Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?

Anonymní
16.7.26 10:44

Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?

Ahoj, stala se mi taková věc, kamaradka mě pozvala k sobě na zahradu a my jsme se tam picly. Viděly jsme se po dlouhé době a hrozně jsme se nasmály. Večer pak přijel její manžel a můj manžel taky, že si mě vyzvedne. Když přijel, bavil se s jejím manželem o fotbale atd., no a ta kámoška mi mezitím dolila, že to už dopijem ať si na chvíli sedne. Jeli jsme pak domů v 9 večer a já dostala hrozně seřváno, že prej jsem slíbila, že hned pojedu, že chtěl koukat na fotbal, že jsem ho ztrapnila tím, že jsem na něj byla drzá, protože jsem řekla, že kvůli fotbalu nikam nejedu, přitom jsem to slíbila. A že už nemám chlastat, že si mám dát příště jen 2 sklenky, že jsem měla prej hodně vypito. A že pokud se neomluvím, tak mám smůlu a že tohle chování bylo naposled. Já teda vím, že jsme se picly, ale nebylo to tak, že bychom nemohly chodit. Dnes se mnou nemluví, ale já si nemyslím, že jsem provedla něco tak špatnýho, že bych měla dolejzat a omlouvat se. Nicméně mi nic jiného nezbyde, jestli budu chtít mít doma klid.
Ptám se, stalo se to některé z vás, že jste se prostě picly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21856
16.7.26 10:48

Ano, to víš že stalo. Ale pokud jsi chlapovi slíbila, že hned pojedeš, kor když se chtěl koukat na semifinále ve fotbale, tak se mu nedivím, že byl naštvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66043
16.7.26 10:48

Většina lidí se někdy opila. Tady bude asi problém v tom fotbalu, pokud jste byli domluvení, ted to došlo do lepší fáze, tak ho to asi rozčílilo. Nemusel se chovat tak arogantně, neobhajuju ho. Jen bude asi důvod prostě tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
16.7.26 10:49

Jejda, pán tvorstva nebyl doma včas na fotbal😭

Takhle by se ke mně chlap choval jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10310
16.7.26 10:53

Že ses napila do veselosti, nic nevyváděla, to mi přijde spíš vtipný a tomu bych se zasmál.
Pokud jste byli domluvení a třeba jsi to v té veselosti říkala tak jako ovlivněně tím alkoholem, tak asi rozumím, že se mohl přítel naštvat, ale zase bych z toho nějakou tragédii také nedělal. Nevím, jak dodržuje vždy vše on.
Spíš prostě to byla nějaká kapka, díky které ventiloval něco nahromaděného.
Ale těžko říct, neznáme ho.
Každopádně máš lehkou šanci si ho udobřit. Za pár dnů se hraje finále, připrav mu občerstvení a dopřej klid. Nebo koukej s ním a zajímej se. Nebo se ho zeptej, jestli byste nemohli na nějaký fotbal někdy spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11149
16.7.26 10:56

Byt to opacne, tak mi to vadi, hlavne ze pises, ze jsi byla drza a tak.
Pokud bychom se dohodli na nejake době odjezdu, tak bych byla nastvana, ze to chlap nedodrzel a ze to musim resit pred znamyma a pak vypadam jako semetrika :mrgreen:

Oni si opilí lide mysli, jak jsou vtipni a nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
16.7.26 10:56

Kolik vám je? Jste spolu dlouho, máte děti? Tohle nevypadá na prosperující vztah. Vy jste se domluvili dopředu, ze te jen vyzvedne a hned pojedete protože fotbal? A ty jsi pak odmítla jet nebo zůstal dobrovolně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17073
16.7.26 10:57
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

já chápu že jsi se s kamarádkou viděla po delší době, ale pokud jsi něco slíbila… :nevim:

Zkus mu to vysvětlit, že jste se dlouho neviděly, že se omlouváš, že jsi nedodržela slovo, ale že jsi se bavila a bylo ti moc fajn :nevim: Většina lidí by to měla pochopit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17073
16.7.26 10:58
@Zvedava1 píše: Více

Jako že podle jednoho příspěvku, kde fakt o nic velice nejde a máš informace z jedné strany usuzuješ, že se nejedná o prosperující vztah? :lol: Hodně rychlé závěry tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14802
16.7.26 10:58

Picly? Coze :lol: ja jsem nejdrive myslela, ze jste mely lesbicky sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22107
16.7.26 11:04

Pokud jsi slíbila, že se vrátíte včas na fotbal a pak jsi to nedodržela, tak se nedivím, že je naštvaný. Taky bych byla… když se těším, že něco stihnu a pak mi do toho drahá polovička, navzdory slibu, hodí vidle :roll:

Když nejsi schopna dodržet dohodu, tak se příště nenech extra vyzvedávat, dojeď si z pařbičky domů sama a máš po problému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.26 11:07

No bože. A co jako. Jako by se to jemu nikdy nestalo. Ono se to snad dá pustit zpětně, ne?
My si nikdy nic takového nevycitali. Zase ale na druhou stranu chodíme hodně spolu a většinou já řídím. Naposledy jsem přestala u společného kamaráda. Původně jsme měli přijet oba, ale on měl neschopenku. Si myslím že tohle by mohlo být reálné středem hádky. Ne televize.

• Citovat
  • Upravit
11350
16.7.26 11:18

Kvůli fotbalu, de.bil 8). Poslala bych ho do řiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2433
16.7.26 11:19

Tohle se těžko soudí, když jsme tam nebyli. Mohla jsi být jen trochu lízlá a chlap přehání, nebo jsi klidně mohla mít solidně naváto a chovala ses trapně, ani o tom nevíš.

Stejně tak o manželovi nic nevíme. Může být naštvaný, že kvůli tobě neviděl fotbal, nebo taky může být odpůrce alkoholu z osobních důvodů (alkoholismus v rodině nebo co já vím) a dotklo se ho, že tě viděl v takovém stavu…

Zachovala bych se podle konkrétní situace u vás. Pokud se manžel sám občas zapomene v hospodě nebo s kamarády, ale na tebe moralizuje, nenechala bych si nadávat. Jestli má nějaký hlubší problém s alkoholem, omluvila bych se mu. Stejně tak za nedodržení slibu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.7.26 11:23

No, úplně si to umím představit, jak tam pro ni přijel a ona, že nikam nepůjde, ještě kvůli jeho blbýmu fotbalu, že to ještě dopije, samé haha, hihi apod., takový ty opilecký kecy. Kdyby mi tohle udělal partner, když bych pro něj přijela, že nikam nejede a že ho moje plány nezajímají a že se mám bavit, tak bych ho tam možná nechala a ať si jede jak chce :D

Na něčem se domluvili, ona věděla, že se chce koukat, ale v tu chvíli jí to bylo jedno a samozřejmě s alkoholem a kamarády v zádech ho ještě prudila. Za mě mu měla napsat, že tam zůstane o něco déle a domů pak pojede taxíkem.

Pro mě je to taky jen blbej fotbal, kterej mě osobně vůbec nezajímá, ale jeho to zajímalo a chtěl se na to koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí