Ozdravovna Pec pod Sněžkou - Karkulka, recenze

10596
13.3.17 15:38

Ozdravovna Pec pod Snezkou-Karkulka,recenze

Ahoji, dcera se chysta do ozdravovny Karkulka a me zajima jestli tam nekdo byl, jake to tam je?
Dekuji za nazory

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2970
13.3.17 17:39

Ja se chystam dcerku tez ji tam dat rada si pockam na recenzi.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1
16.8.17 10:32

Dobrý den,
tato ozdravovna je určena také pro deti ze socialne vyloucenych lokalit, ktere se tam nejezdí léčit se zdravím ale jezdí si tam na nácvik socialniho chování, udrzovani čistoty a hygieny, chovani u stolu apod. Taktez deti z dětských domovů. Tato skutečnost ovšem nebyla nikde uváděna. Ta je na jejich stránkách az od srpna l. r. Podarilo se nam spojit se s člověkem, který tam pracoval a to co licil nam vyrazilo dech. Navíc personal nic neví a
odpovida vyhybave. Prvni den deti dostaly krabici 1 l mleka a suchy rohlik ke svacine. Diteti se vecer nemate sanci dovolat ani v hodinách, kdy uvádí, že můžete dětem volat. I když ma svuj telefon. Ty musi byt na sesterne ale není kdo by diteti telefon podal. Kdyz zavolate na sluzebni telefon, jestli detem muze nekdo jejich
telefon podat, odpovi vam, ze nemaji cas. Samy sestry prozradily v den nastupu ze takovy pocet deti nezvladaji. Ani v den nastupu nevedely ani priblizny program na dalsi den nebo rezim dne. Syn mel ve skříňce nůž a vsude po pokoji byly nanosy prachu. Prozradil, že se tam boji a chce domu, ale uz nam ho nedovolili odvezt. Že to nejde bez reditele a ten tam ted neni a nebude. Navic v podmínkách léčebny je, že když si ditě budete chtít odvézt predcasne, musíte pobyt zaplatit. Vrchni sestra ma na vse odpoved, svuj personal omlouva, ale problemy neresi. Omlouvám se za pravopis, pisu z mobilu. Na tuto ozdravovnu je umeni nalezt hodnocení, proto pisu tak podrobne. Na karkulku pobyt nedoporucuji. To same ma byt i na Melnicke boudě, ale zkušenost nemáme.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Anonymní
22.8.17 18:32

Dekuji.

Příspěvek upraven 05.05.19 v 15:29

  • Citovat
  • Nahlásit
10596
24.8.17 22:57
@Anonymní píše:
Ma nekdo cerstvou zkusenost s Melnickou boudou? Dekuji.

S Karkulkou-nedoporucuji

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1
28.2.19 23:02

@pipiinka Dobry den ja jsem tam byl sice je to uz par let ale za me to bylo moc super je tam moc krasne a i zabava

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
21
13.3.19 11:34

Mělnická bouda

Prosím jedu s dětmi do ozdravovny Mělnická bouda poraďte co s sebou brát a co ne.Specha to odjíždíme v sobotu

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
21
13.3.19 11:35

Mělnická bouda

Kolik jste měli zavazadel mám dvě malé děti jedu s nimi

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat