Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky. Mě se to sice nestalo, pokaždé mi vyšlo píchnutí na pondělí a ve středu byl folik prasklý…ale asi se to může stát. Byla jsi na kontrole ráno? A v pátek jsi píchala v kolik? Zítra to stoprocentně bude ok ![]()
@Hearty Děkuji za podporu. Byl píchnuty v pátek ráno. Teď jdu na UZ, tak uvidíme. Snad se to umoudri. ????
Určitě, ovu by měla být 36-48 hodin po píchnutí, ale každé tělo je přeci jen jiné. Dej vědět jak jsi dopadla ![]()
@Hearty tak je to v pořádku. Ovulace probehla.. ctvrtek se kona Ket. Verim, ze to vyjde
Omlouvám se za anonym, nechci aby lidí kolem mě věděli, co postupujeme ![]()
Jasně, chápu. Tak super, vidíš to
moc držím palce, ať to klapne. Mě to čeká za 14 dní, pokud vše klapne jak má a něco nám to nepokazí.
Kolikátý to máš pokus?
První IVF, bude to třetí transfer. Tak to už sis užila teda
moc držím palce, ať to tentokrát je ten pravý a klapne to. Je to šílený, co musí člověk všechno zvládnout.
@Hearty Moc děkuju. Tobě už to taky musí klepnout. Mne před rokem KET vyšel, ale bohužel zamkle tehu. Pri 3 ivf biomechanické.. ale zase z prvního ivf mám 7 letá dvojčata, ale s ex přítelem. Teď bychom chtěli ještě jedno..
Já měla po obou transferech biochemické. Takže ani ty // nejsou záruka. I když si říkám, že jednou tam zůstanou ![]()
Tak jsem po Ket. Věřím, že je to bojovník. 28.6 jdu na krev.
Ještě nevím, v pondělí mám utz a pak znovu krev. Pokud bude vše ok tak okolo 25.6. ale záleží, jaké budou výsledky progesteronu a imunologie. Kéž by to bylo ok a transfer by mohl proběhnout, moc v to doufám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky, mám takovou otázku. Jsem v nativnim cyklu před Ket. V pátek rano mne byl píchnuty Ovitrelle, kdy na UZ byl folikul 21 mm a endometrium 10 mm. Dnes jsem byla na kontrolní UZ, abych mohla nasadit Utrogestan a zkontrolovali, zda proběhla ovulaci. Ve čtvrtek je planovany transfer. Dnes mne ale pozvali ještě va zítra, že ovulace ještě neproběhla.. stalo se to některé? Děkuji za rady