Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
přesně jak říká vokishka, smazat smíme a musíme pouze diskuze, které od začátku porušují pravidla. Tj. obvykle troll nebo reklama. Na vlastní žádost se mažou pouze vlastní příspěvky a diskuze bývá uzamčena.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Zdravím a chci se zeptat. Dneska jste zablokovali uživatele Rotha za reklamu. Jenom proto, že napsal jméno výrobce chleba, který mu chutná. Jasně, občas nás zásobuje výživnými diskuzemi, ale toto se mi zdá příliš. Když pominu, že tento uživatel žije kdesi ve Velké Británii a s největší pravděpodobností tuto značku si u nás ani nekoupíme, pak je tady hafo diskuzí, kde se klidně objeví název produktu nebo značka, kterou ta či ta užovatelka doporučuje nebo s ním má dobré zkušenosti. Stejně jako dotazy a zkušenosti s konkrétním doktorem apod. Tak bych se přimlouvala, pusťte ho, prosím ![]()
@Buba mara
Tak když zakládá vlákna, kam píše prostě nesmysly… ![]()
@Buba mara Dobrý den,
Rotha byl zablokován nejen kvůli této diskuzi, byl několikrát upozorněn, aby nezakládal divná témata na hranici trollení, proto byl bloknut na tak dlouho. Co se týče jiných diskuzí, ne všeho si všimneme, když nám je nikdo nenahlásí. Když objevíte diskuzi, která porušuje pravidla, budeme rádi za nahlášení.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Do té diskuze jste ovšem napsala, že je to kvůli té značce výrobku, bylo by asi dobré tam napsat i to další, kvůli čemu je blokovaný, ať se předejde dalším dotazům a zmatkům.
@Buba mara píše: Více
rotha ve vb nebydli. Zaklada diskuze zasadne o cesku
@Buba mara píše: Více
proč by ho měli pouštět? vždyť je to troll, který se ani netají tím, že je troll a bohužel i trotl - takové diskuse, jaké sem dává, vždyť to je snad urážka tohoto webu, a ve Velké Británii určitě nežije, protože zakládá i diskuse o počasí a kupodivu je to vždy počasí v ČR
Jeho trolicí diskuze sem nepatří. To mu dlouho nevydrželo, i v srpnu měl měsíční ban ![]()
Jedna uživatelka založila diskuzi pro Rotha. Ať ta svá deb. ilní témata dává aspoň na jedno místo
To se nechytlo.
Vždyť zakládá samé kraviny, dobre ze si na mesic odpocine - vyhodí ho dverma a stejne se vrati oknem a presne na nej sedi, ze je to trollí trotl ![]()
Vždyť je to fraška. Rotha je zabanovaný, protože trollí a přitom tady netrolící nově založená diskuse nebyla pořádně dlouho. Kdy jste tu naposled viděli diskusi založenou pravidelně píšícím uživatelem/uživatelkou? A ta témata - u drtivé většiny je už v po pár větách jasné, že je to zase něčí fantazie. Úplně super jsou ta četná témata od chlapů, co si jdou na emimino postěžovat na manželku - chtěl bych takového chlapa vidět naživo
Prostě to tu berte jako takový humoristický server s animátory, co se nám tu pod různými nicky a anonymy starají o zábavu
Virtuální svět, s virtuálními uživateli a virtuálními problémy, které se tu někteří snaží řešit vážně a potom jsou rozčarovaní, když se ukáže, že to byl zase jen něčí výmysl.
@rmot a ty se divíš že běžní uživatelé nezakládají diskuze když se pokaždé seběhne dvorek a zakladatelka dostane tak vynadáno že by od ní prašivý pes buřta nevzal?
@Anna766 píše: Více
Naopak, mě přijde emimino neskutečně tolerantní a přátelské ve srovnání s jinými diskusními fory, nebo třeba facebookem. Tady se i na sebevětší trolící kravinu vždy najde dost dobrých duších, které se snaží upřímně poradit. Někteří zdejší uživatelé by jinde byli dávno vyštěkáni, nebo rovnou dostali permaban.
Tady s Tebou souhlasím. Nedávno jsem četla téma, zakladatelka se evidentně velmi trápila a oni z ní tady udělali div ne blázna, to jsem si řekla, že to snad ani není možné, dokonce jedna uživatelka, která byla vždy v pohodě, taková dobrá duše, která radila, tak ta se tam vyloženě vyžívala v tom smutku té osoby, já jsem valila oči a od té doby jí říkám Krutoslava, potom jsem si všimla, že to nebyl její jediný přestřel.
@Klopotkova píše: Více
Poslední dobou i z diskuze odcházím když vidím ten slet a když se zastanu uživatelky, tak je to snad ještě horší. Já bych tu diskuzi nezaložila ani o tom, jestli si vzít kalhoty nebo sukni.
Kdybys založila jakékoliv téma ty pod svým nickem, tak ho budou všichni brát vážně a podle toho bude vypadat i diskuse. Ale sorry, stádo anonymů zakládající jedno stupidní téma za druhým, nebo nicky s dvaceti napsanými zprávami na emiminu a k tomu založená tři témata - no to fakt vážně brát nejde. Když se podívám na tebe, tak máš napsaných úctihodných stotřicet tisíc zpráv. Kolik k tomu máš založených témat? Určitě nedosáhneš poměru 1:10 a méně, jako ty trolící účty.