Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mablanka píše:
Uvidíte zvědavci, až vyrazíte do kina.
Akorát že já byla v kině naposled když jsme byla těhotná s juniorem.
@Emilie píše:
Akorát že já byla v kině naposled když jsme byla těhotná s juniorem.
Mě kino nebaví, takže já byla naposledy asi před dvanácti lety, tj. cca v roce 2003 ![]()
2003, ten rok byl fajn. Svobodná, bezdětná, plná ideálů, ještě v jiné práci, to byl úplně jiný čas. ![]()
@Samy píše:
2003, ten rok byl fajn. Svobodná, bezdětná, plná ideálů, ještě v jiné práci, to byl úplně jiný čas.
Souhlasím, to jsem taky začínala v nové práci, bezdětná, zamilovaná, prostě jinačí život.
@Emilie píše:
Souhlasím, to jsem taky začínala v nové práci, bezdětná, zamilovaná, prostě jinačí život.
To jsou hezké vzpomínky. Hrozně to letí.. Já v té době též svobodná bezdětná odešla do UK dělat au-pair. Moc ráda na to vzpomínám…
@Klementyna píše:
To jsou hezké vzpomínky. Hrozně to letí.. Já v té době též svobodná bezdětná odešla do UK dělat au-pair. Moc ráda na to vzpomínám…
Mám depku
, to počasí mě zabije! Já chci teplo!!!
@Mablanka píše:
Mám depku, to počasí mě zabije! Já chci teplo!!!
Obíleno je u vás též? Tady ráno sněžilo, včera 3× padaly kroupy a teď je pořádný slejvák ![]()
Krupky padaly včera, ráno sníh s deštěm, pak jen déšť, občas mrkne slunko, zas tma a slejvák, vichr, prostě jeden velkej HNUS!!! ![]()
@Mablanka píše:
Krupky padaly včera, ráno sníh s deštěm, pak jen déšť, občas mrkne slunko, zas tma a slejvák, vichr, prostě jeden velkej HNUS!!!
Správné aprílové počasí. Mimochodem, máte někdo na zítra připravený nějaký dobrý apríl?
@Klementyna píše:
Správné aprílové počasí. Mimochodem, máte někdo na zítra připravený nějaký dobrý apríl?
Leda by někdo nachytal mě. Já nic nechystám
Moje sousedka mi ráno po čtvrté hodině volala, že má vytopenou kuchyň a koupelnu, tak jestli už neplaveme i my. Máme jen trochu mokré stropy, ale bohužel to Apríl nebyl. ![]()
@Samy píše:
Moje sousedka mi ráno po čtvrté hodině volala, že má vytopenou kuchyň a koupelnu, tak jestli už neplaveme i my. Máme jen trochu mokré stropy, ale bohužel to Apríl nebyl.
Lidičky tak to vás lituju. Držte se!
@Samy píše:
Evidentně už se to naštěstí nezvětšuje, tak aspoň že tak.
Kam až jsou lidi schopni zajít, to je neuvěřitelné! Nechá si vytopit vlastní byt, jen aby vám na apríla udělala mokrý strop!
![]()
@Klementyna píše:
Kam až jsou lidi schopni zajít, to je neuvěřitelné! Nechá si vytopit vlastní byt, jen aby vám na apríla udělala mokrý strop!![]()
Panečku, a bylo to vůbec vtipné? Já ještě potřebuji vymyslet nějaký pekelný žert. ![]()