Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K psychiatrovi zatím nechodím
, ale myslím, že je to běžné…protože, co jsem tu tak pochytila, tak některá AD snižují chuť…a třeba jsou lidi, co se to stydí říct, takže on se zeptat musí.
Nevidím za tím nic osobního. Sexuální touha podle mě s psychikou hodně souvisí.
No, kdyby se zeptal jednou, dvakrat (protoze AD chut na sex ovlivnit muzou), tak to beru.Ale pokazdy? To se mi nezda uplne koser! Jinak, ja jsem sla jednou k doktorovi s bolavym uchem a jeden z dotazu byl, jestli jsem mela v nedavne dobe sex. Byla jsem tam poprve a naposledy. ![]()
Záleží, jak často tam chodíš, přijde mi to normální. AD mohou ovlivňovat libido. A proč ti to vadí? Je problém říct - nepozoruji změny nebo tak něco?
@Malaga píše:
Záleží, jak často tam chodíš, přijde mi to normální. AD mohou ovlivňovat libido. A proč ti to vadí? Je problém říct - nepozoruji změny nebo tak něco?
Chodim asi co měsíc. Říkám mu to furt, jedno a to samé. Zkusím mu příště říct, že jsem pořád nadržená ![]()
@ksafnika píše:
No, kdyby se zeptal jednou, dvakrat (protoze AD chut na sex ovlivnit muzou), tak to beru.Ale pokazdy? To se mi nezda uplne koser! Jinak, ja jsem sla jednou k doktorovi s bolavym uchem a jeden z dotazu byl, jestli jsem mela v nedavne dobe sex. Byla jsem tam poprve a naposledy.
Nene
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Chodim pravidelne k lekaři ( psychiatr) a ten se mě na každé návstěve ptá, jestli nemám skrz braní AD sníženou chuť na sex. Ptá se vás tak dr na tohle, vás, kteří chodíte k psychiatrovi? a jak často chodíte nebo jste chodily? vadilo by vám, to neustálé se ptaní na sex? Už mě napadlo mu něco vtipného odpovědět, ale to byl asi trapasDěkuji za odpovědi a hezký den
Nesnaž se mu odpovídat nic vtipného, odpověz po pravdě. je to zcela legitimní otázka. AD mohou ovlivňovat chuť na sex, schopnost dosáhnout orgasmu u mužů i žen. Je to tak.
Chápu, že doktor zní jak úchyl. Ale nespíš ti chce najít jen vhodné léky. ![]()
@Anonymní píše:
Chodim asi co měsíc. Říkám mu to furt, jedno a to samé. Zkusím mu příště říct, že jsem pořád nadržená
To můžeš. Nebo mu řekni, že kdyby se něco změnilo, dáš mu vědět.
![]()
@Bábrdl píše:
To můžeš. Nebo mu řekni, že kdyby se něco změnilo, dáš mu vědět.![]()
To je asi nejrozumnejsi ![]()
@Anonymní píše:
Chodim asi co měsíc. Říkám mu to furt, jedno a to samé. Zkusím mu příště říct, že jsem pořád nadržená
Pro ne to ne celkem důležitý ukazatel. Pokud ti je nepříjemné o tom mluvit, musíš mu to říct a domluvit se, jak jinak třeba se tě ma ptát.
@ksafnika píše:
No, kdyby se zeptal jednou, dvakrat (protoze AD chut na sex ovlivnit muzou), tak to beru.Ale pokazdy? To se mi nezda uplne koser! Jinak, ja jsem sla jednou k doktorovi s bolavym uchem a jeden z dotazu byl, jestli jsem mela v nedavne dobe sex. Byla jsem tam poprve a naposledy.
No, mělas mu odpovědět, že vy doma do ucha nepícháte, takže to bude z něčeho jiného ![]()
@boball Jo. Tahle vtipna odpoved me bohuzel napadla az po odchodu
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Chodim pravidelne k lekaři ( psychiatr) a ten se mě na každé návstěve ptá, jestli nemám skrz braní AD sníženou chuť na sex. Ptá se vás tak dr na tohle, vás, kteří chodíte k psychiatrovi? a jak často chodíte nebo jste chodily? vadilo by vám, to neustálé se ptaní na sex? Už mě napadlo mu něco vtipného odpovědět, ale to byl asi trapasDěkuji za odpovědi a hezký den
Možná čeká, jestli nemáš zvýšenou, že by vypomohl ![]()
Měla jsem několik různých psychiatrů, brala jsem AD několik let a nikdy se mě na to žádný neptal. Kdybys měla problém, tak se o tom přece můžeš zmínit sama, ne? Řekla bych mu, že je to tvoje osobní věc.
E.
Ahoj. Chodim pravidelne k lekaři ( psychiatr) a ten se mě na každé návstěve ptá, jestli nemám skrz braní AD sníženou chuť na sex. Ptá se vás tak dr na tohle, vás, kteří chodíte k psychiatrovi? a jak často chodíte nebo jste chodily? vadilo by vám, to neustálé se ptaní na sex? Už mě napadlo mu něco vtipného odpovědět, ale to byl asi trapas
Děkuji za odpovědi a hezký den