Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
20.9.14 18:25
@jája428 píše:
no on ma desitku(cetla jsem to, zdroj uz nevim),ona jen rodicak :nevim:

Když si zadáš do googlu hmotnou nouzi, vyjede ti i kalkulačka, tak si to můžeš spočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 18:40

Holky někde psali, že na operaci se zády byla Saša a on je na ošetřovačce na děti, čili on je zdravý :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8523
20.9.14 18:57
@jája428 píše:
no on ma desitku(cetla jsem to, zdroj uz nevim),ona jen rodicak :nevim:

Desítku nemůže mít určitě. I když by to byla jeho výplata, musí mít odpočet daní na šest dětí, což je skoro sedm tisíc.

A jestli je teda na ošetřovačce, tak by mě zajímalo, z čeho žijou, když je placená jenom devět dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 19:02

@PetraJ desítku měl před narozením dětí, to říkali, teď máš pravdu, že to musí být víc. I když kdoví, jestli ty odpočty vůbec uplatňuje, že

• Citovat
  • Upravit
8523
20.9.14 19:17
@madi píše:
@PetraJ desítku měl před narozením dětí, to říkali, teď máš pravdu, že to musí být víc. I když kdoví, jestli ty odpočty vůbec uplatňuje, že

Proč by neuplatňoval? Určitě uplatňoval na kluka, tak uplatňuje i na paterčata. To by byl teda super blb, kdyby se dobrovolně vzdal skoro sedmi tisíc měsíčně, na který má nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 19:21

@PetraJ no já nevím, to si musí zařídit on sám od sebe, ze své iniciativy. Ale snad jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8653
20.9.14 19:49

Postupně dočítám a chtěla jsem k aféře „sedačka“ napsat, že nikdo nevíme, zda nebylo jaksi ve scénáři- pojedete vybírat nábytek a říkat, jak na něj nemáte… a za další, proč ho nazařizovali už běhěm těhotenství-nemohli přece dopředu vědět, že jim město po porodu přidělí mnohem větší byt. Myslím, že vše může být docela jinak, než vypadá na obrazovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 20:16

@marti81 to si taky myslím. Hlavně nepochopím, k čemu ta sedačka je nutná. Protože tam výslovně říkali, že musí mít zařízený dětský pokojíček s postýlkami pro děti, starší syn musí mít svoje místo odděleně a oni taky svoje postele. Předpokládám i čistou kuchyň, koupelnu a wc. Ale že by je nepustili domů kvůli tomu, že nemají sedačku v obýváku :roll: to je přece blbost.
Max. teda jestli ji nechtěli mít jako dvojlůžko pro sebe

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
20.9.14 20:20

Zaráží mě, že se některým z vás nezdá, že by jí mohla s dětmi pomáhat maminka a být za to placená. Proč ne? Když máte babičku ležáka a vyžaduje péči, také se o ní za nějakou tu dávku může starat rodinný příslušník, tak proč ne i při péči o děti?

• Citovat
  • Upravit
17013
20.9.14 20:21
@madi píše:
v jiné lokalitě by si ten domek za 14 tis v pohodě pronajali. Kluk jim ještě nechodí do školy, tak nejsou vázáni přece na Milovice, které jsou dost drahé :nevim:

No tak půjdou do nějakého zapadákova a kdo jim pomůže? jako v Milovicích má princezna rodinu ne? Tak to zas chápu, jako se šesti dětma potřebuje, aby ji někdo pomáhal. Jako kolik by ušetřili? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.9.14 20:24
@madi píše:
to je další věc.. jen si zkrátka myslím, že to jejich bydlení vyřešili úplně blbě :nevim: zavření v bytě, v centru města, se šesti dětmi. Jak bude chodit s batolaty na procházku, dejme tomu dvouletými, který ti ještě pořádně neposlechnou… nedivím se jí, že chce do domečku. Jak už tu někdo psal, za úplný minimum se dá zařídit malý dětský hřiště, děti se vypustí jen na zahradu :nevim:

no zas někdo kdo neví, jak vypadají Milovice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Milovice opravdu není velké město, odevšad je to do lesa a přírody, co by kamenem dohodil, velká občanská vybavenost. Ale fakt to není město, kde by se škvařili na asfaltě :lol: :lol: samá příroda všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.9.14 20:34

@araw neříkám aby šli na samotu u lesa :mrgreen: a na to jak píšeš, že je to malé město, tak jsou tam nájmy na to dost drahý 8o

@ncc1701 však já jsem psala, že je to mnohem lepší řešení než ošetřovatelka, která neumí přebalit mimino

• Citovat
  • Upravit
17013
20.9.14 20:45
@madi píše:
@araw neříkám aby šli na samotu u lesa :mrgreen: a na to jak píšeš, že je to malé město, tak jsou tam nájmy na to dost drahý 8o@ncc1701 však já jsem psala, že je to mnohem lepší řešení než ošetřovatelka, která neumí přebalit mimino

protože je to s perfektním spojenímdo Prahy, nájmy se tu Praze vyrovnají. Bohužel i u nás, já z Milovic nejsem a občanská vybavenost děsná :pocitac: ale my teda nájem nemáme, tak zas když chcem to naše pronajmout, tak vlastně pro nás dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.9.14 20:49

@ncc1701 Ošetřovatelka k miminům musí mít nějaký kurz. Kdysi byl v jednom časopise seriál o mamince trojčat, a tam si právě babička nějaký takový kurz dodělala a pak mohla být ofiko placenou pečovatelkou. Kdyby si maminka Saši udělala ten kurz, tak by taky mohla dostávat plat a pomáhat dceři. Ale nevím, třeba je to podmíněno ještě maturitou apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
20.9.14 21:21

Mám předplatné časopisu Maminka a po otevření nového čísla na mě vykoukly, no hádejte - paterčata! :lol: Je tam spousta fotek a maminka je ta jako hlavní „hvězda“ (=místo obvyklého s nějakou rozhovoru s vip maminkou). mimo jiné se tam zmiňuje o tom, že její muž stále nepracuje a jak je fajn, že jsou všichni spolu doma. ;) Takže jsou asi komplet na dávkách a pochybuju, že se to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí