Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Simmik kdyz je ten hematom pod placentou jako ho mam ja, tak tim jak se zvecuje muze placentu odloucit od delohy, coz by znamenalo potrat. Vcera sem o tom nasla neco na netu a vznika, kdyz se plodove vejce castecne odlouci, tak se vznikly otvor zalije krvi a hematom je na svete. Pak se bud zrovna zacne ztracet, nebo jeste vyroste a pak praskne, nebo splaskne. Me jeste roste, takze o to veci riziko tam je. Ale kdyz zanika, tak odeznivaji i bolesti, tak doufam, ze uz mizi, kdyz dneska nic necitim ![]()
Roste ti? a tak dali ti na to nějaký léky ne? já slyšela že na to nějaký jsou co právě způsobují zmizení hematomu ![]()
@zuza23 Tak to budu držet palečky určitě bude vše dobrý ![]()
@ninusska já mám 25 a jsem z Brna:)
No já jen doufám že taky nepřiberu strašně moc, ale myslím že to nabírání teprve nabere rychlost že ted to jde ještě pomalu:) ale vždy si říkám že hlavně musíme dobře mimča živit a pak se to může dát dolů:)
Však jo..znám spoustu holek co nabrali 20kg a hnedka to taky dali pryč..takže no problemoo ![]()
No moje kámoška má termín na konci prosinci a už má nahoře 21kg…
No já 1-2kg ráno vždy kilo a večer dvě:) takže spíš ty dvě můžu říct:)
Jen čeho se děsím jsou strie
doufám že je nebudu mít všude ![]()
brzo musím valit pro ten krém a budu se mazat celá
![]()
Já mám 2..i když ted už možná 3
nevím, nemám doma váhu a naposled jsem se vážila v poradně před 9 dni ![]()
I když krémy to asi moc neovlivní, protože někdo se maže a stejně mám strie a někdo se nemaže a nemá nic. Je to i o genetice, ale právě moje máti říkala že jí popraskalo celé břicho..
Tak já nevím kolik jsem nabrala, nemáme doma váhu tak se vážím jen na kontrolách minule jsem měla nahoře 1,5 kg, ale aspoň se tolik tím nestresuji, jinak mi břicho docela dobře roste.
@Drambee mam na to utrogestan, ale ten je na podporu tehotenstvi a beru vit. C. A mam ten klid na luzku. Nic jinyho na to prej nepomaha
I co sem takhle cetla v diskuzich, tak maj vsichni tohle. Ale vecinou tam psali, ze jim to pak zmizlo, tak to bude urcite dobry ![]()
No tak to bude ok…a papej citron nebo si ho vymačkávej…ten je právě dobrej
a bude to oukeeej ![]()
Ale myslím že to mazání může hodně ovlivnit, jen člověk fakt musí mazat a nebýt lenivý ![]()