Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes mam po kontrole. Cipek 1 cm a otevrena na 3 cm. jsem 37+3, kdy jste po takovém nálezu rodily?díky!
20 tt
no otevřená jsem byla jen na 2, to je fakt.. Ale víš jak, můžeš rodit ještě dnes, můžeš vydržet 14 dní, ono je to indivindy ![]()
Známá chodila otevřená na 3cm 14 dní, pak ji v 38tt vyvolali porod.
Je to hodně individuální. Otevřená na 3 cm jsem byla asi 40 min. před narozením syna.
Já chodila na dva měsíc-doktor se na každé kontrole loučil, že se uvidím až po šestinedělí. Je to fakt individuální. Přeji pěkný rychlý porod a zdravého drobka ![]()
Já byla u druhé v tohle stavu 14 h po začátku vyvolávání porodu, mladý se narodil za dalších 10 hodin, ale tento stav nezměněn a trval 9,5 hodiny ![]()
Ja jsem byla na dva prijata do porodnice
po klystyru 8. Ted su uz tyden na tri a niiiic se zatim nedeje:-(
@Bonulinka píše:
Je to hodně individuální. Otevřená na 3 cm jsem byla asi 40 min. před narozením syna.
Hehe
tak podobně, tenhle nález tak 120min před porodem ![]()
Zdravim maminkx ráda bych obnovila tuhle diskuzi a poprpsila o názory dnes kontrola 37+4 nález cs 4 cipek 0,5 otevřená dle doktorky na dva az tři cm spíš se ale priklanela ke třem cm zatka neodesla na monitoru prej nejakejestli kontrakce byli tak co myslíte pujde to rychle nebo je moznost chodit s timtotím nalezem další tyden
podotykam že cekamsi čtvrté mimi
Ahoj holky, dnes mam po kontrole. Cipek 1 cm a otevrena na 3 cm. jsem 37+3, kdy jste po takovém nálezu rodily?
díky!