Philips Lumea - IPL, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
26.12.18 12:45

@eneke
Ja dostala ted k Vánocům Philips lumea prestige bri959 a mam za sebou první aplikaci.
Trosku to stipne, ale můžete si regulovat intenzitu svetla a tim pádem to nebude stipat vubec :-)
Ja na to chodila parkrat do salonu, takze uz jsem vedela, co me ceka, ale me to nebolí. Neni to nic, co by se nedalo vydrzet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 10:26

@terinka4444 ahoj chtěla jsem se tě zeptat pomohla ti ta lumea na horní ret? :)

• Citovat
  • Upravit
1
25.2.19 23:05

Ahoj, mela by jsem jen dotaz, mam Philips Limea sc 2009/00 ale dlouho jsem ho nepoužívala, těhotenství atd. Můžete mi prosím poradit, jestli nastavec na tělo je bez sklicka? Nástavce na obličej a bikiny sklicko mají. Nevím jestli mi vypadlo nebo je to vporadku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.3.19 23:37

Ahoj LuckyJ, jsem na tom stejně :) Roky mi leží doma a dnes jsem našla odvahu. (Aspoň to vytáhnout a nabít) Za chvíli jdu na to, ale bojim bojim. Ten neoznačený nástavec mám taky bez sklíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomášek 23
28.4.19 19:55

Lumea či babyliss G930E??

Ahoj chci se zeptat. Přítelkyně má hrozný problémy s ochlupením nohou, třisel a pod pupikem. Mě by to nevadilo ale ona se za to stydí.. Když se oholi tak do 2 dne už má chloupky a uz tvrdé a tmavé a hlavně jí vyskacou červené pupínky a svědí ji to. Pomůže nějaký přístroj??? A prosím odkaz který samozřejmě nejlevnější pac je to fakt dráhy ale aby to fungovalo. Děkuji moc ženy a dívky :) :srdce: :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tomášek 23
28.4.19 20:07

:(

Prosím o pomoc :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
1
5.5.19 19:35

Čtu váš příspěvek k dotazu. Takže jestli to chápu, nejdříve oholit a pak blikat. Jak začnou růst tak opět nejdříve oholit a pak blikat. Jsem z toho mimo. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
12.12.19 21:51

oživuji diskusi

Doporučíte prosím nějaký model? vaše zkušenosti? předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
31.12.19 17:37

Oživuji diskuzi. Zajímá mě, za jak dlouho začnou chaloupky vypadávat :think: dostala jsem Lumeu od Ježíška, už jsem poprvé použila a všechny chlupy zatím drží. Nečekám, že půjdu hned do hladka, ale aspoň lysiny, jakože to funguje, bych už ráda viděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.12.19 18:08
@7.straka píše:
Oživuji diskuzi. Zajímá mě, za jak dlouho začnou chaloupky vypadávat :think: dostala jsem Lumeu od Ježíška, už jsem poprvé použila a všechny chlupy zatím drží. Nečekám, že půjdu hned do hladka, ale aspoň lysiny, jakože to funguje, bych už ráda viděla :nevim:

Mě začaly vypadávat tak po 14 dnech. Normálně zase dorostly a až pak začaly vypadávat. Komplet chloupků jsem se zbavila tak po 3/4 roce. Šlo to pomaleji, ale mám ten prostřední model. Ale fakt to drží, stačí jednou za dva měsíce vyblikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
31.12.19 18:11

Ahoj. Mám ji od léta. Teda jako párkrát jsem to prosvihla takže jsem nedodržela termín. Ale vypadávat mi poprve začali až po 3 týdnech pak jsem to měla super a teď po půl roce i když dodržuji termíny mi zase rostou, tak čekám kdy mi po posledním ozáření zase vypadají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
31.12.19 18:23

Tak to me taky zajima, ma po 3 aplikaci a nic mi nevypadava. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
31.12.19 18:45

Já to ještě neměla čas vyzkoušet. Taky jsem dostala od Ježíška