Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No hele..sice máš termín jako první, ale na to bych moc nevsázela
nakonec to tady bude uplně pomotané.. a kdo ví, kdo odrodí první ![]()
@Sularien ta voda by mohla být přijemná:) no uvidíme jak to dopadne:)
Taky jsem přemýšlela o té vodě..prý to není tolik bolestivé
ale asi zůstanu u standartuu
![]()
Já si to zatím ani nedokážu představit jak bych rodila do té vody:) teda ani jinak si nedokážu představit budu tam asi největší hysterka ![]()
To ja jsem zvedava na porod ale bojim se…i toho ze nepoznam kdy rodim ![]()
Taky se bojím holky..to asi každá prvorodička která neví do čeho jde
já se jen modlím aby to nebylo dlouhý, představovala bych si to hoďka a ven..hotovo ![]()
Kamoska mela prcka venku za pul hodky, ale 6 hodin cekala, nez bude dost otevrena
mamka rikala, ze u porodu hodne pomaha opravdu z hluboka dychat, ale i tak je to zahul. A hlavne nekricet, jako to byva ve filmech, to je pry pak jeste horsi.
Holky jsem zde
ahojte
Byla jsem nakupovat -shanim zimni boty - hruza hruza hruza - nic nemam :-/ chjooo jake mate vy? ![]()
Jinak me prijdou vsechny porody lepsi nez ten klasickej na koze. Prijde mi ze se musi hrozne tlaci do hora :-/ ze vam ani nepomuze gravitace.
Do te vody to jde pry sup sup
a me se nejvic zamlouva ten gymnasticky porod v sede oprena o lano ![]()
Vsem vam zavidim ze chodite tak casto na utz
Tady do 12 tt nic - pak rovnou na ten velkej takze ten screening (utz+krev+moc) a dalsi druhy utz a zaroven posledni je ve 20tt+-
![]()
Jo a od zname jsem zjistila, ze mi tady nereknou pohlavi do 16tt! ani kdyby bylo videt pry
![]()
Tyjo, máte to tam šílené…od 20tt žádný UTZ?
to by mě mohlo..je to zajímavý teda.. ![]()
V te anglii to mate vazne zvlastni. Ja mam v Londyne brachu, ale v tehotenstvi se za nim asi nevydam. On nastesti na svatky prileti sem. ![]()