Pampers Premium Care pro novorozence, rozporuplné recenze

428
11.2.21 16:24

Pampers Premium Care pro novorozence, rozporuplné recenze

Ahoj holky, chtěla jsem s mimčem začít u Pampers Premium Care, ale poslední recenze jsou na ně dost špatné, i když ty z dřívějška jsou naprosto super.

Jak to s nimi tedy je, jak jste s nimi spokojené, případně co doporučíte pro novorozence?

Díky moc!

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19665
11.2.21 16:26

Malá se po ńich před 2 roky osypala. Teď jsme je dostali, tak uvidíme.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
922
11.2.21 16:27

Já měla pro syna na podzim 2019 a bez problémů. :) já budu určitě zase kupovat na střídačku s Dada.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1467
11.2.21 16:34

Ja s nima byla moc spokojena v roce 2012. Ted jsem tehotna znovu a koukala jsem na moznosti plenek a byla jsem prekvapena, jak vychazeji levne. Prakticky stejne jako ty zelene. Doufam, ze se nezmenily, mam v planu je pouzivat zase.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
11.2.21 16:38

My máme od narození premium care 1 a nedám na ně dopustit. Neprotékají, přes noc i dlouho vydrží, malý se po nich neosypal, jsou prodyšné. Za mě jsou ok, zatím neměním. Snad i dvojky budou v pohodě.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
380
11.2.21 16:44

Za mě hrozný plenky, malá byla hned osypaná, navíc takový ten chemický smrad.. já si pak zvykla kupovat z dmka jejich nature řadu a super. V červnu bude další miminko a určitě od narození nakoupím nějaké neplastové, výběr už je docela slušný a ceny taky nejsou tak hrozné, jako dřív

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4071
11.2.21 16:53

100 lidi, 100 chuti :) ale za mě bezpodmínečně Lupilu z Lidlu. Vypadají úplně stejně jako Pampers, ale nesmrdi tím belidlem a jsou savější…

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3343
11.2.21 18:01

Druhá dcera na nich byla prvního půl roku a bez problémů. Teď máme ty kalhotový, páč už se nechce nechat prebalit. Ale to si musí každý vyzkoušet, každé dítě je citlivě na něco jiného. Za mě je to skvělá plina.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1651
11.2.21 18:29

My je máme jenom jako pojistku k latkovym, když nekam jedeme, a jsou fajn. Tedy až na ten prisernej smrad. Jinak materiál ok, přijde mi i celkem jemný a kluk se po nich neosypal. Musí se ale dobre zapnout jinak protecou. Dostali jsme i Dada, ale ty se mi nelíbily, přišly vevnitř tak nějak hrozně prvoplanove umělý :lol: :nevim:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
239
11.2.21 18:42

Měla jsem je pro obě děti od narozeni a úplně v pohodě ;) Nikdo ale nezaruci ze miminku sednou, pro jistotu bych měla připraveno víc variant :) Ja ted používám Babylove z dm a spokojenost.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1609
11.2.21 20:44

Tři děti, a rozdíly mezi plinama doteď neregistruju. Kupuju ty, co jsou zrovna nejlevnější tam, kam jdu. Je teda fakt, že Pampers mi některé trochu smrdí, ale to jediné.

Osypani, protykani, opruzeni… Naštěstí jsme nikdy moc řešit nemuseli (teda v souvislosti s plinama)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
23
11.2.21 20:45

V životě nikdy bych je už nekoupila. Malý se nám narodil předčasně, a to byly jediné plinky 0,které jsme na rychlo sehnali. Když jsme přijeli druhý den za ním do nemocnice, tak jsem brečela jak nikdy. Zadeček úplně do masa opruzený, léčili jsme to víc jak měsíc. Sestřičky říkaly, že jsou to nejhorší pleny. Tak kdo ví, každý je jiný. Za nás pouze babylove.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1830
11.2.21 20:57

To musis zkusit :nevim: pro nas nejlepsi, jiny nekupujem..zkouseli jsme, ale tyhle jsou pro dceru nejlepsi..jeste dada usly, jinak dm, teta, lidk, huggies jine pampers..hruza, pak jsou jeste ruzny mnohem drszsi no

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2721
11.2.21 21:09

Nebyly špatné, drahá znacka, ale v CR šíleně navonene jakoby pudrem nebo cim… Ble… Párkrát jsem koupila v DE a bez vůně, to bylo mnohem lepší. S kvalitou jsem byla spokojena, ale druhé mám od narození v levnych babylove bio a zadnej problém. A to je syn atopik.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
21
11.2.21 21:14

Používala jsem pampers premium Care, ale přešli jsme na Bobilo. Cenově vychází líp a jedná se o českou značku. Kvalitou mi také přijdou mnohem lepší než pampers.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat