Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj anonymní, já s testy Intimed mám samé dobré zkušenosti. Pokaždé mi ukázal ovu krásně. Přikládám fotky, ať vidíš (poslední dva cykly). A ano, je to citlivost 25.
Podle mě to jsou pěkný šunty, já měla ostatní testy pozitivní jen tenhle jediný negativní a to byl dělaný ze stejné moči jako ten poslední pozitivní ![]()
Mě vždy ovulaci ukázaly, skoro na den přesně i příznaky odpovídaly..je to fakt záhada jak to někomu funguje a někomu ne.
Ahoj holky, mě tyto testy taky neukazují ovulaci, i když u mě podle data, hlenu a bolesti v podbřišku proběhla (dřív jsem si měřila i BT a vím, že ovulaci mám). Kontrolní čárka se zobrazí dobře, ale ta testovací není nikdy stejně silná nebo silnější, což je podle legendy v návodu negativní výsledek (někteří toto označují za „slabě pozitivní“, ale nevím, odkud to přišlo).
Píšou tady citlivost 25 …ale nikde zadny zkusenosti s nima.az tady v té diskuzi.Mě cely den poboliva podbrisek.Mam plodné dny.Nevim přesně jaký den je ovu,bt nemerim.Ale od vcera mam hlen a od dneska me poboliva celej podbrisek.To znamená,ze vajicko teprve praskne ? Minulej mesic me tk boleli prave na jedné straně.