Oznámení svatby

891
18.9.09 20:06

Oznámení svatby

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o rychlou pomoc. Zítra k nám přijde sestra s přítelem a patrně nám oznámí, že se vezmou. Poradíte, jaké překvapení máme nachystat, abychom je překvapili, až nám to jejich překvapení sdělí? :D Podmínkou je, že to musím stihnout připravit do zítřka odpoledne a taky aby nevznikla velká škoda, kdybych se se svým tušením přece jenom mýlila :oops: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
18.9.09 20:27

já bych nechystala nic…
oni vás chtějí překvapit a svoje překvapení si užít…
kdyby jsi na ně něco vyvalila ty, mohlo by to to jejich překvapit.
Takže bych dělala překvpanou a radovala se s nima. Pak bych asi mluvila o přípravách na svatbu.
Možná chlazený šampus v lednici /jako by naháhodou/ nic nepokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
18.9.09 20:31

Gama - souhlasím s Mavou, nechte je, užít si to jejich překvapení vám, přesně, dělat překvapenou, gratulovat, ptát se, kdy co a jak, z toho budou mít určitě největší radost, že máte radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.09 20:45

Ja bych koupila nejaky pekny dobry dort. Na tom si pochutnate vzdycky.:-)

• Citovat
  • Upravit
891
18.9.09 20:47

Taky mě to napadlo, dělat překvapené, ale nevím, jestli to dovedu zahrát. Štve mě, že se ségra nejdřív provalí, pak to popírá až tak, že ze mě dělá blbečka a já ho teď budu dělat ze sebe. No ještě je jiná varianta, že se pletu, a pak jsem ho ze sebe udělala tady :D Pokud někoho přesto napadne nějaký vtipný nápad, sem s ním, budu o něm přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.9.09 20:47

Připrav něco dobrýho, hodně papírovejch kapesníků a jestli máš album nebo krabici s podklady ze svý svatby, tak jí hoď někam poblíž. Ale jinak je to jejich akce, tak ať i to překvápko udělají podle svýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný