Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Drambee píše:
Já se z vás zblázním..všichni máte břicha a já nicmožná takové pidi…ale jinak nic..tak snad mi taky někdy vyroste..
Neboj taky.se pockas ![]()
Tyjo..tak dneska další proležený den..je to šílený..a takhle až do června, neumím si to představit
aspoň že jdu kolem 17:00 plavat..aspon trocha pohybu..ať už je aspon jaro, toto počasí hnus ![]()
Jo tak zácpu já mám taky pořád… taky to jde jen těžko a chodím tak jednou týdně…
No já měla včera večer když jsem ležela vypouklé břicho ale taky mě přijde že nic..tak jsem zvědavá kdy nám se začne klubat:)
Budem mit modřiny stoho lezení prelezeni…taky bych sla plavat..
Jo to budem..
No já chodím docela pravidelně..ted jsem teda asi 14dní nebyla..ale už se těším..je to trocha odreagování a pohybu..člověk se pak cití uvolněnější.. ![]()
To víš že se bojím..ale to bych nemohla skoro nic..navíc to doporučují..plavání v těhotenství
tak se budu modlit abych nic nechytla..)) ![]()
To je pravda:) třeba začnu taky plavat ale nikdy mě to moc nebavilo tak nevím:) ![]()
Už se těším až si všechny budeme postupně psát jaký byl porod a jak ti naši drobečči rostou, čím nás zlobí a co je trápí
![]()
Mě taky moc ne..já chodím hlavně do aqua
a tam sebou tak nějak házím..plavání se moc nevěnuji..jen pár tempíček.. ![]()
@Simmik píše:
Už se těším až si všechny budeme postupně psát jaký byl porod a jak ti naši drobečči rostou, čím nás zlobí a co je trápí![]()
![]()
Na to se taky tesim
to by byla sranda kdyby jsme rodili ve stejný den ![]()