Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
26.9.14 11:30

Ale ono se hold asi líp stěžuje než chválí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
26.9.14 11:33

@madeto ja jsem si vsimla uz davno, ze Sasa driv mluvi nez mysli, a ze co na srdci to na jazyku..ona je stejna jak jeji maminka. To ten Tonda je fakt sympatak, ten mi prijde jakoze hodne v pohode ;) Sasa bude asi takovy ten dominantni typ, ktery si sedne jen s tim, ktery bude kyvat na jeji nazor, s ostatnimi si rozumnet nebude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.9.14 11:40

@snee no právě měli to aspoň trochu sestříhat, takhle spíše většinu lidí odradí než přiláká, mi to teda aspoň jemně hnulo žlučí a to jsem jim dříve fandila, sice mě na začátku trochu vytočila reakce na to, že od města dostali JEN 8o 3+1(to byla ještě těhotná),ale přikládala jsem to těhotenským hormonům :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
26.9.14 11:43

@madeto tak ona vetsina Cechu taky nezna pomalu nic jineho nez stezovani si :P at uz je to v hospode, na netu nebo na otazku „Jak se mas odpovi“, Aale, ani se neptej, stoji to za h. 8) Takze v tomhle se aspon cikani integruji a prejimaji nase kulturni vzorce 8)

@Silwinka87 taky jsem tu Vymenu asi kdysi videla, jenze to jsem byla pubertak a nejak mi to neprislo zvlastni..Taky bych se ted rada podivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172

@madeto a to beztak jeste netusila, ze ten byt sice dostanou, ale ze budou platit najem :mrgreen: to by asi sokem predcasbe porodila :mrgreen: jinak jak jsem psala, me nevadi ten Tonda, ale Sasa je hezka jak obrazek, ale co slovo to perla ;)

Příspěvek upraven 26.09.14 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

@KlaraBoch
Něco na tomu stěžování si aneb národní sport bude :lol:

• Citovat
  • Upravit
2528
26.9.14 11:50
@snee píše:
@madeto a to beztak jeste netusila, ze ten byt sice dostanou, ale ze budou platit najem :mrgreen: to by asi sokem predcasbe porodila :mrgreen: jinak jak jsem psala, me nevadi ten Tonda, ale Sasa je hezka jak obrazek, ale co slovo to perla ;)Příspěvek upraven 26.09.14 v 11:44

no tak placení nájmu je pochopitelné aspoň u většiny lidí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.9.14 11:50
@madeto píše:
@branja JE mi jedno, že shánějí sponzory na provoz pěti dětí, to je docela pochopitelné, musí to být opravdu záhul od financí po psychiku a samozřejmě jim to přeji, ale s tou sedačkou to bylo docela přes čáru a určitě by jim huba neupadla, kdyby zmínili aspoň jednou větou, že jim nechodí jen nenávistné dopisy a komentáře, ale spousta lidí se jim jistě snaží pomoct a drží palce.

Jenže to není televizní rozhovor a oni v tu chvíli řešili ty negativní komentáře… Nebo ty když tě něco doma štve, tak ještě řekneš „Ale hlavně, že jsou ty děti zdravý“? ;) Já teda ne, když mě něco štve, tak řeším to, co mě štve… Aspoň to není hraný, no…

Ten dokument o čtyřčatech jsem už viděla, ale to je zas něco jinýho, to za chvilku natočili a hotovo, ale rodina s paterčatama s tím štábem „žila“ rok… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.9.14 11:57
@kate02 píše:
Jenže to není televizní rozhovor a oni v tu chvíli řešili ty negativní komentáře… Nebo ty když tě něco doma štve, tak ještě řekneš „Ale hlavně, že jsou ty děti zdravý“? ;) Já teda ne, když mě něco štve, tak řeším to, co mě štve… Aspoň to není hraný, no…Ten dokument o čtyřčatech jsem už viděla, ale to je zas něco jinýho, to za chvilku natočili a hotovo, ale rodina s paterčatama s tím štábem „žila“ rok… :think:

určitě to není procházka růžovým sadem, ale má nejdřív trochu přemýšlet než něco plácne, takhle spíše všechny odradí než naláká :zed:.By mě zajímalo jestli jim ten dokument před odvysíláním dali ke schválení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
26.9.14 12:01

Taky se mi v posledním díle maminka zdála trošku přehnaně kritická k tomu všemu co se jí dostalo, peníze, dárky, pomoc. Vím, že měla nervy. Byla bych více vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.9.14 12:12
@pet-ka píše:
Ahoj, vy tu kritizujete lidi, ze jim posilaj nenavistne dopisy.. ja osobne je taky obdivuji 6deti a z toho 5 stejne starych je opravdu mazec, znamy bydli v panelaku s nimi tak to vidi zase z te druhe strany.. planuje ze se prestehuje protoze si neumi predstavit co z tech deti vyroste, coz naprosto chapu.. o starsiho syna se uz maminka moc nezajima.. verim, ze kdyby meli jen dve deti ze z nich vyrostou slusny lidi.. ale takhle? jak dobre vychovat 5 stejne starych deti? nemuze jim venovat tolik casu kolik potrebuji :nevim: no a myslim si ze vetsine lidem co je urazi vadi hlavne to ze bilym ctyrcatum se takove popularity a vseho nedostalo.. a taky byli v republice a i ctyrcata jsou prece mazec ne? dva kocarky pro dvojcata, 4 autosedacky, nemluve o tom do jakeho auto 4 autosedacky narvou.. 4 postylky, vsechno 4× a jakou dostali podporu od statu, nebo sponzoru? nerikam ze znam rodinu ctyrcat nevim co oni dostali nebo nedostali, ale tolik co patercata urcite ne.. :nevim:

jako tohle jsou takové keci :zed: např. ty čtyřčata, tam měli holku v pubetě a co myslíš. taky na ni nebyl čas, to se prostě nedá zvládnout, holka byla zapřažená. A co jako? dobrovolně si vícerčata nikdo nezvolí, holt se to musí zvládnout, nemůžou se věnovat prvnímu dítěti jako v rodině, kde přibude jedno dítě. To je pochopitelné. maminka usínala u odsávání, spala po cca 30 minutách, kdy si měla jít hrát s malým :roll: :roll: a ano, všechny čtyřčata dostali, a paterčata jsou první! je fuk, že jsou černé, ne není, kdyby byly bílé, dostaly by toho mnohem, mnohem více. Takhle se spousta podnikatelů „bojí“ jim něco dát. nedivím se, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31390
26.9.14 12:36
@snee píše:
" Sasa bude asi takovy ten dominantni typ, ktery si sedne jen s tim, ktery bude kyvat na jeji nazor, s ostatnimi si rozumnet nebude. :think:

právě. A pak jsou tu ty pečovatelky. Jedna věc je co ony oficiálně „smí a nesmí“ a u čeho všeho matka být „musí“ (čímž prakticky veškerá pomoc je k ničemu), ale tak jsme lidi, vše je na domluvě, takže pokud by třeba ženská s jinou povahou byla ochotná připustit, že pomoc prostě potřebuju, tak musím holt slevit z toho, že se mi nelíbí, že si pečovatelka nejdřív svleče dítě a pak teprve připraví čistou plínku (příklad), když já to dělám naopak, tak by možná u všeho strašit nemusela. Výsledkem je přebalené čisté dítě a to, jak k tomu došlo, je vlastně fuk a to, že já jsem máma a mám jinou metodiku je v danou chvíli prd proti tomu, že je to hotovo a já jsem té paní nemusela u toho asistovat.

třeba je to teď už jinak, pokud tam s nima pečovatelky rok už jsou, tak asi to napětí opadlo, všechny strany si zvykly a leccos můžou opravdu (na základě Sašina svolení) dělat samy, ale pokud ty pečovatelky stále mají pocit, že nic stejně neudělají dobře a paní domu se nezavděčí (a ještě si koledujou o prů. er že porušily vlastně pracovní smlouvu), tak holt je jejich pomoc opravdu Danajským darem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.14 13:36

@Silwinka87 tak jsem prohlidla dokument :) Nezda se vam ta maminka povedoma z vymeny manzelek? Byly tam prece taky ctyrcatka ve starsich dilech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.9.14 14:32
@irenakovarova píše:
@Silwinka87 tak jsem prohlidla dokument :) Nezda se vam ta maminka povedoma z vymeny manzelek? Byly tam prece taky ctyrcatka ve starsich dilech?

Jo, byla to ona..Už jsme to tu dneska rozebíraly, že bysme se na to i podívaly, ale nevíme už kde hledat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35545
26.9.14 14:56
@Markéta80 píše:
@snee jedině operace, já měla u prostředního mega břicho, všichni mysleli že jsou tam minimálně dvojčata a ten převis :? a nic než nůž to nevyřeší já měla i mega rozestup břišních svalů :?

to má kamarádka, je z toho nešťastná :? já mám na tohle „štěstí“, osmnáct kilo nahoře, dole je všechno a ani čárečka na břiše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí