Pásový opar a bolestivé uzliny?

216
24.12.14 23:52

pásový opar a bolestivé uzliny?

Ahoj maminky. Mam takovy problem. Uz asi 5 dni mam vyrazky na prave strane bricha vedle pupku. Prvne me to dost svedilo. Zaroven me to svedilo i v trisle na prave strane ted to uz nesvedi. Nekdy mam pocit jak kdyby me to palelo, skubalo, a bolelo zaroven ale jinak mi to uz doerla nic nedela. V pravem trisle mam i zvecenou uzlinu kdyz si na ni sahnu boli a vyrazky se mi udelali i dole jak kdyz se holite a nekdy vyskacou vyrazky. Ty me taky boli pri doteku a take bocni strana stehna. Uz jsem nanervy co to muze byt. Nestalo se vam to nahodou? snad pasovy opar nebo neco jineho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
25.12.14 00:00

Pásový opar jsou takové malé puchýře, vodnaté a je to shluk několika puchýřů vedle sebe, na dotek bolestivé, svědí. Jestli máš doma tekutý pudr, tak jím to namaž. A zajdi si k doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.12.14 00:04

Jinak ty uzliny. Pokud to je pásový opar, tak to nebudou uzliny, ale ten opar. Větší část se ho skrývá pod kůží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
25.12.14 00:04

Ahoj,
pasovy opar je hodne oparu vedle sebe. Puchyrky. Zdurele uzliny z toho byt klidne muzou. Ja mam ted opar na puse a zaroven citim uzlinu pod celisti.
Dojdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
25.12.14 00:23

Uzliny můžou být i k obyčejnému oparu i jakékoli jiné kožní infekci. Ale určo by to měl vidět doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí