Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak jsem pochopila, on te nevyhazuje. Já bych tak ale nemohla být, deptalo by mě to. Asi bych se co nejdriv snazila odstehovat klidne i s pomoci rodicu, kamaradu. Pak hned vyresit alimenty plus pripadne dalsi mozne davky jako prispevek na bydleni, na dite…? Ze to ma tam dite rado je smutny, ale nekdy to jinak nejde. Zkusila bych hledat treba bydleni blizko jestli i tebe tam neco drzi ![]()
@M-A o to jisté se snažím a hledám. Děkuji za názor. Á ano, nevyhazuje ale ulevilo by se mu myslím kdybychom odešli, i když nikdy, nic neřekl. Někdy, nám ještě přijde zatopit v krbu, i když ti umím, ale jinak se nezapojuje do ničeho.
Snazil bych se a tebou fungovat jako spolubydlici. Zalezi ale na tom zda v tom nefiguruje dalsi zena. V takovem pripade bych resil separaci co nejdrive. Ale nejsem hyena navic by jsi byla matka meho ditete.
@Anonymní píše:
@M-A o to jisté se snažím a hledám. Děkuji za názor. Á ano, nevyhazuje ale ulevilo by se mu myslím kdybychom odešli, i když nikdy, nic neřekl. Někdy, nám ještě přijde zatopit v krbu, i když ti umím, ale jinak se nezapojuje do ničeho.
Kazdopadne se drz a zvladni to! Dite vsechno vnima a mozna i samo je nejiste, nevi co a kdy bude dal…ve 12 je uz velke, ale furt dite… ![]()
@Corttez děkuji za odpověď. Separoval se do té garáže. Ještě jednou děkuji.
Snažila bych se co nejdřív najít vlastní bydlení. To, že tě nevyhazuje hned neznamená že za týden netočí a nebude chtít tvé okamzite odstěhovani.
@karkarka hledám, i tohle beru že se může stát, ale snad nestane a stihneme s poděkováním za vše v klidu odejít
Mně ex, otec naší dcery, řekl ze dne na den ať si sbalime věci a vypadneme. Do týdne jsem si musela odstěhovat vše. Lidé jsou různí…
No pokud ty se necítíš blbě při rozpadlém vztahu sedět v jeho baráku ![]()
Tak mu navrhni nějaký časový plán, dokdy jsi schopná odejít
Pár týdnů nebo i měsíců bych počkala, e zase když už nejses spolu, tak tam nemůžeš být donekonečna, ne?
Nevím, v čem je problém… Přítel, teď už tedy bývalý přítel, vás hned nevyhazuje, ještě vám zatopi, ty se chceš odstěhovat, tak o co jde?
Spíš mám pocit, že bys uvítala, kdyby vás tam přítel nechal a šel někam jinam on sám..
Ale s 12 letym dítětem už nejsi tak závislá jako třeba žena na RD, můžeš normálně pracovat a s výplatu a alimenty bys to Měla zvládnout
@Beckyttine5 dům patří pouze příteli…jo holt někdo si to umí pojistit
![]()
@truelly
Vsak svatba je prece kus bezcenneho papiru…
Edit k zakladatelce: z pozice pritelkyne bych se na tuto variantu pripravovala po celou dobu souziti. Takze pokud by vztah smeroval k zaveru, hledala bych sve jine bydleni okamzite. Nejlepe blizko k ex, aby spolecne ditko nemuselo menit nic jineho nez bydleni.
@JensonB přesně. Denně několik diskusí na toto téma, kdy ženská po rozchodu zůstane s holou pr. delí. DENNĚ!!! ![]()
Jak už nadpis příspěvku značí.
. Ptám se, jestli by jste byli schopni přítelkyni s dítětem jednoduše poslat z domu pryč ze dne na den, nebo i do měsíce, ať si něco najde. Přítel má dítě rád, asi to doposud neudělal, aby před vesnicí-lidmi nevypadal jako nejhorší on. Taky ví že dítě to tady má rádo a je tady zvyklé. Takže nechce možná kvůli tomu, i když matku dítěte už nechce. Já osobně bych šla, ale né hned, nemohu si dovolit ze dne na den odejít, není kam, pronájmy jdou drahé a to on si taky uvědomuje, a asi nechce zruinovat matku svého dítěte, když pro něj dělá první poslední. Nechávali by jste přítelkyni a dítě tak, odkud se sami nepostaví na vlastní nohy v rámci bydlení.
Dámy mohou taky komentovat, ale stejně bych ráda nejvíc názor mužů. Děkuji.
S přítelem máme 12tilete dítě, nejsme manželé. Bydlíme v domě přítele, vztah bohužel dospěl k závěru
Díky za názory.
Ještě dodám, že se od nás přítel separoval a tráví čas s kamarády nebo v garáži.