Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, já přicházím s takovým možná trochu hloupým dotazem, ale už dvě hodiny brouzdám po netu a snažím se tuto informaci najít a zatím marně, tak to zkusím zde..
Kdo máte už zkušenost, jak často je třeba opakovat…? Mám na mysli to, když vám Philips Lumea přijde domů, oholíte se, použijete Lumeu a pak kdy znovu, aby to mělo nějaký efekt? Někde jsem četla, že není třeba používat ho častěji, kvůli tomu, že chloupky dorůstají ve fázích…ale už tam nebylo napsáno častěji než co..?!?
Poradíte, prosím? ![]()
Ze začátku (prý) blikat co dva týdny, později stačí až se chloupky objeví - cca jednou za 6-8 týdnů. Lumeu zatím nemám, toto mám načteno z diskuzí.
Ahoj, tak nakonec jsem si koupila levnější verzi od babyliss G930E a jsem s tím moc spokojená. Asi po 3-4 použití mám na nohou méně jak polovinu chloupku. Jsem moc ráda, že jsem nekoupila novinku od Lumei, jelikož je to jednou držší přístroj který udělá stejnou službu. Mám tmavé chloupky, zkouším samozřejmě i světlejší, ale ty mně tolik netrápily jako ty co jsou vidět. Dělám si i ruce kde mám chloupky světlejší a tam je též úspěch, takže za mě superrr ![]()
Ahoj, taky přemýšlím o koupi epilátoru. Nejdříve jsem hledala diskuze o Philips Lumea, ale ty si se zmínila o Babyliss. Tak teď koukám po této značce. Je fakt, že rozhodující je cena, přeci jen stojí o polovinu méně než Lumea. Ale teď nějaké zkušenosti, zda má ještě někdo. Děkuji, budu ráda za jakoukoliv reakci.
Dobrý den,
V listopadu 2014 jsem koupil IPS epilátor Philips Lumea SC 2008/11.
Včera jsem ho chtěl použít znovu, ale všiml jsem si, že u velkého nástavce na tělo chybí ochranné sklíčko. U menších na obličej a bikiny je.
Teď si nejsem jistý, ale podle mne bylo i u toho velkého. Mohli byste mě prosím někdo, kdo tento epilátor také máte prověřit a napsat, jestli tam má být?
Moc děkuji
Roman
PS: Jinak nám se zdá, že opravdu funguje, někde chloupky už nerostou, někdo o dost méně a jemnější.
Zdravim…Tak pristroj Lumea jsem si koupila a pouzivam ho skoro 3.mesice. Podpazi je vyblikane a nic nerozte. Zkousela jsem i horni ret a bradu, kterou jsem nikdy neholila, pouze vytrhavala pinzetou…a vysledek byl super!
Chloupky po trech aplikacich prestaly rust. Trisla jsou uz take cista az na par chloupku, ktere jsou ale jemne a svetle… ![]()
Vlastním tento přístroj dva roky a ani při pravidelném používání mi chloupky nemizí, konkrétně na bradě a krku jinak na nohy je to dobré, chloupky rostou velmi pomalu a jsou slabší
Ahoj já to blikám jak to doroste a neřídím se tím co oni doporučují a vše v pohodě. Přístroj používám od června a ještě blikám, ale nohy už budu mít skoro hotový a to co roste je už celkem jemný a nebo světlejší.
Ahoj, tak taky uvažuji o koupi Lumii, ale stále váhám. Už od 14 let mám problém s chloupky a je to moje denodení prokletí, které musím absolvovat. Vyzkoušela jsem už IPL v salonech i v Estetické medicině, ale nepodstoupila jsem všechny kroky, protože každý měsíc chodit 3 dny s narostlými chloupky ven, bylo těžké + ještě čekat, kdy tuto proceduru dělají
Myslela jsem si, že jsem jediná kdo má tenhle problém a připadala si strašně…Ale jak jsem četla různé diskuze, tak se mi ulevilo, že v tom sama nejsem a někdo mě chápe a já ho
No prostě, dám cokoli za to, abych alespoň oddálila holení nebo snad (ale moc tomu nevěřím) vypálila chloupky úplně
. Tak se chci zeptat, jaké tedy zkušenosti s Lumii jsou? Například teď ta nová 2009? Moc děkuji za jakékoli reakce ![]()
Mám Lumeu a pro mě je to teda celkem zklamání. Ačkoliv mám bílou kůži a tmavé chlupy (podle výrobce teda ideál), tak chloupky nezmizely. První ošetření proběhlo na konci července, od té doby ošetřuji pravidelně každých 14 dní, za ty peníze bych teda čekala lepší výsledek. Nejlíp funguje na tlusté tmavé chlupy třeba na nohách, na jemnější chloupky na rukách nebo obličeji nefunguje skoro vůbec. Nohy stačí oholit tak jednou týdně, že by byly hladké třeba 14 dní nebo měsíc se říct nedá..
Ja ji mam a jsem spokojena. Nohy vydrzi i mesic. Obcas se par chloupku objevi, ale ty staci prejet ziletkou. Jinak mam tmave chlupy a jsem spis snedsi…
Tak mi dorazí zítra, mám tu novou 2009 za těch 13 999kč tak jsem zvědavá, co jsem četla, tak víc je spokojených a já mám tmavší chloupky a jsem taky spíš snědší a pro mě je výhra, když si nohy budu holit co týden nebo co 14 dní a ne co 2. den
atd. + to zkusím na obličej a hlavně ruky, které si holím také, takže i ta delší doba, pro mě bude úspěch
A pokud to zmizí úplně tak největší radost, ale nejásám hned
No dám vědět, co a jak ![]()