Philips Lumea - IPL, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
2.8.17 11:36

Ahojky,
Mam ji asi dva roky a pokud sw používá pravidelně, tak je to fakt pecka, mohu doporučit. Mam všechny tři nástavce a určitě bych používala každy na to misto, co je určeny. Každy ma jiný tvar a jinou sílu. Dcera asi používat muže, nesmí pouze tehotny a ipileptici. Bacha na pihy a tetování, to pak bolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.8.17 11:37

@terinka4444 Já mám nástavce tři a používám jen jeden, takže to určitě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.8.17 11:38

@Carolin14 jiný tvar, to souhlasím - ale jinou sílu, to myslíš jak? Síla záblesku se reguluje na rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.8.17 11:40
@Prosimklid píše:
@terinka4444 Já mám nástavce tři a používám jen jeden, takže to určitě nevadí.

no já budu blikat nohy, když už za to dám ty prachy, ale hlavně ten obličej. Tak zvažuju jestli by mi stačil jen ten nástavec na tělo a obličej, že bych jako neměla na podpaží a tam blikla obličejovým nebo tělovým, co? Šlo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.8.17 11:41

A fakt před tím blikáním holíte? I ten horní ret třeba? Abych za chvíli nebyla jak chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.8.17 11:42

@Prosimklid to sice jo, ale prave tim jiným tvarem je regulována sila toho svícení. Jeden nástavce tuším ten na cele tělo je bez sklicka a pak ty dva nástavce, tak to ma taky každé odlišné sklicko, čili i ta sila toho svícení ke jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.8.17 11:43

@terinka4444 ano, musíš to oholit, jinak by se ti ty chlupy palily???? A ničila by jsi tu lampu ???? Ted jsem po proodu, 9 měsíců jsem to nepoužívala a rozhodne nejsem jak chlap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.8.17 11:46

Mam ten s nastavcema a je to :palec: :potlesk:
A oholit se musis, jinak si ty chlupy seskvaris a navic ten zablesk se nedstane ke korinku, takze efekt nula.
Ja teda pres leto spis jednou za dva tydny ziletkuju, jak jsem opalena…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.8.17 11:48
@Carolin14 píše:
@Prosimklid to sice jo, ale prave tim jiným tvarem je regulována sila toho svícení. Jeden nástavce tuším ten na cele tělo je bez sklicka a pak ty dva nástavce, tak to ma taky každé odlišné sklicko, čili i ta sila toho svícení ke jiná.

Jo proto to tam je, rozhodne bych neblikala bez spravneho nastavce na oblicej/podpazi a bikin…

• Citovat
  • Upravit
2423
2.8.17 11:53

@Carolin14 jj, to máš pravdu, velikosti sklíček jsou jiné a ten největší nebere plochu malých míst - kotník, koleno někde nejde někdy obliknout. Jinak holit se musíš, ale třeba podpaží zmizí hned a udělá se jeden chloupek za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.8.17 11:54

Taky si jednim blikám všude a pohoda, i obličej.
Ten si teda neholím, ale třeba „knírek“ si trhám pinzetou a pak vyblikám a pohoda :) v navodu psali oholit nebo vydepilovat mám pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
2.8.17 12:12

@terinka4444 Taky uvažuju na koup. Jaký je rozdíl mezi Lumea Advanced a Prestige, jenom v té šňůře? Koukala jsem ještě na Brauna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.8.17 13:37
@Sojkka píše:
@terinka4444 Taky uvažuju na koup. Jaký je rozdíl mezi Lumea Advanced a Prestige, jenom v té šňůře? Koukala jsem ještě na Brauna.

ty jo hele nevím, právě o2 má teď tu výhodu na všechny výrobky philips 20% slevu, což už udělá pěkné peníze. Ale jaký je mezi nimi rozdíl, to netuším, jen ten Prestige je na typ kůže 1-5, takže to asi vylepšili. A patřičně zdražili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.8.17 13:37

Děkuju holky mnohokráte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.8.17 13:39
@terinka4444 píše:
ty jo hele nevím, právě o2 má teď tu výhodu na všechny výrobky philips 20% slevu, což už udělá pěkné peníze. Ale jaký je mezi nimi rozdíl, to netuším, jen ten Prestige je na typ kůže 1-5, takže to asi vylepšili. A patřičně zdražili :mrgreen:

Jo ja kupovala taky s 20% slevou na Marianne dny tusim v Datartu. Tak kdyztak dalsi moznost… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml