Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jj taky jsem ráda:) já jsem dnes 15+0:) Dnes je fakt ospalej den úplně jsem jak ![]()
Co máte na dnes v plánu:)?
No hele dneska fakt nevím..zatím jsem nevylezla z pelechu…
takže asi jen procházka nějaká..a co ty? ![]()
Já taky vůbec ještě nevím:) já už začla s ohříváním oběda:)Chodíš každý den na procházky?
Jojo chodím každý den..alespoň nějaký pohyb…
Jinak bych byla jak koule ![]()
Taky musím začít já upřímně jsem většinou jen doma:( chodím jen někdy a to do obchodu nebo tak:)
Můj přítel má od zítřka týden volno tak budeme každej den na vzduchu aspoň na chvilku:) a určitě je v plánu v neděli návštěva jeho maminky protože měla narozky a jeho brácha taky..
Ahojky to ja kdybych nemusela vylezt s postele tak jeste ted spim
opet jsem mela blbe spani a ktomu mi neni porad dobre ![]()
@ninusska To mě mrzí snad už brzy bude jen dobře
tady ty nevolnosti jsou děsný kdyby k tomu nepatřily jak by to bylo krásný:)
Tak já se dneska chystám na těhu cvíčo, tak jsem zvědavá, jaké to bude. musím si ale zašít tepláky, zjistila jsem, že
VŠECHNY
se mi rozervaly mezi stehny, ale ne v rozkroku, podstatně níž, a některé na levé a některé na pravé noze. tak yabych na tom těhu cvíču nevypadala jako trhan ![]()
Tak to potom dej vědět jaký to je:) já se zrovna dnes na to taky dívala..
@Simmik píše:
@ninusska To mě mrzí snad už brzy bude jen dobřetady ty nevolnosti jsou děsný kdyby k tomu nepatřily jak by to bylo krásný:)
Snad to prejde uz to mam od včerejška tak jen lezim…
Hodně slyšívám že většinou ty nevolnosti utnou ze dne na den.. Každým dnem už by mělo byt jen dobře když už jdeš do druhýho trimestru..
Já nevolnosti vůbec neznám..takže nezávidím…zezačátku jsem zvracela asi jednou a týden jsem měla žaludek jako kocovina..ale jinak nic musím zaklepat..takže pohodička..akorát ta unava se mě dost dotkla, ale ta už taky ustupuje ![]()
Já se litovala a bylo mě nejhůř od 6tak do toho 9 myslím a pak to ustupovala někdy bylo lépe někdy hůře, ale to spíš bylo že jsem cítila divně v žaludku už ne na zvracení.. Opravdu když ted vidím jak některý holky trpí tak já mohla být šťastná za to jak bylo mě… A to vylože ně na
že jsem nevěděla jestli poběžím na záchod nebo bylo tak 3× jinak jsem to vždy nějak rozdýchávala:)
Jsou holky který to drží celé těhu…to bych nepřežila..
Ale u tebe se to snad zlepší, uvidíš.. ![]()