Phil Teds pro sourozence 15+4 měs.

1185
3.9.10 08:55

Phil Teds pro sourozence 15+4 měs.

ahojte maminky, prosím o vaše zkušené rady. Potřebujeme koupit nový kočárek a dost uvažujeme o Phil Teds Dash nebo Vibe ( ale ten je už dražší ), máme 2 děti holčičku 15 měsíců a chlapečka 4 měsíce. Prosím poraďte, myslíte si, že je tento kočár pro nás vhodný? Byla jsem se na něho podívat v obchodě, líbí se mi, ale zdá se mi dost úzký. Budeme ho kupovat kdyžtak teď v září, vlezou se tam oba v teplém zimním fusaku? Do sedátka dole bych dala malého asi až po zimě, takže by byl vlastně pořád jen schovaný pod dcerkou a nic by neviděl. Nevadilo to vašim dětem? Docela dost cestujeme a chodíme ven, bude to pro ně pohodlné? Nebo byste doporučily jiný kočár? Ještě se mi líbí ABC Design Zoom.
Moc děkuji za vaše odpovědi, pomůže mi to při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
3.9.10 11:20

Mame teda PT sport, ale mensi uz byl nalezato ve 4 mesicich nerudnej, od 5-ti mesicu je „nasedato“, ale v zime to muze bejt jiny. Mela sem vloznou tasku a v tech 4 mesicich mu byla tak tak i bez deky natoz s fusakem, ale bez ni se vesel v poho. Ted bude prvni zima s PT, tak uvidim, ale vidim to optimisticky. Jinak kocar super, ma teda svoje mouchy, ale co nema, ze jo. Jsem taky hodne chodici a parkrat se mi stalo (asi 3×), ze sem pichla a to je na masly. Nemit nafukovaci kola tak sem spokojena uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.9.10 19:07

kamarádka ho má a je moc spokojená, ale víc ti neřeknu, malýho vozí dole zabaleného, už jsem se jí dokonce ptala jestli mu tam není zima, ale říkala že ne, jezdí se s ním pěkně i z dvouma dětma najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.9.10 22:57

Aji, máme PaT Vibe i ABC Design ZOOM :wink:
Dolů se 4 měs. mimčo s fusakem vleze, nahoru dáš sedátko a tam už je to s tím fusakem celkem mizerný, ale dát se tam dá, jen je tam dítě trochu jako žížalka :wink: Jinak se dobře ovládá, se sedátkem nahoře už mi přijde takový míň stabilnější :roll: , všude projedeš, je skladný :wink: Prckovi být dole nevadilo :wink:
Zoom je takový malý tank :wink: Je velký, každé dítě má dostatek místa, prostě paráda, velký nákupní koš, což se samo o PaT říct nedá, ale je těžký, co si budeme nalhávat a do nějakého horšího terénu to kočár není určitě :wink:

Kdyžtak mrkni ještě do téhle diskuze, tam holky řeší PaT a vše okolo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4