Piškotová bublanina a jahody

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
7.5.21 11:02

Piškotová bublanina a jahody

Zdravím, chtěla bych péct piškotovou bublaninu a chtěla bych na ni dát jahody. Jahody mám ale jen zmražené. Vždycky když peču dávám ovoce zmrzlé rovnou na těsto. Teď ale nevím, jestli by ta buchta po upečení nebyla rozmočená, kvůli těm jahodám. Nemáte někdo zkušenost?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34078
7.5.21 13:39

Obalila bych v mouce.
Mám recept, kde se dává hladká mouka, když je mokré ovoce, tak 1/4 polohrubé.
Ale nevím, jestli je to rada k něčemu, bublaninu peču z polohrubé :lol:
Dobrou chuť :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
16244
11.5.21 20:52

Dělám běžne bublaniny že zmrazeneho ovoce a obaluji ho v mouce, pak se nepropadne až na dno.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat