Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky si myslím svátky utečou a v lednu už budeme skoro všechny v půlce a víc:)
Taky jsem přemýšlela že bych byla šťastná kdybych s v
áma byla na pokoji a mohly jsme se navzájem podporovat a radit si:)
No příjde mi že se to nějak rozjelo a utíká to rychle
ještě nedávno jsem byla v prvním měsíci a ted už jedu čtvrtý..jak je to šílený.. ![]()
No fakt jsem zvědavá jak to bude probíhat:)raději ani na to nechci myslet jsem hroznej bolestínek a budu určitě hysterická:) ![]()
@Drambee píše:
To by bylo super…akorát bohužel budeme každá rodit jinde..
To jo každý jinde ![]()
No o porodu mi ani nemluv..už ted z toho mám panickou hrůzu..čím víc se to bude blžit, tím více budu pokakaná.. ![]()
Budete mít u porodu partnera? Ten můj chce a já ho tam taky chci..jen si myslím, že na tom bude psychicku hůř, než já..
![]()
@Simmik píše:
No fakt jsem zvědavá jak to bude probíhat:)raději ani na to nechci myslet jsem hroznej bolestínek a budu určitě hysterická:)
To ja budu taky hysterka ![]()
@Drambee píše:
Budete mít u porodu partnera? Ten můj chce a já ho tam taky chci..jen si myslím, že na tom bude psychicku hůř, než já..![]()
Jj bude tam jen mam strach abych ho nechtela zabít ma totiz blbe řeči v každé situaci
![]()
To ten můj taky…aspoň si na ně pěkně zanadáváme..za všechno jim vynadáme..seřveme je no a pak se vymluvíme na to, že to bylo v porodních bolestech..uleví se nám.. ![]()
No já toho mýho tam taky chci ale jen u hlavy a v žádným případě se nesmí dívat co vše ze mě poleze:) Dělá si ze mě srandu že je jedno jestli se tam zakakám ![]()