Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
30.3.15 22:52
@Mablanka píše:
Uvidíte zvědavci, až vyrazíte do kina.

Akorát že já byla v kině naposled když jsme byla těhotná s juniorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
31.3.15 02:45
@Emilie píše:
Akorát že já byla v kině naposled když jsme byla těhotná s juniorem.

Mě kino nebaví, takže já byla naposledy asi před dvanácti lety, tj. cca v roce 2003 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
31.3.15 08:20

2003, ten rok byl fajn. Svobodná, bezdětná, plná ideálů, ještě v jiné práci, to byl úplně jiný čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.3.15 10:24
@Samy píše:
2003, ten rok byl fajn. Svobodná, bezdětná, plná ideálů, ještě v jiné práci, to byl úplně jiný čas. :mrgreen:

Souhlasím, to jsem taky začínala v nové práci, bezdětná, zamilovaná, prostě jinačí život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
31.3.15 10:33
@Emilie píše:
Souhlasím, to jsem taky začínala v nové práci, bezdětná, zamilovaná, prostě jinačí život.

To jsou hezké vzpomínky. Hrozně to letí.. Já v té době též svobodná bezdětná odešla do UK dělat au-pair. Moc ráda na to vzpomínám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
31.3.15 16:10
@Klementyna píše:
To jsou hezké vzpomínky. Hrozně to letí.. Já v té době též svobodná bezdětná odešla do UK dělat au-pair. Moc ráda na to vzpomínám…

Mám depku :cert:, to počasí mě zabije! Já chci teplo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
31.3.15 16:55
@Mablanka píše:
Mám depku :cert:, to počasí mě zabije! Já chci teplo!!!

Obíleno je u vás též? Tady ráno sněžilo, včera 3× padaly kroupy a teď je pořádný slejvák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
31.3.15 17:28

Krupky padaly včera, ráno sníh s deštěm, pak jen déšť, občas mrkne slunko, zas tma a slejvák, vichr, prostě jeden velkej HNUS!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
31.3.15 18:21
@Mablanka píše:
Krupky padaly včera, ráno sníh s deštěm, pak jen déšť, občas mrkne slunko, zas tma a slejvák, vichr, prostě jeden velkej HNUS!!! :cert:

Správné aprílové počasí. Mimochodem, máte někdo na zítra připravený nějaký dobrý apríl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
31.3.15 22:50
@Klementyna píše:
Správné aprílové počasí. Mimochodem, máte někdo na zítra připravený nějaký dobrý apríl?

Leda by někdo nachytal mě. Já nic nechystám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.4.15 06:14

Moje sousedka mi ráno po čtvrté hodině volala, že má vytopenou kuchyň a koupelnu, tak jestli už neplaveme i my. Máme jen trochu mokré stropy, ale bohužel to Apríl nebyl. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
1.4.15 06:17
@Samy píše:
Moje sousedka mi ráno po čtvrté hodině volala, že má vytopenou kuchyň a koupelnu, tak jestli už neplaveme i my. Máme jen trochu mokré stropy, ale bohužel to Apríl nebyl. :jazyk:

Lidičky tak to vás lituju. Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.4.15 06:24

Evidentně už se to naštěstí nezvětšuje, tak aspoň že tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
1.4.15 08:45
@Samy píše:
Evidentně už se to naštěstí nezvětšuje, tak aspoň že tak.

Kam až jsou lidi schopni zajít, to je neuvěřitelné! Nechá si vytopit vlastní byt, jen aby vám na apríla udělala mokrý strop! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
1.4.15 08:46
@Klementyna píše:
Kam až jsou lidi schopni zajít, to je neuvěřitelné! Nechá si vytopit vlastní byt, jen aby vám na apríla udělala mokrý strop! :jazyk: :mrgreen:

Panečku, a bylo to vůbec vtipné? Já ještě potřebuji vymyslet nějaký pekelný žert. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák