Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Vy už nakupujete? já ještě ne e.. mám nějaké bebechy po dceři, tak to prvně musím probrat, co je použitelné a co není… ![]()
@Simmik píše:
@ninusska Já právě myslela že je 50 a pak 56 nevěděla jsem že je i 53
No já dneska mám žravou a pořád nevím co sníst:)
A párky mě taky napadly:)
mě dnes pořád svědí celé tělo a trochu mě i jak kdyby pálelo nebo nevím co to je..
segra mela 53 ale od nekoho to dostala s ciziny…to ja mela rajskou ![]()
No já právě nemám ještě nic, jen koukám po netu. Chystám se asi v lednu začít něco pomalu kupovat ale mám nutkání koupit aspoň dudlík nebo něco:)
Třeba dcera dudel nechtěla… měla můj cicek a pak jí zachutnaly prsty ![]()
@Simmik jo chce
jen moje dcera byla divná
ani nevím, kolik je teď druhů, ale už tehdá byly snad 4druhy
ona nepila nikdy ani z flašky. měla takový ten hrnek s pítkem ![]()
No mě se jich líbí plno ale jak říkáš každému dítěti sedne něco jiného, plno známých mě říkalo že ty levnější jsou lepší něž ty lepší tak nevím:) koupím aspoň dva druhy ten levnější a ten dražší:) ale spíš budu vybírat podle toho co se mě bude líbit:)
Čau lidi, můžu se k vám přidat? dnes jsem 11+2, termín 30.6. ![]()
je mi 30 a už mám šestiletýho syna… od začátku listopadu jsem na nemocenský kvůli rizikový práci…
takže se někdy pěkně „hnusně“ nudím, ale nedá se nic dělat… mám dva psy, tak se zabavuju aspoň s nima… pač kluk je přes den ve školce. Dneska zjistili u psa cukrovku, takže bude samý lítání po doktorech a dvakrát denně píchat inzulin
… se z toho picnu, nehledě na finanční stránku věci…
@HaničkaP vitam te tu
![]()
Nevedela sem, ze i pes muze mit cukrovku ![]()
@HaničkaP
teké vítám:)
no já taky jen koukám jak na všechno, dívám se na všechny stránky s oblečením a všemi věcmi:)
No může mít pes cukrovku a neléčená končí úhynem psa… njn, co nadělám.
@HaničkaP ahojky ![]()
a to mu budeš píchat inzulín?
nebo co budeš dělat?
@HaničkaP tak to mě mrzí s pejskem:) ale já bych pro tu naši pipku udělala taky vše:) mám yorkšírku:) a je to ďábel drzej:)