Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Lucyus12 píše:loola píše:Já ho kupovala nedávno v Kauflandu za 499,– a ještě předtím v Hypernově za 670,–Jess píše:Včera jsem byla v tom lidlu a už tam měli jen vel 5 a pár balíků
Ahoj holky momentálně LIDL PAMPERS MEGAPACK ZA 399KČ a TETA od pátku s kartou při koupi 2ks jeden balík 299,9prý to brali i důchodci, nějak nevím na co
Taky už u nás v Lidlu nemělia s důchodcema to prý bylo to samý… Holi pod paž a už si táhli balíky plínek pro miminka
![]()
Holky, necilte se. Urcite je zaukolovali vnoucata, nebo dcery.
A duchodci radi na akce slysi a uz se predhaneji.
Ja mit babicku, co by se takhle rvala na kazdou akci, tak jsem vysmata.
Jenze nemam, a tak nakupuji v DMce kdyz jsou pampersky v bonbonku- to vemu i 6 baliku ![]()
Mám tu leták z Intersparu a zítra a v SO mají na všechny kojenecké potřeby slevu 25 %, což je celkem slušný ![]()
Jo, byla jsem u toho, když se maminky na plavání bavily, že ráno pošlou babi stát do fronty kvůli plínám. Takže tak. Důchodci je nekupujou pro sebe, ale co by pro vnoučata neudělali. ![]()
Aladina píše:
Jo, byla jsem u toho, když se maminky na plavání bavily, že ráno pošlou babi stát do fronty kvůli plínám. Takže tak. Důchodci je nekupujou pro sebe, ale co by pro vnoučata neudělali.
Já to samozřejmě chápu, jen je docela vtipný je vidět, haj si stěžujou na bolesti a pak se vláčí s balíkem plín a holí v tašce ![]()
loola píše:Vercaa píše:v tesku stojí dokonce přes 700,–
O pleny z Lidlu byl prý velký boj, byla to super cena,já dnes to smaé balení - mega 80% + viděla v Bille za 549,–!!!!
Tyto plenky mají v různých řetězcích velmi individuální cenu před 2mi měsíci jsem je koupila v Albert hypermarket za 599,– a myslela jsem si jak to není super cena o měsíc později je měl kaufland za 499,– no a teď lidl za 399.
Otázka času kde budou levné příště.
Je pravda že já jsem pro ně v tom lídlu byla asi půlhoďky po otevíračce a bylo jich tam dost ale lidl praskal ve švech tipuju že do večera tam nebylo nic
Ahojte, dnes nám přišel nový leták tesco, mají slevy na dětské zboží ![]()
Huggies premium mega pack 299,– ubrousky 178,90,–
tesco plíny 199,– ubrousky 119,90,–
kaše nestlé, hami, nutrilon, sunarka 2+1zdarma
příkrmy hami, sunárek 2+1 zdarma
sunar complex a sunar 24 600g za 199,–
taky mají slevy na dětskou kosmetiku, 25% sleva na dětské příslušenství nuk a my baby's to je tesco značka.
takže od středy vzhůru na nákupy ![]()
Jo a tu krabici pampersek mají se slevou 25% za úžasných 539,–
![]()
Holky dle posledních info se pro velký úspěch stahují pleny ze Slovenska a budou opět tady v akci - v Lidlu! Možná už od čtvrtka!!
Tak to by bylo super! To jsem zvědavá, jestli je budou mít… Kde takovýhle informace bereš???
přítel tam pracuje..prý by měly být už dnes,ale nevím,jestli je stihly přivézt ze Slovenska
V tescu ted mají slevy snad na úplně všechno…plenky, UM, kaše, skleničky ovocné i masozeleninové (2+1zdarma). Kosmetika, oblečení. Je tam toho spoustu, nakoupila jsem. Myslím, že to bude určitě všude-včera nám přišel leták ![]()
Pampers active bàby mega pack-midi 150ks,1ks za 2,66kc;maxi 132ks.1ks za 3,03kc,maxi+ 120ks.1ks za 3,33kc. CENA 399 KČ v globusu
Příspěvek upraven 19.08.10 v 13:32
no ja ted pred cca dvema dny koupila huggis 3-6kilo tj 70kusu v TETE za myslim 189kc na karticku 185kc jedna vysla na 2,6 plati to myslim do 14,8 ale nejsem si jista stopro ![]()