Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@eneke
Ja dostala ted k Vánocům Philips lumea prestige bri959 a mam za sebou první aplikaci.
Trosku to stipne, ale můžete si regulovat intenzitu svetla a tim pádem to nebude stipat vubec ![]()
Ja na to chodila parkrat do salonu, takze uz jsem vedela, co me ceka, ale me to nebolí. Neni to nic, co by se nedalo vydrzet ![]()
@terinka4444 ahoj chtěla jsem se tě zeptat pomohla ti ta lumea na horní ret? ![]()
Ahoj, mela by jsem jen dotaz, mam Philips Limea sc 2009/00 ale dlouho jsem ho nepoužívala, těhotenství atd. Můžete mi prosím poradit, jestli nastavec na tělo je bez sklicka? Nástavce na obličej a bikiny sklicko mají. Nevím jestli mi vypadlo nebo je to vporadku ![]()
Ahoj LuckyJ, jsem na tom stejně
Roky mi leží doma a dnes jsem našla odvahu. (Aspoň to vytáhnout a nabít) Za chvíli jdu na to, ale bojim bojim. Ten neoznačený nástavec mám taky bez sklíčka.
Ahoj chci se zeptat. Přítelkyně má hrozný problémy s ochlupením nohou, třisel a pod pupikem. Mě by to nevadilo ale ona se za to stydí.. Když se oholi tak do 2 dne už má chloupky a uz tvrdé a tmavé a hlavně jí vyskacou červené pupínky a svědí ji to. Pomůže nějaký přístroj??? A prosím odkaz který samozřejmě nejlevnější pac je to fakt dráhy ale aby to fungovalo. Děkuji moc ženy a dívky
![]()
Čtu váš příspěvek k dotazu. Takže jestli to chápu, nejdříve oholit a pak blikat. Jak začnou růst tak opět nejdříve oholit a pak blikat. Jsem z toho mimo.
![]()
Doporučíte prosím nějaký model? vaše zkušenosti? předem díky
Oživuji diskuzi. Zajímá mě, za jak dlouho začnou chaloupky vypadávat
dostala jsem Lumeu od Ježíška, už jsem poprvé použila a všechny chlupy zatím drží. Nečekám, že půjdu hned do hladka, ale aspoň lysiny, jakože to funguje, bych už ráda viděla ![]()
@7.straka píše:
Oživuji diskuzi. Zajímá mě, za jak dlouho začnou chaloupky vypadávatdostala jsem Lumeu od Ježíška, už jsem poprvé použila a všechny chlupy zatím drží. Nečekám, že půjdu hned do hladka, ale aspoň lysiny, jakože to funguje, bych už ráda viděla
Mě začaly vypadávat tak po 14 dnech. Normálně zase dorostly a až pak začaly vypadávat. Komplet chloupků jsem se zbavila tak po 3/4 roce. Šlo to pomaleji, ale mám ten prostřední model. Ale fakt to drží, stačí jednou za dva měsíce vyblikat.
Ahoj. Mám ji od léta. Teda jako párkrát jsem to prosvihla takže jsem nedodržela termín. Ale vypadávat mi poprve začali až po 3 týdnech pak jsem to měla super a teď po půl roce i když dodržuji termíny mi zase rostou, tak čekám kdy mi po posledním ozáření zase vypadají ![]()
Tak to me taky zajima, ma po 3 aplikaci a nic mi nevypadava. ![]()
Já to ještě neměla čas vyzkoušet. Taky jsem dostala od Ježíška
@smutná máma píše:
Já to ještě neměla čas vyzkoušet. Taky jsem dostala od Ježíška
Asi máme stejného hodného Ježíška ![]()