Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@martina.se vůl není, ale zamilovanej do ní byl (dávno přede mnou). Je to dávno za ním, ale co já vím, co ona na něj umí vytasit, že ani nebude vědět, kterej vlak ho přejel. Taky bych to na pár ex uměla…
A čeho myslíš, že asi tak docílíš? myslíš, že ten tvůj se kámošce pochlubí, že mu to manželka zakázala? Když ti bude chlap chtít zahnout, tak s tím neuděláš vůbec nic…akorát se ujistí v tom, že musel, když má doma hysterku… ![]()
@jakanas píše:
No vidíš, mě nedávno pozvala moje prvné holka, se kterou jsem se 13 let neviděl na kafe k ní domů. Bydlí v Praze (320km) od nás a já tam zrovna pracovně jedu.
Týjo… ještě aby mi tak chtěla ukazovat zadnici v logínách…
Tak třeba ti ukáže něco jiného. ![]()
@PetaBibi píše:
Priklanim se k nazoru vyrazit ve trech, klidne at to exka dooredu nevi. Normalne bych ji dala najevo ze to tedy neale beze scen
fíha tady je stíhaček, vy svejm manželům nevěříte? a z čeho ta nedůvěra pramení??
@Jana525 píše:
A my s tim jako mame delat co
no já nevím asi poradit jak… asi bych se měl nějak připravit, probrat to se ženou, psychologem… právníkem. To nebude jen tak.
@jakanas pokud to tobe ani tve zene nevadi, tak je vse v nejlepsim poradku ![]()
@H8N2O4S píše:
Věříš manželovi? Pokud ano, nedělala bych ze sebe fúrii a vůbec bych ji nepsala já.
upřímně?
přesně takhle - nevinně - pozváním na „skvoš“ to začalo u nás..a to ani nebyla ex, ale jen „kámoška“… je to jak přes kopírák, akorát já tehdy byla těhotná na rizikáči a ten „skvoš“ jsem mu přála, protože proč by měl sedět doma, stačí když já musím být doma, tak at si zasportuje..naivní a blbá dobře mi tak…
![]()
@jdukolem píše:
upřímně?
přesně takhle - nevinně - pozváním na „skvoš“ to začalo u nás..a to ani nebyla ex, ale jen „kámoška“… je to jak přes kopírák, akorát já tehdy byla těhotná na rizikáči a ten „skvoš“ jsem mu přála, protože proč by měl sedět doma, stačí když já musím být doma, tak at si zasportuje..naivní a blbá dobře mi tak…![]()
![]()
Tak já to beru i ze svého pohledu, kdy i když je manžel služebně mimo, nemám problém zajít si s kamarádem na večeři. Nikdy se nic nestalo, prostě mám kamarády i mezi muži. To stejné manžel, je často služebně mimo republiku, to bych se musela zbláznit. Vzájemně si prostě věříme
a myslím, že ani jeden v tom nevidíme nějakou hrozbu. Je to o lidech.
@H8N2O4S píše:
Tak já to beru i ze svého pohledu, kdy i když je manžel služebně mimo, nemám problém zajít si s kamarádem na večeři. Nikdy se nic nestalo, prostě mám kamarády i mezi muži. To stejné manžel, je často služebně mimo republiku, to bych se musela zbláznit. Vzájemně si prostě věřímea myslím, že ani jeden v tom nevidíme nějakou hrozbu. Je to o lidech.
to jistě ano - ale něco jiného je jít kamkoliv s kámoškou/ kámošem se kterým se pravidelně stýkám- já i on a něco jiného je, když se po letech ozve dávná ex či „kámoška“ o které do té doby nebylo vidu ani slechu - tam bych o té nevinné motivaci ted už - po zkušenostech- pochybovala…
@janinat píše:
Jdi do posilky s nima. A jak budeš našňupnutá, ještě ti to pěkně půjde
Moja rec
ted sem to chtela tez napsat ![]()
@jdukolem píše:
to jistě ano - ale něco jiného je jít kamkoliv s kámoškou/ kámošem se kterým se pravidelně stýkám- já i on a něco jiného je, když se po letech ozve dávná ex či „kámoška“ o které do té doby nebylo vidu ani slechu - tam bych o té nevinné motivaci ted už - po zkušenostech- pochybovala…
Tak je pravda, že s ex se moc nestýkám, občas si napíšeme, s jedním jsem se viděla asi před rokem po několika letech - jeden žije ve Francii, druhý na Zélandu, další v Česku. Ale minulost máme vyřešenou. Manžela zatím taky není potřeba hlídat, asi je to fakt o lidech. Jako všechno.
Přesně, žádná kámoška to není, nebyla na naší svatbě a ani manžel nenavrhoval ji pozvat, nikdy jsme se nepotkaly, a najednou samá sms, skype, a do posilky by se jí chtělo. ![]()
Manžel pokaždé řekne „píše ---, mluvil jsem po skype s ---,“ a hned řekl „--- se ptá, jestli s ní nechci do posilky“, takže v něm to není, si myslím, ale žere mě to dobře.
Co bych udělala já, kdybych chtěla nevinně pokecat s exáčem? Pozvu ho někam do „společné společnosti“, třeba na párty, kde bude i partner a uděláme si pro sebe chvilku na popovídání, ale nebudeme tam sami dva, nebo nejhůř na kafe v nevečerních hodinách. Asi bych se tak nečílila, kdyby řekl „zve mě na kafe zejtra ve čtyři“, i když už to bych zavětřila, ale jako rovnou do posilky?
Kdybych chtěla zjistit, jestli exáč pořád zabírá, pozvu ho na plavání, do posilky, skvošík jen ve dvou.@jdukolem píše:
@Anonymní píše:
Přesně, žádná kámoška to není, nebyla na naší svatbě a ani manžel nenavrhoval ji pozvat, nikdy jsme se nepotkaly, a najednou samá sms, skype, a do posilky by se jí chtělo.
Manžel pokaždé řekne „píše ---, mluvil jsem po skype s ---,“ a hned řekl „--- se ptá, jestli s ní nechci do posilky“, takže v něm to není, si myslím, ale žere mě to dobře.Co bych udělala já, kdybych chtěla nevinně pokecat s exáčem? Pozvu ho někam do „společné společnosti“, třeba na párty, kde bude i partner a uděláme si pro sebe chvilku na popovídání, ale nebudeme tam sami dva, nebo nejhůř na kafe v nevečerních hodinách. Asi bych se tak nečílila, kdyby řekl „zve mě na kafe zejtra ve čtyři“, i když už to bych zavětřila, ale jako rovnou do posilky?
Kdybych chtěla zjistit, jestli exáč pořád zabírá, pozvu ho na plavání, do posilky, skvošík jen ve dvou.
Rozumím ti velmi dobře. Každá si jenom chráníme to svoje. Na tom není nic špatného. Krom toho, žena má velmi silnou intuici.Na druhou stranu, manžel je dospělý, nemůžeš mu direktivně zakázat s někým se stýkat, nebo někam jít.
Rozumný chlap by jí decentně odpálkoval. Řekla bych mu v klidu, ale důrazně svůj názor na celou tu situaci, ale netlačila bych na něj.
Náhodou na to jde dobře. Je známo, že chlapi si pletou projevy námahy jako je bušení srdce s projevy „zamilovanosti“
Navíc se u sportu vyplavují endorfiny, do toho vtipné zážitky (vzpomínáš, jak jsem tenkrát)…
Mohla by ho urvat, alespoň do postele. ![]()