Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem na něj reagovala, akorát až příliš. Vytvořilo se mi více folikulů, které přerostly a vytvořily cysty. Ale dominantní folikul tam byl a ovulace proběhla. Oni ti ho nenechají, pokud nebude sedět, vymění ho za jiný lék.
Ahoj, já mám za sebou 4 měsíce brání. Předtím anovulacni cykly, s velkou pravděpodobností PCO. První dva cykly jsem nereagovala, třetí ovulace proběhla, byla jsem šťastná, dokonce se i zadařilo, ale bylo biochemické. A další cyklus zase anovulak
Nevím, pro jsem jednou zareagovala a teď zase ne
. Dr ale říkala, že ještě dva měsíce po dobrání působí v těle, takže dnes jsem8DC, čekám zda ovu bude a v pátek jdu na UTZ.
@bacova.mi a měla jsi normálně menstruaci? Ja ji totiž mám pravidelně bohužel bez ovulace ![]()
@Anonymní píše:
@bacova.mi a měla jsi normálně menstruaci? Ja ji totiž mám pravidelně bohužel bez ovulace
Právě že ani na jsem neměla, takže nejdřív jsem brala jen utrogestan, aby se mi srovnala, ale srltale bez ovulace. Pak mi dr. přidala Clostilbegyt. Dlouho jsem se hormonům vyhýbala a zkoušela všemožné přírodní, ale bez úspěchu ![]()
Ahoj holky, po výsledcích hormonálního profilu, mi byl nasazen clostil od 3 dne cyklu 1-0-1. Snažíme se už dlouho
na internetu jsem se ale dočetla, že my, s Pcos na Clostilbegyt spíše nereagujeme a ve většině případech nepomůže. Na utz na kontrolu jsem objednaná ale nejak nemám radost z toho, že se začalo něco dít, když této léčbě vlastně moc nevěřím. Můžete prosím, přidat vaše zkušenosti? Díky moc