostatním vysvětlovat že nereagujes protože máš prudiče v blokaci? Vždyť v citacich to stejně uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
17.9.24 23:12
@Lydia Délectorskaya píše: Více

Nikdo mě neodpálkoval. Já se nedívám s kým diskutuju, reaguju na příspěvky ne na nicky. Třeba u tebe absolutně netuším kdy a kde jsme spolu diskutovaly. Až na tebe budu opět reagovat, bude to na konkrétní příspěvek v konkrétní diskuzi, ne na nic neříkající nick. Pokud se ti moje nebo kohokoliv jiného příspěvky nelíbí, není nic jednoduššího než je přeskakovat a nereagovat na ně. Já to mám u několika nicků, můžou psát co chtějí, můžou reagovat na moje příspěvky, neřeším je. Zkus to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
20.9.24 06:16
@smile_xxx píše: Více

To jsou reklamy. Nebo mazou sproste diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová