Píše si SMSky s kolegyni
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny. Potrebuji se vyzpovidat a zjistit, co mam delat. Jestli zalezitost nejak resit nebo nechat byt? Ve zkratce, pritel nastoupil minuly tyden do nove prace a hned od toho dne zacal vypravet o slecne, ktera ho zaucovala. Asi o dva dny pozdeji z pritele vylezlo, ze si pisou SMSky. Doslo mi, ze si denne nevymeni x zprav kvuli prace, a tak jsem nenapadne nakoukla k priteli do telefonu. Neni tam nic vicemene spatneho, ale nelibi se mi, ze si “esemeskuje” se slecnou, kterou zna jen tyden i s cestou. Vracim se tak k me otazce na zacatku - mam to nejak resit nebo ne? A kdyz ano, tak jak? Uz od stredy, co jsem nakoukla priteli do zprav to pozoruju, neprijde mi, ze by se nejak zpravy stupnovaly (zatim?).
Hod se do klidu. Tebe asi hodně mrzí, žes nenašla to, cos čekala. By přítele asi koukal, co má doma. Že se nestydíš, lézt někomu do telefonu a číst jeho poštu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Znamenat to něco může a nemusí. I kdyby mezi nimi začínalo
„něco“, tak co uděláš? Donutíš ho odejít z práce? Udělaš mu
scénu?
Tyhle věci je prostě lepší nevědět a nepátrat po nich. Téměř vždycky
totiž vyčmucháš něco, co se ti bude zdát podezřelé nebo se ti to nebude
líbit. I kdyby to pro něj vůbec nic neznamenalo, v Tvých očích to bude
megaproblém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přestaň silet a kontrolovat mu mobil. Nauč se věřit, zvedni si
sebevědomí mému baby z kanclu volají
i domů o víkendu, jestli by něco pro ně nemohl atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nelez mu do telefonu, pak nebudeš muset řešit sra čky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny. Potrebuji se vyzpovidat a zjistit, co mam delat. Jestli zalezitost nejak resit nebo nechat byt? Ve zkratce, pritel nastoupil minuly tyden do nove prace a hned od toho dne zacal vypravet o slecne, ktera ho zaucovala. Asi o dva dny pozdeji z pritele vylezlo, ze si pisou SMSky. Doslo mi, ze si denne nevymeni x zprav kvuli prace, a tak jsem nenapadne nakoukla k priteli do telefonu. Neni tam nic vicemene spatneho, ale nelibi se mi, ze si “esemeskuje” se slecnou, kterou zna jen tyden i s cestou. Vracim se tak k me otazce na zacatku - mam to nejak resit nebo ne? A kdyz ano, tak jak? Uz od stredy, co jsem nakoukla priteli do zprav to pozoruju, neprijde mi, ze by se nejak zpravy stupnovaly (zatim?).
Ahoj, je to neprijemny. Brala bych to tak, ze nove prostredi, kolegyne se
ukazala jako fajn a maj si co rict. Nic vic. On se zase zklidni, jak tam najede
na rutinu. Urcite nic neres, nech ho vydychat nastup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já si včera kvůli práci psala via chat s šesti kolegy a manžel je úplně v klidu. On si s kolegyněmi spíš telefonuje a já jsem taky úplně v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A jak to chceš jako řešit? „Hele zlato, včera sem ti prolezla mobil křížem krážem, sice sem nic tak hroznýho nenašla, ale stejně se mi tvoje pracovní esemesky zdají přes čáru. Koukej to utnout nebo si na tebe došlápnu.“
To bude frajer nadšenej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@DandátkoP píše:
@magratka to je docela rozdíl ale…
V čem? Psala, že nic nenašla, takže by si měla oddechnout a dát studenej hadr na hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nadržování kolegyni
- Manžel si píše o sexu s někým jiným
- Přestal volat, ale hodně píše
- Píšu si s jiným
- Píše si s bývalkou
- Příteli pořád píše kolegyně z práce