Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo to mám taky ráda, legíny a svetr:) taky to tak hodlám řešit už jsem si koupila jedny teplejší na zimu:)
@Simmik ja se merim kousek pod pupikem. Tam mam totiz bricho nejveci. Jinak by se to melo merit prez pupik, kde je bricho nejuzsi. U me je v tom rozdil 2 cm ![]()
@ninusska neschopenku ti muze ukoncit pouze lekar, takze ti pobezi i kdyz uz zamestnana nebudes. Akorat si v praci zjisti, jestli budes papir na penize nosit do nove firmy, ktera vas prebira, nebo na socialku.
Jinak ja si jidelnicek neupravuju, protoze telo vi nejlip, co mu chybi a samo si o to rekne. A darky nemam zadny
ale s rodinou sme domluveny, ze budem slavit vanoce az po novym roce ![]()
Tak co holky jak se dnes cítíte?? V noci se mi blbe spalo, od rana je mi zle
k tomu me boli břicho a mam křeče a průjem
![]()
Taky jsem jídelníček nijak neupravila..papám všechno, na co mám chuť
Ted vařím gulášek a už se na něj moc těším
Jinak dneska jsem strávila den nákupama..alespoň mám už všechny dárky…jídlo domů taky nakoupené, tak mám chvilinku klid..Jelikož tam dneska není taková zima, tak jsme se byli projít a ted už jen vařím a válím se v posteli.. ![]()
To věřím..taky poslední dobou jen ležím..taky co jinýho v tomhle počasí..a doma na neschopence..ale nebaví mě to teda..ať už je aspon jaro aby člověk mohl trávit čas venku ![]()
Ja se takhle valim od 7.11
kdyby bylo teplo, ted v te zimě se mi ani se psem nechce…
Já už se tak valím taky asi 3týdny
To já bych zas psa brala, aspoň by mě právě donutil chodit ven na procházky a tak..jenže kočku asi moc nevyvenčím ![]()
Ja lezim uz 5 tydnu a nevim, jak si lehnout. Sem otlacena snad ze vsech stran.
![]()
@Drambee jestli se ti povede vyvencit kocku, tak to natoc
to chci videt
![]()
Já si myslím, že by se to dalo..kdybych jí koupila kšíry a vodítko..tak by to šlo
![]()