Píšete si milostné vzkazy?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pisete si milostne vzkazy apod.?
Jen tak k diskuzi, napadlo me po precteni nekterych diskuzi zde a jednoho
pribehu. Nechavate si v dlouhodobem vztahu zamilovane vzkazy, nemyslim primo
eroticke, proste nejake. Na youtube sleduji jeden par americkych misionaru,
resp. jejich dceru. Je to ve spanelstine, nasla jsem to nahodou pri hledani
videi na procvicovani poslechu ve spanelstine. Tomu paru je pres 70 a pan kdyz
treba odjede, tak necha pani pod polstarem nejaky pekny vzkaz. To stejne dcera
40 svemu manzelovi a on ji. Treba i bezne pres den, na pracovnim stole, nebo
jidelnim. Neco je v Aj a neco ve Sp. V cestine to v doslovnem prekladu vypada
prehnane treba vzkaz Miluji zivot po tvem boku, Miluji Te, Chybis mi, Pro me jsi
perfektni apod. You are love of my life, You make my days better, Can we keep it
forever, Thank you lover with all my heart, I will be missing everything about
you, In my heart until the end of times, Amo la vida a tu lado, te amo con todo
mi corazon,…
Delate to taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ne. Ale čas od času napíšu zprávu ve stylu „Kup prosím chleba, moc tě miluju. Pa.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@akavi píše:
Ne. Ale čas od času napíšu zprávu ve stylu „Kup prosím chleba, moc tě miluju. Pa.“
To je celkem srandovni v kombinaci s chlebem.
Příspěvek upraven 03.01.21 v 11:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Josefuna píše:
Jen tak k diskuzi, napadlo me po precteni nekterych diskuzi zde a jednoho pribehu. Nechavate si v dlouhodobem vztahu zamilovane vzkazy, nemyslim primo eroticke, proste nejake. Na youtube sleduji jeden par americkych misionaru, resp. jejich dceru. Je to ve spanelstine, nasla jsem to nahodou pri hledani videi na procvicovani poslechu ve spanelstine. Tomu paru je pres 70 a pan kdyz treba odjede, tak necha pani pod polstarem nejaky pekny vzkaz. To stejne dcera 40 svemu manzelovi a on ji. Treba i bezne pres den, na pracovnim stole, nebo jidelnim. Neco je v Aj a neco ve Sp. V cestine to v doslovnem prekladu vypada prehnane treba vzkaz Miluji zivot po tvem boku, Miluji Te, Chybis mi, Pro me jsi perfektni apod. You are love of my life, You make my days better, Can we keep it forever, Thank you lover with all my heart, I will be missing everything about you, In my heart until the end of times, Amo la vida a tu lado, te amo con todo mi corazon,…
Delate to taky?
Ano, s ex manželem jsme to dělávali, i když už byly mobily. Většinou lístek na stole nechal ten, kdo odcházel dřív do práce, většinou že přeje hezký den, ať se daří v práci apod, a pak to miluju tě a tak. Bylo to hezký/milý si něco takového po ránu přečíst, a tak trošku to bylo i něco jiného, než sms.
S býv. přítelem jsme k sobě jezdili většinou na víkend, a když já
měla ještě volno a odjížděla jsem až v pon. dopoledne a on už byl
v práci, tak mi „hráblo“ a takovým silným provázkem, který měl na
velké špulce, jsem mu přes celý gauč napsala, že ho miluju
. On pak mi psal, jak ho hrozně potěšila ta
„provázková zpráva“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo, my se snažíme, aby ten vztah nešel do takového toho stavu, že o pěkné slovo nezavadíš…vedle řešení takových těch klasických denních a rodinných problémů mi to přijde důležité, ráda na našem vztahu pracuju, stejně tak manžel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@akavi píše:

@Josefuna píše:
To je celkem srandovni v kombinaci s chlebem.Příspěvek upraven 03.01.21 v 11:55
Trošku, ale spíš milý „dodatek“ ,nic proti ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Papírový zprávy ne, ale něco v podobném duchu SMSkou nebo přes WhatsApp si posíláme prakticky denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Josefuna píše:
Jen tak k diskuzi, napadlo me po precteni nekterych diskuzi zde a jednoho pribehu. Nechavate si v dlouhodobem vztahu zamilovane vzkazy, nemyslim primo eroticke, proste nejake. Na youtube sleduji jeden par americkych misionaru, resp. jejich dceru. Je to ve spanelstine, nasla jsem to nahodou pri hledani videi na procvicovani poslechu ve spanelstine. Tomu paru je pres 70 a pan kdyz treba odjede, tak necha pani pod polstarem nejaky pekny vzkaz. To stejne dcera 40 svemu manzelovi a on ji. Treba i bezne pres den, na pracovnim stole, nebo jidelnim. Neco je v Aj a neco ve Sp. V cestine to v doslovnem prekladu vypada prehnane treba vzkaz Miluji zivot po tvem boku, Miluji Te, Chybis mi, Pro me jsi perfektni apod. You are love of my life, You make my days better, Can we keep it forever, Thank you lover with all my heart, I will be missing everything about you, In my heart until the end of times, Amo la vida a tu lado, te amo con todo mi corazon,…
Delate to taky?
Ano, píšeme…
Zrovna včera jsem od přítele dostala úžasnou sms, v souvislosti nad
mým nářkem s odpadem v kuchyni…
Psal něco ve smyslu, at se s tím neotravuju, že to rozmontuje, vyčistí,
opraví, případně sežene nové, takové vzkazy jsou pro mě ty nejlepší,
než nějaké tokání o lásce atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Žirafa 69 píše:
Ano, s ex manželem jsme to dělávali, i když už byly mobily. Většinou lístek na stole nechal ten, kdo odcházel dřív do práce, většinou že přeje hezký den, ať se daří v práci apod, a pak to miluju tě a tak. Bylo to hezký/milý si něco takového po ránu přečíst, a tak trošku to bylo i něco jiného, než sms.S býv. přítelem jsme k sobě jezdili většinou na víkend, a když já měla ještě volno a odjížděla jsem až v pon. dopoledne a on už byl v práci, tak mi „hráblo“a takovým silným provázkem, který měl na velké špulce, jsem mu přes celý gauč napsala, že ho miluju
. On pak mi psal, jak ho hrozně potěšila ta „provázková zpráva“.
Ty jsi tak romanticka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Josefuna píše:
To je celkem srandovni v kombinaci s chlebem.Příspěvek upraven 03.01.21 v 11:55
Někdy má koupit i něco jiného Spíš je to takový dovětek, který
používáme oba v SMS. Někdy to je v kombinaci „dávej na sebe pozor“
nebo „jeď opatrně“.
- načítám...
- Citovat