Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@terien jasné že jsem o tým něco četla ale samé negativní věci. Takže jsem si to proto nekoupila ale pak jsem si řekla kašlu na to koupím si to. Takže první ošetření proběhlo v sobotu hned jsem si nainstalovala aplikaci a další ošetření mám 12 srpna.
@Michaela Majdiaková píše:
@terien jasné že jsem o tým něco četla ale samé negativní věci. Takže jsem si to proto nekoupila ale pak jsem si řekla kašlu na to koupím si to. Takže první ošetření proběhlo v sobotu hned jsem si nainstalovala aplikaci a další ošetření mám 12 srpna.
Tak k tomu máš přeci návod k použití
@terien ja vím. Ale chtěla jsem vědět trošku víc informací o tým proto jsem napsala sem. A všem moc děkuji.
@terien ja vím. Ale chtěla jsem vědět trošku víc informací o tým proto jsem napsala sem. A všem moc děkuji.
Budeš blikat pořád, jen v delších intervalech. Chlupy se budou tvořit stále, to není že si to vypálíš už nadosmrti… Na začátku budeš blikat častěji, později pak už méně často. Mě třeba nohy pak vydrželi celé těhotenství a půlku kojení. Ale taky záleží jaký máš chlup a zda to budeš řádně dodržovat.
@Martha03 takže když budu blikat častěji? Takže pokaždé se musím oholit žiletkou a pak použijt stroj? A takhle to budu dělat pořád?
@Martha03 jsem se to představovalo trošku jináč. Že pokaždé to budu holit tou žiletkou jak jste psali všichni a pak třeba po 4 ošetření už to budu jen dělat s tím strojem.
@Martha03 jsem se to představovalo trošku jináč. Že pokaždé to budu holit tou žiletkou jak jste psali všichni a pak třeba po 4 ošetření už to budu jen dělat s tím strojem.
No, chce si to něco o tom přečíst. Samozřejmě že chlupy budou růst méně tak toho nebudeš už pak holit tolik, já třeba na nohách dva tři chlupy oholit musím.
🌸Ahoj, používám IPL LUMEA, ale docetla jsem se, ze by se neměl používat při užívání Anopyrinu. Mate někdo zkušenosti?
Stane se něco? 🙏🏼 🫣 Díky
Ahoj, s Anopyrinem a IPL Lumea nemám zkušenosti, ale chtěla jsem se zeptat, jestli Lumea zvládne i hodně světlé chloupky…
Zdravím, jaké máte zkušenosti s Lumeou těmi novějšími typy?
Kdy poznám že to na mě neúčinkuje?
Děkuju
Mela jsem Lumeu, tu jsem pak dala kamarádce a zkusila Braun. Ten Braun je skvělý a chlupy mi žádné nerostou.
Dělala jsem 1× za týden a teď dělám tak 1× za 3 - 4 tydny. V salonu jsem byla a nevím proč, ale to je taková bolest, ze jsem odešla s jednou nohou nedodělanou.
Tady se člověk doma oholí a problikne a je to. Ja to teda dělám se slunečníma brýlema, protože mi to blikání vadí. ![]()
Tak jsem chtěla pod strom Lumeu a po přečtení diskuze jsem zjistila, že by mi byla na houby. Mám světlé chlupy, jsem po operaci křečáků a mám i tetování. Tak jsem ušetřila a jdu hledat dál. ![]()