Ovulační test intimed

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.18 14:23
@Anonymní píše:
A jaká je citlivost těch testů ?Měla jsem s citl. 40 a tam nikdy čárka stejná nebyla,na 25 se ovulace krásně vyznačila.Dokonce jsem četla,že někomu to ovulaci neukáže nikdy a stejně ji má.Nejspíš jsi ten případ.

Píšou tady citlivost 25 …ale nikde zadny zkusenosti s nima.az tady v té diskuzi.Mě cely den poboliva podbrisek.Mam plodné dny.Nevim přesně jaký den je ovu,bt nemerim.Ale od vcera mam hlen a od dneska me poboliva celej podbrisek.To znamená,ze vajicko teprve praskne ? Minulej mesic me tk boleli prave na jedné straně.

• Citovat
  • Upravit
199
27.7.18 15:42

Ahoj anonymní, já s testy Intimed mám samé dobré zkušenosti. Pokaždé mi ukázal ovu krásně. Přikládám fotky, ať vidíš (poslední dva cykly). A ano, je to citlivost 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.18 17:40

@Vun77 děkuji,tak jsem asi já nějaká vadna :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
570
21.1.19 19:54

Podle mě to jsou pěkný šunty, já měla ostatní testy pozitivní jen tenhle jediný negativní a to byl dělaný ze stejné moči jako ten poslední pozitivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
21.1.19 20:01

Mě vždy ovulaci ukázaly, skoro na den přesně i příznaky odpovídaly..je to fakt záhada jak to někomu funguje a někomu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.2.19 17:51

Ahoj holky, mě tyto testy taky neukazují ovulaci, i když u mě podle data, hlenu a bolesti v podbřišku proběhla (dřív jsem si měřila i BT a vím, že ovulaci mám). Kontrolní čárka se zobrazí dobře, ale ta testovací není nikdy stejně silná nebo silnější, což je podle legendy v návodu negativní výsledek (někteří toto označují za „slabě pozitivní“, ale nevím, odkud to přišlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí