Otázky lékaře na chuť na sex-normální?

Anonymní
6.7.17 16:13

Otázky lékaře na chuť na sex-normální?

Ahoj. Chodim pravidelne k lekaři ( psychiatr) a ten se mě na každé návstěve ptá, jestli nemám skrz braní AD sníženou chuť na sex. Ptá se vás tak dr na tohle, vás, kteří chodíte k psychiatrovi? a jak často chodíte nebo jste chodily? vadilo by vám, to neustálé se ptaní na sex? Už mě napadlo mu něco vtipného odpovědět, ale to byl asi trapas :think: Děkuji za odpovědi a hezký den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9060
6.7.17 16:17

K psychiatrovi zatím nechodím :lol:, ale myslím, že je to běžné…protože, co jsem tu tak pochytila, tak některá AD snižují chuť…a třeba jsou lidi, co se to stydí říct, takže on se zeptat musí. :think: Nevidím za tím nic osobního. Sexuální touha podle mě s psychikou hodně souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
6.7.17 16:17

No, kdyby se zeptal jednou, dvakrat (protoze AD chut na sex ovlivnit muzou), tak to beru.Ale pokazdy? To se mi nezda uplne koser! Jinak, ja jsem sla jednou k doktorovi s bolavym uchem a jeden z dotazu byl, jestli jsem mela v nedavne dobe sex. Byla jsem tam poprve a naposledy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.7.17 16:21

Záleží, jak často tam chodíš, přijde mi to normální. AD mohou ovlivňovat libido. A proč ti to vadí? Je problém říct - nepozoruji změny nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.17 16:28
@Malaga píše:
Záleží, jak často tam chodíš, přijde mi to normální. AD mohou ovlivňovat libido. A proč ti to vadí? Je problém říct - nepozoruji změny nebo tak něco?

Chodim asi co měsíc. Říkám mu to furt, jedno a to samé. Zkusím mu příště říct, že jsem pořád nadržená :P

• Citovat
  • Upravit
1247
6.7.17 16:29
@ksafnika píše:
No, kdyby se zeptal jednou, dvakrat (protoze AD chut na sex ovlivnit muzou), tak to beru.Ale pokazdy? To se mi nezda uplne koser! Jinak, ja jsem sla jednou k doktorovi s bolavym uchem a jeden z dotazu byl, jestli jsem mela v nedavne dobe sex. Byla jsem tam poprve a naposledy. :mrgreen:

Nene 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.7.17 16:30
@Anonymní píše:
Ahoj. Chodim pravidelne k lekaři ( psychiatr) a ten se mě na každé návstěve ptá, jestli nemám skrz braní AD sníženou chuť na sex. Ptá se vás tak dr na tohle, vás, kteří chodíte k psychiatrovi? a jak často chodíte nebo jste chodily? vadilo by vám, to neustálé se ptaní na sex? Už mě napadlo mu něco vtipného odpovědět, ale to byl asi trapas :think: Děkuji za odpovědi a hezký den

Nesnaž se mu odpovídat nic vtipného, odpověz po pravdě. je to zcela legitimní otázka. AD mohou ovlivňovat chuť na sex, schopnost dosáhnout orgasmu u mužů i žen. Je to tak.

Chápu, že doktor zní jak úchyl. Ale nespíš ti chce najít jen vhodné léky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.7.17 16:31
@Anonymní píše:
Chodim asi co měsíc. Říkám mu to furt, jedno a to samé. Zkusím mu příště říct, že jsem pořád nadržená :P

To můžeš. Nebo mu řekni, že kdyby se něco změnilo, dáš mu vědět. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
6.7.17 16:38
@Bábrdl píše:
To můžeš. Nebo mu řekni, že kdyby se něco změnilo, dáš mu vědět. :mrgreen: :think:

To je asi nejrozumnejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
6.7.17 17:27
@Anonymní píše:
Chodim asi co měsíc. Říkám mu to furt, jedno a to samé. Zkusím mu příště říct, že jsem pořád nadržená :P

Pro ne to ne celkem důležitý ukazatel. Pokud ti je nepříjemné o tom mluvit, musíš mu to říct a domluvit se, jak jinak třeba se tě ma ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15119
6.7.17 18:07
@ksafnika píše:
No, kdyby se zeptal jednou, dvakrat (protoze AD chut na sex ovlivnit muzou), tak to beru.Ale pokazdy? To se mi nezda uplne koser! Jinak, ja jsem sla jednou k doktorovi s bolavym uchem a jeden z dotazu byl, jestli jsem mela v nedavne dobe sex. Byla jsem tam poprve a naposledy. :mrgreen:

No, mělas mu odpovědět, že vy doma do ucha nepícháte, takže to bude z něčeho jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
6.7.17 18:11

@boball Jo. Tahle vtipna odpoved me bohuzel napadla az po odchodu :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15119
6.7.17 18:21
@ksafnika píše:
@boball Jo. Tahle vtipna odpoved me bohuzel napadla az po odchodu :mrgreen: :P
Škoda :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15128
6.7.17 19:11
@Anonymní píše:
Ahoj. Chodim pravidelne k lekaři ( psychiatr) a ten se mě na každé návstěve ptá, jestli nemám skrz braní AD sníženou chuť na sex. Ptá se vás tak dr na tohle, vás, kteří chodíte k psychiatrovi? a jak často chodíte nebo jste chodily? vadilo by vám, to neustálé se ptaní na sex? Už mě napadlo mu něco vtipného odpovědět, ale to byl asi trapas :think: Děkuji za odpovědi a hezký den

Možná čeká, jestli nemáš zvýšenou, že by vypomohl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.17 19:15

Měla jsem několik různých psychiatrů, brala jsem AD několik let a nikdy se mě na to žádný neptal. Kdybys měla problém, tak se o tom přece můžeš zmínit sama, ne? Řekla bych mu, že je to tvoje osobní věc. :roll: E.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová