Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ostružka Aha, hlavně, že to nebude mít následky. Aspoň ho máš na očích, čas to spraví. Z hlavy teče holt hodně krve, to znám.
V 8 ráno bych tuhle trasu nejela ani omylem.
Jinak já po Praze jezdím do práce na kole. Je toto rychlejší než mhd ![]()
@Ostružka píše:
Mám dilema, s návratem do práce potřebuju vymyslet, jak stíhat práci a školku. Hlavní otázka zní, zda pořídit auto. Trasa je z Nuslí do Radlic. Jezdili byste po jižní spojce a přes barranďák autem, nebo je to ztráta času (zácpy atd.)? Ráno v osm tam, odpo v půl čtvrté zpět. díky
Ne! V tuto dobu to už většinou bývá ucpané.
@Ostružka píše:
@lucenka @elen-ka jste skvělé, tohle jsem chtěla slyšet, děkuju
Manžel čas od času jede do práce, pracuje taky v Radlicích, autem, ale nadává, Radlická je většinou v tuto dobu dost ucpaná. Jen tedy nejezdí jižní spojkou, ale ta na tom bývá podobně, zvlášť směrem k Barandovskému mostu.
Jako bonus se bude barandak opravovat a to bude teprve ten prima zážitek ![]()
@Tichošlápek píše:
Jako bonus se bude barandak opravovat a to bude teprve ten prima zážitek
To bude kolaps pro celou Prahu… stačily teď ty drobné opravy, kdy to sváděli do jednoho pruhu ![]()
@Tichošlápek píše:
Jako bonus se bude barandak opravovat a to bude teprve ten prima zážitek
už zas? prosím kdy? to vždycky kolabuje i strakonická…
http://www.rozhlas.cz/…vit--1673377
Uz se na to vyloženě těším ![]()
@Tichošlápek do té doby by stihli postavit ještě jeden, měli by to zvážit. (nadsázka)
@Tichošlápek jo tak, oni o tom zatím uvažují. tak to jsem v klidu
dalších 5 let se nic dít nebude…
@nozu taky jsem si rikala, ale bohužel to musí stihnout do roku 2020 jinak bude v havarijním stavu. Takže to uz asi rozhybe i pražský magistrát ![]()
Stačí kouknout na dopravní informace, mají i webkamery. Autem je podle mě cesta po Praze ve špičkách vždy nejistá.