Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte je tento ovulacny test negatívny?
Ano tento test je negativní. Čárka musí být stejná nebo tmavší aby byl pozitivní.
Být zebou počkám až čárka bude více sílit a pak si koupím a použiju ovulační digitální test od clearblue, ten ty ukáže budto ano nebo ne je to jistota, tohle je jasný negativ, ale nevím jak ostatní tady, ale já vždy si říkala už je to stjeně silný nebo s emi to zdá jenom
Takže clearblue byl jasná volba a hned první cyklus trefa do černého ![]()
Ahoj holky…a co myslite u me? Byl uz pozitivni? Ty dva silne jsou ze vcerejska, dnesni je ten posledni uz slaby… Vcera sem pak vecer mela i hrozne nafoukly podbrisek a bolel me, jako kdyz mate treba zanet mocaku, taky bolest zad…dneska uz je tohle vsechno lepsi, ALE BT byla stejne vysoka dnes jako vcera(oba dny 36.5)…coz je mi divne…a kdyby ovu treba mela byt az behem dneska, tak by byl test nadale silny, ne?
Dekuji
@Anonymní píše:
Ahoj holky…a co myslite u me? Byl uz pozitivni? Ty dva silne jsou ze vcerejska, dnesni je ten posledni uz slaby… Vcera sem pak vecer mela i hrozne nafoukly podbrisek a bolel me, jako kdyz mate treba zanet mocaku, taky bolest zad…dneska uz je tohle vsechno lepsi, ALE BT byla stejne vysoka dnes jako vcera(oba dny 36.5)…coz je mi divne…a kdyby ovu treba mela byt az behem dneska, tak by byl test nadale silny, ne?Dekuji
Podľa mňa sú negatívne
Ahoj, tohle je už druhy měsíc… Ani nemám chuť testovat dal… Byla to ovulace nebo ne? Díky jsme už fakt zoufalý
@Véra12345v píše:
Ahoj, tohle je už druhy měsíc… Ani nemám chuť testovat dal… Byla to ovulace nebo ne? Díky jsme už fakt zoufalý
Ne, tohle nejsou pozitivní ovulační testy.