Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojte maminky, prosím o vaše zkušené rady. Potřebujeme koupit nový kočárek a dost uvažujeme o Phil Teds Dash nebo Vibe ( ale ten je už dražší ), máme 2 děti holčičku 15 měsíců a chlapečka 4 měsíce. Prosím poraďte, myslíte si, že je tento kočár pro nás vhodný? Byla jsem se na něho podívat v obchodě, líbí se mi, ale zdá se mi dost úzký. Budeme ho kupovat kdyžtak teď v září, vlezou se tam oba v teplém zimním fusaku? Do sedátka dole bych dala malého asi až po zimě, takže by byl vlastně pořád jen schovaný pod dcerkou a nic by neviděl. Nevadilo to vašim dětem? Docela dost cestujeme a chodíme ven, bude to pro ně pohodlné? Nebo byste doporučily jiný kočár? Ještě se mi líbí ABC Design Zoom.
Moc děkuji za vaše odpovědi, pomůže mi to při výběru.
Mame teda PT sport, ale mensi uz byl nalezato ve 4 mesicich nerudnej, od 5-ti mesicu je „nasedato“, ale v zime to muze bejt jiny. Mela sem vloznou tasku a v tech 4 mesicich mu byla tak tak i bez deky natoz s fusakem, ale bez ni se vesel v poho. Ted bude prvni zima s PT, tak uvidim, ale vidim to optimisticky. Jinak kocar super, ma teda svoje mouchy, ale co nema, ze jo. Jsem taky hodne chodici a parkrat se mi stalo (asi 3×), ze sem pichla a to je na masly. Nemit nafukovaci kola tak sem spokojena uplne.
kamarádka ho má a je moc spokojená, ale víc ti neřeknu, malýho vozí dole zabaleného, už jsem se jí dokonce ptala jestli mu tam není zima, ale říkala že ne, jezdí se s ním pěkně i z dvouma dětma najednou
Aji, máme PaT Vibe i ABC Design ZOOM ![]()
Dolů se 4 měs. mimčo s fusakem vleze, nahoru dáš sedátko a tam už je to s tím fusakem celkem mizerný, ale dát se tam dá, jen je tam dítě trochu jako žížalka
Jinak se dobře ovládá, se sedátkem nahoře už mi přijde takový míň stabilnější
, všude projedeš, je skladný
Prckovi být dole nevadilo ![]()
Zoom je takový malý tank
Je velký, každé dítě má dostatek místa, prostě paráda, velký nákupní koš, což se samo o PaT říct nedá, ale je těžký, co si budeme nalhávat a do nějakého horšího terénu to kočár není určitě ![]()
Kdyžtak mrkni ještě do téhle diskuze, tam holky řeší PaT a vše okolo ![]()