Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dlouho jsem tu projížděla staré diskuze a snažila se něco zjistit. Nakonec zakládám toto téma a prosím o vaše skušenosti.
Mám od října vyjmuté tělísko, protože chceme druhé miminko. Na radu doktorky jsem nechla porběhnout na plano
jeden cyklus, byl 26denní - 13DC byla jasná ovulace, potvrdil jí test i špinění. Další cykly nebudu popisovat, nechápe je ani doktor. Teď Před 3 týdny jsem MS opět nedostala, mudra udělala sono, sliznice nízká, jeden větší folikul asi 5mm, to jí zmátlo a pozvala mě minulý týden ve čtvrtek. Dominantní folikul už měl 14mm, sliznice výstavní. Řekla, že to vypadá nadějně, přesto, že je to hodně po 30dnu cyklu. Tak jsme se od toho čtvrtka pro jistotu snažili každý den, tipovala ovulaci na víkend. Zítra jsem měla jí opět na UZT a já dnes dostala MS, normálně krvácím, není to špinění. ![]()
Doktorka mi vypočítala, že to byl 43DC od MS po agolutinu. A nebo to jsou dva cykly spojené dohromady, z toho jeden anovulační, protože asi 24DC proběhlo jednodenní špinění a no to by podle ní napojoval ten 20denní, co dnes skončil MS. ![]()
Tento cyklus, co dnes menstruací začal, jsem se dohodli opět na sledování folikulů UTZ.
Je možné, že by se mi povedlo otěhotnět ovulací, která byla 4 dni před dnešní MS?? Je to málo dní luetální fáze, to jistě, krev to může odplavit, ale i tak víte o případu, kdy se toto povedlo??? Je to tedy hodně divné.
Nedělám si plané naděje, jsem ráda, že mudra můj problém neodkládá, ale snaží se to mu přijít na kloub, přesto jsem u ní za exota
![]()
S timle zkusenosti nemam, ale ja otehotnela 2dny pred ms, ale ta uz nedorazila
Jako, že jsi měla ovulaci 2 dni před MS a nebo si nejsi jistá ovulací a měla jsi jen ten den styk? ![]()
Tak to jsi měla krásný překvápko, no já se na to neupínám. Snad to dopadne další měsíc. ![]()
No ja uz jedno ditko mam je mu 2,5roku. tohle bylo necekane(malemu byl 1,5),ale chtene a bohuzel jsem ho potratila o 4tydny pozdeji. tezko rict jestli to bylo tim, ze se uchytilo jakoby pred ms. kazdopadne ti moc preji, aby to co nejdriv vyslo.
Ahoj, no co já vím, tak ta lut. fáze je důležitá, aby se vajíčko stihlo zahnízdit. Jinak to nemáí šanci postíhat..
Já jsem s prvním otěhotněla 28.DC, ale s tím, že pokud bych neotěhotněla, men. by přišla logicky až nějak kolem 42DC.
Mít ovulku a do třech, 4 dnů menstruaci, těhotná nebudu.
Ale myslím, že jsou nějaké léky pro prodloužení lut. fáze, ne?
No právě, že teď mě čeká opět měsíc měření folikulů a pak to snad začne doktorka řešit, protože to mám opravdu rozházené a pak se stane toto, že dostanu MS, takhle nesmyslně
No jsem na to zvědavá, co z toho bude.
Ahoj holky potřebuju poradit jestli se to stalo také některé z Vás, měla jsem ovulaci nejspíš těsně před ms a byl styk no a ms nepřišla, od té ovulace už je to třetí týden ale test negativní a v pondělí jdu k mudr. BT mám strašně vysokou 37,3,tvrdý čípek nedosažitelný a bílý hlen ale testy negativní, měla jsem strach aby to nebyl zánět nebo něco zazčátku mi pobolívalo břicho ale úplně přešlo ale nevím 3 týdny po oplodnění
vyšel někomu test?