Ovulace, nebo je ještě brzy?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
24.11.19 13:23
Myslím si, že ovu přijde do týdne. U mě to tak bylo. Zkus měřit
bazální teplotu nebo ovulacni testy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Anonymní
24.11.19 13:27
@Kskaja takže asi mám
počítat spíše s tím, že z toho včerejšího styku s větší
pravděpodobnosti nic nebude, co? ovulacni testy koupím zítra, dneska vezu
manžela na letiště a pak ještě musím něco vyřídit…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
24.11.19 14:02
@Anonymní píše:
@Kskaja takže asi mám počítat spíše s tím, že z toho včerejšího styku s větší pravděpodobnosti nic nebude, co?ovulacni testy koupím zítra, dneska vezu manžela na letiště a pak ještě musím něco vyřídit…
Možný je všechno
ale je šance podle mě nižší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Anonymní
Další podobná témata podle názvu
- Clostilbegyt a ovulace při chybějící menstruaci
- Miminko se ještě neusmívá
- Rozešli jsme se...je naděje, že to ještě dopadne?
- Je možné mít v jeden měsíc dvě ovulace?
- Poporodní splín, je to ještě v normě?
- Začít měřit ovulaci?
- IUI a ovulace
- Pozitivní test pět dní od ovulace a špinění při nidaci
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale snažíme se teprve krátce a radši tajně. Každopádně chci se zeptat - MS mám celkem nepravidelnou, chodí mi to tak jak si chce, za tento rok jsem to třeba měla jen 6×, vždy to nějak vynechá, klidně třeba 2 měsíce. Než ale začnu podstupovat nějakou léčbu, tak to chci zkusit aspoň chvíli jen tak, zda se nezadaří. Doktorka o mém stavu ví, řekla, že dokud se nechci snažit o miminko, tak to nemám moc řešit, že mám jen rozházené hormony a nejspíše lehčí PCOS (cysty mi ale našla jen na jedné prohlídce, pak už ne) - takže jsem tak nějak pochopila, že přirozeně to asi hned nebude. Ale stejne se chci zeptat. Poslední MS jsem měla 9.11., skončila 15.11., včera jsem měla s manželem nechráněný styk. V těchto dnech mám takový bílý krémový výtok, je napůl průhledný, ale zároveň i napůl takový bílý a spíše ma konzistenci takovou kremovou, než nějakou vodovou a natahovací, nezdá se mi, že by byl takový ovulační, navíc cykly, když už jsou nějak pravidelnějsí, mám kolem 33-35 dnů, takže ovulaci bych měla mít asi až někdy 19DC-21DC, vceraˇ jsem byla 15DC. Takže asi je stále brzy. Manžel dneska letí na služební cestu na týden, takže tento mesic asi nic, co?
nebo myslíte, že ten hlen by mohl být
ovulační? Jinak nic jiného necítím, většinou 1-2 týdny před MS mi
začne vyrážet akné na tváři a podle toho to většinou poznám, že asi
něco probíhá, ale teď nic
tak jestli někdo s tím mate
zkušenosti…díky