Plavání a kurzy pro těhotné - od kolikátého měsíce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavani pro tehotne akurzy pro tehotne - od kolikateho mesice?
Zajímalo by mě, od kolikateho mesice tehotenstvi je odbre zacit chodit na plavani pro tehotne nebo kurzy pro tehotne. V mem meste jsem nasla jedno rodinne centrum pro tehulky, kde si zeny povidaji o starostech s porodem, sestinedelim atd. Rekla bych ze tohle je aktualni tema pro treti trimestr a ja sem momentalne na zacatku druheho. Nekdo nejaka zkusenost? rada bych se seznamila s mistnima maminkama abych se v byte necitila tak opustena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přečtěte si článek: Proč chodit na předporodní kurz?
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
Kurz jsem začínala od třetího trimestru, zrovna se otvíral nový. Ale na plavání jsem chodila už od pátého měsíce, hrozně me bolelo v zádech a plavání mi moc pomáhalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chodila jsem plavat od 4.měs., dostala jsem parádní zánět, takže z plavání jsem vyfasovala místo pro tažených zad antibiotika. Teď jsem znova těhotná a zatím radši snáší mi bolest zad než bazén…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@BersiEn já jsem začala chodit cvičit hned po ukončení 12tt, vlastně po prvním screeningu. ale musela jsem brzo přestat, protože mě bolelo břicho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U nás je těhotenské cvičení a plavání od 10tt. Já chodila od 14-16tt až do porodu, na fyzičku a protažení to bylo parádní. měli jsme teplou slanou vodu. A vyloženě na předporodní kurz mezi 33 a 37tt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak od kterého měsíce mají kurz netuším, já plavu odjakživa a ráda a
v těhotenství sem plavala stejně jako jindy…jen v posledních týdnech
už sem šla spíš ke dnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem plavala vždycky, těhotná i netěhotná, takže plavu vlastně od začátku těhotenství. Různé těhu cvičení a jógy bývají většinou podmíněné ukončeným prvním trimestrem. Cvičit jsem začala až od 20tt, kdy mě začala bolet bedra, chodím na gravid jógu a je to bezva!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dcera (9 měsíců) u mě (tatínka) pláče
- Kurz asistent pedagoga Prostějov 2022
- Nesnáším Vojtovku (mimino 3 měsíce)
- Mam menstruaci, mohu byt tehotna?
- Spanek 9 měsíců kojenec
- Nemocné děti kamarádky, já těhotná
- Těhotná svědkyně - šaty