Philips Lumea - IPL, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
31.12.19 18:52

Ahoj, já jsem černovláska, což je asi znát, lumeu mám přes pět let. Musíš být trpělivá. Za pět let uvidíš, že lepší depilace není. Ze začátku, je třeba dooholit. Tento rok jsem ji použila uz jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
31.12.19 18:53

Mě určitě holky nevypadne nic. Nejen že jsem to ještě ani nevytahla z krabice, ale po přechodu jsem chlupatá už i na rukou jak opičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
31.12.19 18:57

Ještě dodám, používám všude, obličej, nad rty, třísla, nohy, ruce. Lumea je super. Už nevím, co jsou chloupky na rukou, nad rtem, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
31.12.19 19:00

@marlin11 já nohy budu muset asi vynechat, jsem po operaci křeč. žil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
31.12.19 19:00

@marlin11 pět let? :mrgreen: to mi to dřív vypálí oči :jazyk: ale díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
31.12.19 20:49

Ja jsem zatim skepticka.. Mam ji nejakou dobu, uz jsem ji pouzila 5× a stale zadny vysledek.. Misto toho mi zacly ty chloupky na obliceji rust silnejsi, jak je musim holit ziletkou pred pouzitim IPL…
Fakt jsem nas..na, mam teda ten nizsi model, ale lisil se jen cenou a poctem nastavcu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
31.12.19 22:52
@Kacatko1986 píše:
Ja jsem zatim skepticka.. Mam ji nejakou dobu, uz jsem ji pouzila 5× a stale zadny vysledek.. Misto toho mi zacly ty chloupky na obliceji rust silnejsi, jak je musim holit ziletkou pred pouzitim IPL…
Fakt jsem nas..na, mam teda ten nizsi model, ale lisil se jen cenou a poctem nastavcu.. :zed:

Ja mam ten stejny problem, stalo to 10 000. Mam 3 aplikaci a nic, furt to roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
1.1.20 01:12

@scentini mne to stalo asi osm, koupila jsem si snad ten nejlevnejsi model, ma jen nastavec na oblicej a nastavec na telo..

Ale jako ja jsem se tesila, ze se konecne zbavim tvrdych chlupu na obliceji, rostou mi na brade, podbradku, knirek (ten neni tvrdy) a na kotletach.
A misto toho tim holenim zacinaji tvrdnout i na tvarich.. ach jo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
16.1.20 20:26

Vracím se, abych se podělila o zkušenosti, kdyby náhodou hledal někdo další. Mám po druhém osvícení, nebo jak to napsat, a začínají se mi na nohách objevovat první lysiny. Knírek nedorůstá, takže hádám, že měkký chloupky to zabalí první, jen těm natvrdlým to trvá dýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
17.1.20 10:43

@7.straka Ach jo :( to me vylozene s..e, proc to u me nejde.. I kdyz je fakt, ze mne na tvari a brade rostou celkem tvrde.. Tak tomu dam jeste sanci a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
17.1.20 11:51
@Kacatko1986 píše:
@7.straka Ach jo :( to me vylozene s..e, proc to u me nejde.. I kdyz je fakt, ze mne na tvari a brade rostou celkem tvrde.. Tak tomu dam jeste sanci a uvidim.

Ja mam po 4 osetreni a zadna slava, moje mamka ma nohy bez chloupku. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.20 17:02

Vnitřek ipl

Mám dotaz ohledně vnitřku IPL. Je v něm válec. Máte ten válec přerušený bublinou nebo máte válec vcelku? (Snad je to alespoň trošku na obrázku vidět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
22.1.20 10:58

@aa_ndulik podle me to neni na valci, ale na sklicku.
mam na sklicku taky par takovych fleku, dle meho je to od chloupku, co se neoholily dukladne a jako by se pripalily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.20 12:03
@Kacatko1986 píše:
@aa_ndulik podle me to neni na valci, ale na sklicku.
mam na sklicku taky par takovych fleku, dle meho je to od chloupku, co se neoholily dukladne a jako by se pripalily..

Právě že to není na sklíčku ale vevnitř. Na podpoře Philips mi řekly, že by měl být válec čistý. Z reklamace zas tvrdí, že to tam mají všechny přístroje. Proto se ptám na Vaše přístroje 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
22.1.20 12:26

@aa_ndulik Mám to tam úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie