Plastika uší u dítěte, které chodí do 3. třídy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.3.19 14:15

Pracuji ve školní družině a dětí s čelenkou po operaci jsme měli za tu dobu několik…
a nikdy jsem neviděla,že by se děti posmívaly,měly narážky a řeči.....
Naopak......
máme děti 1.-4. třída.....
naposledy v říjnu druhačka a v pohodě…naopak jí děti ze třídy jako by ochraňovaly a dávaly na ní pozor…

• Citovat
  • Upravit
30408
25.3.19 14:32
@Anonymní píše:
Pracuji ve školní družině a dětí s čelenkou po operaci jsme měli za tu dobu několik…
a nikdy jsem neviděla,že by se děti posmívaly,měly narážky a řeči.....
Naopak......
máme děti 1.-4. třída.....
naposledy v říjnu druhačka a v pohodě…naopak jí děti ze třídy jako by ochraňovaly a dávaly na ní pozor…

Přesně takové reakce mohu potvrdit i z pozice učitele. Děti se o spolužáky se zdravotním znevýhodněním hezky starají, pomáhají a jsou empatické. Označit děti za zlé, protože se občas najde výjimka, to má stejnou logiku, jako označit všechny blondýny za blbky. Jsem na to dost alergická, taky mám děti a zlé nejsou. Jestli někdo má doma agresivního rozmazlence a z toho usuzuje, že jsou děti zlé, ať si doma udělá pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.19 15:38
@hanka.br. píše:
Přesně takové reakce mohu potvrdit i z pozice učitele. Děti se o spolužáky se zdravotním znevýhodněním hezky starají, pomáhají a jsou empatické. Označit děti za zlé, protože se občas najde výjimka, to má stejnou logiku, jako označit všechny blondýny za blbky. Jsem na to dost alergická, taky mám děti a zlé nejsou. Jestli někdo má doma agresivního rozmazlence a z toho usuzuje, že jsou děti zlé, ať si doma udělá pořádek.

Označení dětí za zlé, bylo míněno přesně na ty vyjímky o kterých se zmiňujete…nebylo to míněno na všechny děti,ale vždy se nějaký spratek najde. :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
4615
25.3.19 15:41
@Anonymní píše:
Označení dětí za zlé, bylo míněno přesně na ty vyjímky o kterých se zmiňujete…nebylo to míněno na všechny děti,ale vždy se nějaký spratek najde. :cert: :cert: :cert:

Spratka zkrotim a pošlu do háje tak o co go? Dcera nechápe že jsou na světě i hloupí lidé? to ví i moje 5 léta , prostě to jen chce s těma dětma mluvit o ničem jiném to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.3.19 16:34
@Anonymní píše:
Označení dětí za zlé, bylo míněno přesně na ty vyjímky o kterých se zmiňujete…nebylo to míněno na všechny děti,ale vždy se nějaký spratek najde. :cert: :cert: :cert:

Máš ty vůbec na něco svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.3.19 16:36
@Anonymní píše:
@Stánina to nejde právě, to už jí bude 10...... máme na rozmyšlenou jaro, léto…

Tak co nejdřív, než budou parna a bude se v čelence potit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 16:39
@hanka.br. píše:
O své dceři bys taky řekla, že je zlá?

Jezis, vzdyt je jasny, jak to myslela. Ano, dokazou. Vlastni zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
25.3.19 16:43

Syn byl na podzim, na konci října a myslím, že to byla ideální doba. Čelenka se nosí docela dlouho, cca měsíc a půl a v létě si to fakt nedokážu představit. Ve škole se mu asi nikdo nesmál, nic neříkal. Jestli nemáte možnost počkat do podzimu, tak pak radši hned. Otázka je jak dlouho budete čekat na termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.3.19 16:43
@Stánina píše:
Jezis, vzdyt je jasny, jak to myslela. Ano, dokazou. Vlastni zkusenost.

Dospělí to dokážou taky a ještě jsem neviděla, že by někdo napsal, že dospělí jsou zlí. Nemáte s dětmi i dobrou zkušenost, že je naházíte do jednoho pytle a označíte za zlé? Děti jsou takové, jaké jsme je vychovali. Že jsme na některých odvedli mizernou práci ještě neznamená, že ze všech dětí uděláme zlé zrůdy. Běžte říkat svým dětem, že jsou zlé, ale ostatní děti bych nechala žít. Děti jsou prostě upřímné a pokud s nimi dospělí neumí pracovat, je to jen a jen jejich chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 16:58
@hanka.br. píše:
Dospělí to dokážou taky a ještě jsem neviděla, že by někdo napsal, že dospělí jsou zlí. Nemáte s dětmi i dobrou zkušenost, že je naházíte do jednoho pytle a označíte za zlé? Děti jsou takové, jaké jsme je vychovali. Že jsme na některých odvedli mizernou práci ještě neznamená, že ze všech dětí uděláme zlé zrůdy. Běžte říkat svým dětem, že jsou zlé, ale ostatní děti bych nechala žít. Děti jsou prostě upřímné a pokud s nimi dospělí neumí pracovat, je to jen a jen jejich chyba.

Zazila jsem to jako dite a predstav si, ze u toho nikdy zadnej dospelej nebyl. O tom, ze je nejakej dospelej zlej, je kazda pata diskuze. Vetsinou to je tchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
25.3.19 17:10
@Anonymní píše:
@Stánina to nejde právě, to už jí bude 10...... máme na rozmyšlenou jaro, léto…

Tak to raději na jaře, musí se to nosit několik týdnů zafačované a pak nějaký týden čelenka, v létě ve vedrech to bude hrozné. Raději domluv ve škole, že po dobu, kdy bude mít obvaz bude doma a ať jde do školy až s čelenkou, ta se u holky ve vlasech ztratí. Syn byl na jaře a v pohodě, on byl tedy ještě ve školce a celou dobu jsem ho nechala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.3.19 18:09
@Stánina píše:
Zazila jsem to jako dite a predstav si, ze u toho nikdy zadnej dospelej nebyl. O tom, ze je nejakej dospelej zlej, je kazda pata diskuze. Vetsinou to je tchyne.

No jasně. A pak jsou zlé všechny matky, protože tu a tam nějaká je, všichni otcové a všichni sourozenci. Svět je takový, jaký ho vidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 06:49
@hanka.br. píše:
No jasně. A pak jsou zlé všechny matky, protože tu a tam nějaká je, všichni otcové a všichni sourozenci. Svět je takový, jaký ho vidíme.

Nechápu, že to ženeš takhle do extrému. Škoda. Svět není černobílej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.3.19 07:04
@Stánina píše:
Nechápu, že to ženeš takhle do extrému. Škoda. Svět není černobílej.

Přesně tak. Proto hlášku „Děti jsou zlé“ nemůžu vystát. A myslím, že chápeš velmi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 07:33
@hanka.br. píše:
Přesně tak. Proto hlášku „Děti jsou zlé“ nemůžu vystát. A myslím, že chápeš velmi dobře.

Já bych to formulovala, že děti umí být zlé. A nejvíc, když je nikdo dospělý nevidí. Byla jsem jako dítě vzhledově hendikepovaná. Ty posměšky, hony na mě… před dospělýma se to opravdu nedělo. Před nima byli všichni svatý a já za lhářku, že si to vymýšlím. A kupodivu se mi nevěřilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí