Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hibou píše: Více
Ne, ale neradí tam samozvaní lékaři. Tohle není problém emimina, ale uživatele Doctus. ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Ale neřešíme tebe a uživatelky nebo web, ale konání toho Doctuse. Jestli je lékař, tak se musí řídit kodexem. Kodex nezakazuje, aby se sem tam vyjádřil ke zdraví někoho, když se ho na to zeptá. Ale Doctus jede trošku jiný styl. Jestli není lékař, tak ať to každý ví, že jim radí laik s gůglem. O co jde? ![]()
@NaNicemNezalezi píše: Více
Jde o to, že se tu každý může prezentovat, jak chce. Ty se prezentuješ jako rajda. ![]()
Nikdo tě nenutí řídit se tím, co tu Doctus nebo kdokoli jiný vyplodí
Lékař to podle mě je.
Ale tady ty kecy snad nemůžeš myslet vážně.
On to tak i tak píše jako radu, doporučení, protože žádný lékař ty neřekne diagnózu na 100% přes net.. A tedy za to ani nemůže nést následky
Nebo ty snad poslechneš doporučení lékaře, který diagnózu určil přes net.. jen tím co si mu řekla
pak doporučuji navštívit psychiatra. A to doporučuji i ostatním.
Jeho rady (a za mě dobré) jsou doporučením, názorem, ale nemůže to nikdo brát 100% jako u lékaře v ordinaci
@NaNicemNezalezi každý, kdo založí diskusi ke svému aktuálnímu stavu, se ptá. Jinak by ji nezakládal a daná diskuse je otevřena všem uživatelům. Je jen jejich zodpovědností, co si z daných příspěvků vezmou nebo ne.
Všichni jsme tu laici s googlem. Máme si to tu dát do nicku povinně? Nechápu, co tady řešíš? Já předstírám, že jsem medvěd, on že je doktor…. A co?
@Mango_Lassi píše: Více
Nejde o to, zda se někdo bude řídit jeho radami nebo ne. Ale Doctus opakovaně ve svých komentářích píše o tom, že lékařem je, i když to nenapíše explicitině, a pak se jeho názor bere jinak než názor laika. Jestli to je podle adminů v pořádku, tak se nic neděje, ne?
A jako je v pořádku, že někdo se vydává za lékaře, tak je v pořádku se o tom bavit nebo to zpochybnit. ![]()
@smajlik345 píše: Více
Proč tu furt řešíte, co já nebo ostatní?
Jde o toho, kdo se tváří jako doktor. Tohle je web, který podle hlavní stránky spolupracuje s opravdovými lékaři. Může vzniknout dojem, že Doctus je jedním z nich. Pokud není a lékař to není, tak i když jen radí přes internet, tak jeho názor má větší váhu než názor laika. A není to vina uživatelů, že to tak berou, ale Doctuse.
@NaNicemNezalezi je to vina uživatelů. Každý je zodpovědný sám za sebe.
Pleteš se. Jeho názor se pořád bere jako názor běžného uživatele. Jestli ty ho bereš jako odborníka, který poskytuje odborné rady, je to tvůj problém.
Nebo taky věříš všem konspiračním teoriím, jen protože je někdo zveřejnil na webu? To bych se zamyslela nad svou schopností kriticky uvažovat.
Osobně bych si v životě neřídila tím, co píšou zde. Tohle není žádná odborná poradna ani se tak neprezentuje. Kdybych chtěla rady doktora, jdu za doktorem.