Pamět a zapomínání :(

653
14.3.13 19:47

Pamět a zapomínání :((

Holky je to normální že poslední dobou zapomínám a nepamatuju si pořádně večer co bylo ráno???Ted sem byla zrovna v obchodě a chodim si tak kolem a po nějaké chvilce zjistim že mi chybí kočárek??Já ho zapoměla u pultu a to neni jenom to..co kam položim zachvilku nevim kde to mám :roll: bolí mě dost ted hlava jestli to neni tim.Byla sem dneska v práci a ve dvě sem měla být doma abych stihla dcerku, má do pul čtvrté. A ono pul pátý a já pořád v práci a najednou šok!!!zpoměla sem si ale pozdě???Vubec nevim co semnou je??Beru AD čtyři měsíce nemuže to být tim??Dřív sem to neměla tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
14.3.13 19:57

Ano, mohlo by to být AD. Informovala bych o tom lékaře, že se ti toto děje, možná ti AD nesedí a bude potřeba je vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.3.13 20:13

No, po lécích to ůže být. Mrkni do nežádoucích účinků na letáku.
Já brala blbý léky na hubnutí a měla ztrátu krátkodobé paměti-zrovna sjem dělala operátorku a co jsem si nezapsala, jsem nevěděla-takže kolikrát trapas nebo průser :oops: :lol: Ale po cca 14ti dnech se to srovnalo a nežádoucí příznaky se vytratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
14.3.13 20:55

No, já teda AD neberu, ale od porodu/5,5 měsíce/ pozoruji, že taky zapomínám. Nevím, jak malá spala den předem, jaký byl režim, co bylo nebo nebylo…prostě takový výpadky…
Měla jsem teda taky po porodu psychický potíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí