Pelyněk a jine bylinky pro hladší porod?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Mate typ na nějaké bylinky ulehcujici porod? V nemocnici pak nechci jako minulé dostat tablety, které nepomohly a zažít nepříjemný porod kdy na vas řve doktorka… Bohužel i pres psychicky stav. mi doktorka nenapíše CR, nejsem VIP, i když ví, ze můj děložní čípek nebyl po porodu OK a nyní to pak může byt na operaci. Děkuji za rady
Mám zkušenost jen s maliníkem. Ale neznám tvůj zdravotní stav a všechny bylinky bych konzultovala s gynekologem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:Zdravím, podle mého ty bylinky nepomáhají. Pila sem poctivě malinovník který by k tomu porodu měl pomáhat. Nakonec 3 dny bolesti,2 noci sem bolestma nespala, stále otevřená na 2 prsty a ani po třech dnech se nic nehlo, vyčerpaná a unavená. Po prasknutí plodové vody sem porodila po 12 hodinách ale museli mi píchnout oxytocin jelikož po 8 hodinách po prasknutí plodovky jsem byla stále otevřená na 2 prsty.
Mate typ na nějaké bylinky ulehcujici porod? V nemocnici pak nechci jako minulé dostat tablety, které nepomohly a zažít nepříjemný porod kdy na vas řve doktorka… Bohužel i pres psychicky stav. mi doktorka nenapíše CR, nejsem VIP, i když ví, ze můj děložní čípek nebyl po porodu OK a nyní to pak může byt na operaci. Děkuji za rady

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet no, moje doktorka
me nechápe, bere to cele šťastné a tak jak to nemám… Je to složité ted musím vyřešit porod a pak ostatní.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Od 36 tt maliník ( ten by měl fungovat na správnou činnost dělohy -
kontrakce )
pak lněný a papulkový olej ( ten je na hladké vypuzení - měl by promastit
přímo porodní cesty, aby to šlo jako po másle )
Oba porody krásné, rychlé, bezbolestné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Russet no, moje doktorka me nechápe, bere to cele šťastné a tak jak to nemám… Je to složitéted musím vyřešit porod a pak ostatní.
Třeba stejně nakonec skončíš s akutním císařem, když se dopředu budeš stresovat. Dala bych na její doporučení, ptala se. Nehledala na internetu. To tě akorát víc rozhodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám zkušenost jen s maliníkem a lněným semínkem a porod stejně
klešťový
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám zkušenost s maliníkem a lněnými semínkem a stálo to za prd
ale jestli to jen tvůj první porod, tak to
určitě půjde líp jak napoprvé 😌
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet V ČR jsem se přesvědčila, že pokud nemám hromadu peněz je i přes zdr. riziko volen nejdříve klasický porod. No a je jedno, že do Vás pak nacpou horem dolem léků, prostě statistiky, jsou statistiky. V téhle zemi se nehledí na duševní stav ženy. Dodnes mám docela problémy s psychikou a tohle těhotenství lituji, podlehla jsem tlaku manžela a hořce lituji. No, ale tohle je na jinou debatu. Jinak zkusím se optat ještě různých bylinkářů.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
V nemocnici když nechcete tablety, kapačky, nemusíte, násilím to do vás nenacpou, na vše musí mít souhlas..stačí si tam sebou teda vzít někoho kdo bude v takovém stavu ( zdrav i psych ) že to za vás odmítne a bude doktory v tomhle hlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Tarinka Druhý porod.
A jak jsi dlouho po prvním porodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@smurfka Víte druhý den po první porodu jsem kvůli těm jejich chemickým koktejlům zkolabovala a o porodu také mluvit raději nebudu. Víte, je blbé, když se po každé noci vzbudí zpocená a jíte jen, aby jste fungovala. Radost nula k nule, spíš neustálá bolest hlavy atd… Doktorka to zlehčuje, tak proč jí to říkát. Příště ale at neočekává, že budu mít v ordinaci vůbec zájem. Stupidní otázky typu „jak se mám“? Ty mi lezou krkem.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Tarinka 18m a jsem ve 14tt
Tak to bude úplně něco jineho než první porod. Já se taky děsně bála
druheho porodu, první jsem se nebála a byl strasnej, snad tři noci jsem
nespala, měla jsem epidural, oxytocin, poporodní komplikace, byla jsem z toho
celkem i v soku, jak kdybych přežila pád letadla. Navíc mě i děsně
bolelo i to sítí, že mě chtěli i uspat, jak jsem rvala
druhej porod byl po dvou a půl letech a trval
čtyři hodiny a byla jsem bez poranění. Prý je to tak normální, tělo prej
ví už jak na to, navíc ty cesty už jsou roztahle. Pokud se budeš pořád
bát, tak můžeš ke konci těhotenství cvičit s epino balonkem, ale
nejdřív se porad s dr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ředění krve po porodu
- Jsem v 5tt. Je možné už mít jiné chutě?
- Beba: Nový obal nebo jiný produkt?
- Zvýšení chuti na sex - bylinky, kapky
- Porod v Německu, když neumím neměcky
- Bude to se sexem po porodu lepší?
- Pravidelní posíčci, jak poznám porod?
- Úzká pochva - porod